Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (82)
1BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Eyvallah emeğine sağlık hayırlı geceler
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Dur bakalım başkan bi yere kıracak ama nereye ben full altın gümüşe geçtiğim için yukarı kırsın isterim :)) dolar düşsün ons fırlasın ülke için :)))
0BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()Oyunlar içinde oyunlar abi takibe devam
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yine piyasa sanki kasıtlı yapıyor gibi;
Onslar ve gr/tl karsılıkları tam sınırda kapattı, belırsızıkler bırılerının ısıne mı gelır bılmem ama sınırda ve ana rakanmlarda kapanan pıyasa belırsızlıgı koruyor.
Ne yukselecek nede dusecek denecek rakamlarda, dikkatli ve temkınlı olmak gerek.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Emeğinize sağlık çok hakkınız geçiyor. Hakkınızı helal edin.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayır saatler aynı su an, sitede rakamlar degıstı ama acılıs saatlerı degısmedı
Burakk1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakk1907 ()Üstad çin açılış saatleri değişmiş mi bilginiz var mı
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen oyledır
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Aynen öyle kardeşim yaşayıp görcez
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()işin nasıp kısmını unutmasak, stres daha az olacak ama malesef unutuyoruz
Maydin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()Ağzına sağlık hocam işin özü ama birde hatırımıza getirebilsek
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Yok eğer dip 2 Kasım'da yaparsa o zamanda alırım farketmez ytd
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Var ıse nasıpte el getırır, yel getırır, sel getırır
Çıkmıs ıse nasıpten el goturur, yel goturur, sel goturur
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Nasibimizde ne varsa artık görecez
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()tam ters seyler yapıyoruz, bakalım hayırlısı, ben cın ıcın alım beklıyorum sen satıs- ben 3 kasımdan once metalde olayım dıyorum sen tl de olayım dıyosun.
hakkımızda hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Asya biraz çıkarır, çin satar
Avrupa biraz çıkarır ABD satar:))
Ytd. tabi bunlarında azda olsa etkisi var ama önemli olan gelen veriler
Bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Cumaya kadar çıkış yapmayı düşünüyorum da kasımın ilk haftası sadece TL de beklicem ytd.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()asya almaz tam aksıne satar dıye dusunuyorum ama bakalım ızleyelım
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Belki asya çıkartır ümidiyle beklecem artık mecbur:)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()6,35 yukarlak hesap, kısa vade olanları, bende 3 grup var. kısa vade olanla al- sat yapıyorum
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Sen. kactan çıktın gümüş
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()ondan oncekı dırencı asamadı, assa 6,53 ara dırenc zaten dırek 6,57 yı zorlayacak
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah kardesım her daım, mutlu oldum paylasmana, verdıklerımızı yerıne koymaya calısyoz tekrar
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Hoş geldin dost,
Nasılsın, Allah'a emanet ol
Saygılar, selamlar
Gecen bu yorumunu okuyup paslastim
Eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()6.43 gelse bari çıkıcam artık
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()23.10.2020 YORUMUMDUR,
İlk defa bu kadar acık yazıyorum;
Lütfen etkılenmeden dıger yorumlar ve grafıklerle harmanlayıp kendı kararrınız kendınız verın ama ZARARINA ASLA satmayın...
Gumuste;
6,32 ustunde kalıcılık bızı 6,43 onemlı dırencıne goturur, oranın asılması durumunda ıse 6,57 pıvot bolgesıne atarkı burayı kırması zaman alacaktır, şimdilik ilk onemlı dırenclerı sırayla deneyecektır. 6,39-6,43 ve 6,57 pivot
Aksi durumda yanı kalıcılık gosterememsı durumunda ıse alt kanal rakamlarına 6,24 ve 6,14 sevıyelerıne ceker ancak bu cekılmeler kısa olur tepkı alımlarıyla yukarı alan , asagıdan daha cok acık oldugundan tekrar ust rakamlara gelır dıye dusunuyorum.
Gr altında ise;
485,78 Onemli eşik, bu rakam ustunde kalıcılık saglaması ve kapanısların gelmesı 489,05 ten kademelı olarak tenı zırve 499,89 u gormek ıster,
Ancak tersı durumda alt destek kanalına gelmesı mumkundur. alt kanala gırmesı cok altlara getırmez tepkı alımıyla tekrar en azından onemlı esık olan rakamlara getırır dıye dusunuyorum.
Özetleyecek olursak daha oncekı yorumlardada belırttım, gerı cekılmeler alım fırsatı olarak kullanılmalı, aşagı dusuler sınırlı yukarı hareket alanı acıktır.
3 Kasım ve sonrası ıcın subat sonlarına belkı mart sonlarına kadar kı dusuncem ve ongorum budur.
Al- sat- tut yorumu yapmam alt grafık ve bu yorumumdan degerlendırme yapılarak son kararı alım yada satım rakamlarını ve karararını sız belırlemelısınız.
SAYGILAR...
https://altin.in/66vip
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumda goruldugu gıbı hersey tıkır tıkır çalısmıs,
Ancak;
ay sonunu,3 kasım belırsızlıgını, tesvık belırsızlıgını unutmamak ve temkınlı olmak gerekır.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Riskliyaşam ()Bahane hazır yaniii ...