Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:16:05
EUR 36.1882 07:16:05
USD 34.5320 07:16:05
ALTIN ONS $2685.6900 07:16:05

Konu: 22.10.2020. gümüş gr/TL Egitim grafigi

⭐⭐66vip ()
Gümüş
Bu hafta yıne takıp edecegımız yok harıtamız...

21 Günlük Ema ortalaması 6,20

50 günlük ema ortalaması 6,43

100 günlük ema ortalaması 6,45

Kırmızı düşen üçgen hedefi 6,14

Siyah yükselen üçgen hedefi 6,57

Bu hangi üçgen hedefine gidecegin karar noktası 6,32

Yani 6,32 Altın da kaldıkca alt destegi test etmesi, üstündeki kapanışlar üst kanal direncini hedefler.
Bu hedefler nihai rakamlar degil karar rakamı (6,32) den son rakam aralıgı olabılır.

21 günlük ema ortalaması 486,12
50 günlük ema ortalaması 489,76
100 günlük ema ortalaması 489,05

Yükselen kanalın hedefi 499,89

Düşen kanalın hedefi 466,08
Buna karar verecek yani yükseliş kanalındamıyız yoksa düşüş kanalındamıyızın kararını
485,78 rakamı veeecktir.Altında kapanıslar alt destek kanalına
üstünde kapanıslar ise ust direnc ve yükseliş kanalına hedeflenecektir

Düşecekmi çıkacakmı nerden doner hangi kanal içindeyiz gibi soruları grafıktekı rakamları ve acıklamaları ınceleyerek bulabılır, boylece kımseye sormak zorunda kalmaz ve kımseyı vebal altında koymamıs olursunuz.

SAYGILAR...

Yorumlar (82)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Tatarsedat ()

Eyvallah emeğine sağlık hayırlı geceler

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tigerrr ()

Dur bakalım başkan bi yere kıracak ama nereye ben full altın gümüşe geçtiğim için yukarı kırsın isterim :)) dolar düşsün ons fırlasın ülke için :)))

0BeğenmedimŞikayet

çekirdek22 ()

Oyunlar içinde oyunlar abi takibe devam

6BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Yine piyasa sanki kasıtlı yapıyor gibi;

Onslar ve gr/tl karsılıkları tam sınırda kapattı, belırsızıkler bırılerının ısıne mı gelır bılmem ama sınırda ve ana rakanmlarda kapanan pıyasa belırsızlıgı koruyor.

Ne yukselecek nede dusecek denecek rakamlarda, dikkatli ve temkınlı olmak gerek.

SAYGILAR...

0BeğenmedimŞikayet

Tigerrr ()

Emeğinize sağlık çok hakkınız geçiyor. Hakkınızı helal edin.

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

hayır saatler aynı su an, sitede rakamlar degıstı ama acılıs saatlerı degısmedı

Burakk1907 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Burakk1907 ()

Üstad çin açılış saatleri değişmiş mi bilginiz var mı

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

aynen oyledır

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Aynen öyle kardeşim yaşayıp görcez

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

işin nasıp kısmını unutmasak, stres daha az olacak ama malesef unutuyoruz

Maydin55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maydin55 ()

Ağzına sağlık hocam işin özü ama birde hatırımıza getirebilsek

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Yok eğer dip 2 Kasım'da yaparsa o zamanda alırım farketmez ytd

5BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Var ıse nasıpte el getırır, yel getırır, sel getırır
Çıkmıs ıse nasıpten el goturur, yel goturur, sel goturur

A29 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Nasibimizde ne varsa artık görecez

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

tam ters seyler yapıyoruz, bakalım hayırlısı, ben cın ıcın alım beklıyorum sen satıs- ben 3 kasımdan once metalde olayım dıyorum sen tl de olayım dıyosun.

hakkımızda hayırlısı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Guneyy35 ()

Asya biraz çıkarır, çin satar
Avrupa biraz çıkarır ABD satar:))
Ytd. tabi bunlarında azda olsa etkisi var ama önemli olan gelen veriler
Bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Cumaya kadar çıkış yapmayı düşünüyorum da kasımın ilk haftası sadece TL de beklicem ytd.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

asya almaz tam aksıne satar dıye dusunuyorum ama bakalım ızleyelım

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Belki asya çıkartır ümidiyle beklecem artık mecbur:)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

6,35 yukarlak hesap, kısa vade olanları, bende 3 grup var. kısa vade olanla al- sat yapıyorum

MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MaSaLıMm ()

Sen. kactan çıktın gümüş

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ondan oncekı dırencı asamadı, assa 6,53 ara dırenc zaten dırek 6,57 yı zorlayacak

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

eyvallah kardesım her daım, mutlu oldum paylasmana, verdıklerımızı yerıne koymaya calısyoz tekrar

Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Guneyy35 ()

Hoş geldin dost,
Nasılsın, Allah'a emanet ol
Saygılar, selamlar
Gecen bu yorumunu okuyup paslastim
Eline emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

A29 ()

6.43 gelse bari çıkıcam artık

4BeğenmedimŞikayet

66vip ()

23.10.2020 YORUMUMDUR,
İlk defa bu kadar acık yazıyorum;

Lütfen etkılenmeden dıger yorumlar ve grafıklerle harmanlayıp kendı kararrınız kendınız verın ama ZARARINA ASLA satmayın...

Gumuste;

6,32 ustunde kalıcılık bızı 6,43 onemlı dırencıne goturur, oranın asılması durumunda ıse 6,57 pıvot bolgesıne atarkı burayı kırması zaman alacaktır, şimdilik ilk onemlı dırenclerı sırayla deneyecektır. 6,39-6,43 ve 6,57 pivot

Aksi durumda yanı kalıcılık gosterememsı durumunda ıse alt kanal rakamlarına 6,24 ve 6,14 sevıyelerıne ceker ancak bu cekılmeler kısa olur tepkı alımlarıyla yukarı alan , asagıdan daha cok acık oldugundan tekrar ust rakamlara gelır dıye dusunuyorum.

Gr altında ise;

485,78 Onemli eşik, bu rakam ustunde kalıcılık saglaması ve kapanısların gelmesı 489,05 ten kademelı olarak tenı zırve 499,89 u gormek ıster,

Ancak tersı durumda alt destek kanalına gelmesı mumkundur. alt kanala gırmesı cok altlara getırmez tepkı alımıyla tekrar en azından onemlı esık olan rakamlara getırır dıye dusunuyorum.

Özetleyecek olursak daha oncekı yorumlardada belırttım, gerı cekılmeler alım fırsatı olarak kullanılmalı, aşagı dusuler sınırlı yukarı hareket alanı acıktır.

3 Kasım ve sonrası ıcın subat sonlarına belkı mart sonlarına kadar kı dusuncem ve ongorum budur.

Al- sat- tut yorumu yapmam alt grafık ve bu yorumumdan degerlendırme yapılarak son kararı alım yada satım rakamlarını ve karararını sız belırlemelısınız.

SAYGILAR...

https://altin.in/66vip

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Alt yorumda goruldugu gıbı hersey tıkır tıkır çalısmıs,

Ancak;

ay sonunu,3 kasım belırsızlıgını, tesvık belırsızlıgını unutmamak ve temkınlı olmak gerekır.

SAYGILAR...

0BeğenmedimŞikayet

Riskliyaşam ()

Bahane hazır yaniii ...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum