Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hayırlısı olsun Ömer, fırsatlar yeniden çıkar karşımıza yeni çıkan koinler bir o kadar hem kazançlı hem riskli nereye gider az çok tahmin edilse de tersinin olacağını ve terse kalırsak çok uzun bir süre bekleteceğini bilelim..
omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Haklısın üstadım. Bir yeni coin mahvetti beni. Aslında hiç de huyum değildir ama bilmiyorum artık beni iten neydi. Yoksa bilirsin genel de sorduğum coinler ada link waves vs. Çıkacağı varmış demek ki Rabbim sağlık versin.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yeni çıkan koinler seni cezbetmesin Ömer bildiğin ve majörlerden sasmamani tavsiye ederim.. ETH- XMR- LİNK gibi koinleri sana önerdiğimi hatırlıyorum sanırım birazda kendin yapmış olduğun bir hatadan dolayi terstesin ve daldan dala atlamak iyi değildir takip ettiğin koinlerin hareketlerini ezberlemiş olman senin lehine olacaktır..
1BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Eyvallah üstadım. Valla hiç iyi değilim bu aralar. Zarar çok fazla yaptığım hamleler daha kötüye gidiyor anlamadım. Eskiden böyle değildim ben de mi sıkıntı var ne bilim. Allah yine de sağlık versin inşallah
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LTC Haftalık görünümde ki MA100 direnci de olan 59.44$ seviyesinden şimdilik bir red yemiş ve günlükte hala çok çok önemli dirençleri geçerek ve buraları destek haline çevirmiş pozitif durumdadır.. Günlükte 50.20$'in altında kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok.. Günlükte önemli destek ise 52$'dir.. 1-4 saatlikteki destekler 56.93$'in altında ki seviye 56.40$'dir.. Bu desteğin altında 4 saatlik kapanışlar 53.26$ seviyesinin destek sağlaması beklenebilir.. 55.42$ bir diğer destektir.. 52$-51.44$ destekleri de mevcuttur..
Mezopotamya00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mezopotamya00 ()hocam 470 den ltc aldık ltc düşüştemi sizce
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba Ömer tşk ederim sende iyisin umarım? RSR/USDT yeni çıkan bir jeton sanırım ve günlük görünümde şuan 0.01096$ ve 0.01245$ gibi önemli desteklerin üstünde kaldığı sürece pozitif görünümde ve üst seviyeler beklenmelidir.. 0.01096$'in altında günlük kapanışlar yaparsa şayet 7 Ekim'de test ettiği 0.00751$ ve alt bölgeleri test etmesi olacaktır şuan bu bölgeden yönünü yukarı çevirmiş gibi gözüküyor ve 4 saatlik akışta 0.01485$'in altında ki destekler 0.01380$-0.01245$-0.01118$ ve 0.1076$'in altında riskler aşağı yönlü uzamasi şeklinde olacaktır.. 0.01630$ tepe seviyesini geçmesi durumunda ise 0.01880$-0.02222$-0.02524$-0.02800$ seviyeleri ilk hedefte olması beklenebilir ve kısa vade de çok birşey beklenilmemesi de gerekir..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın bol kazançlar kardeşim..
Bufalo3461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Üstadım hayırlı sabahlar. Nasılsın. Rsr/usd için ne düşünüyorsun acaba
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()Gûnaydın hocam sanada guzel hafta sonları.
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın sayın abim, tşk ederim Allah razı olsun böyle kendimiz grafik üzerinden değerlendirme yaparak grafik çizerek ve bazı HO'lari öğrenerek yolumuza ve önümüze daha sağlıklı bakmak olacaktir ve o zaman daha güzel ve net kararları kendimiz vereceğiz emin olabilirsin..
Kılıç66 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bunları hiç duymamıştım , öğreneceğim. Teşekkür ederim. Daima takıptayım. Var olun.
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben genelde hafta içi grafik üzerinden attiklarim önce ki günün en düşük ve en yüksek seviyeleri arasında saatlik grafik üzerinden değerlendirme yaptığım ve 4 saat ve bazı günlük seviyelerini de belirtmis olduğumdur.. Size faydalı olacak diğer indikatörler TD sequential kısacası TD9 - Auto FİB - Hass Ribbons - CMF - Fear Greed - Squeeze momentum - ADX - Pivot Hl şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()Günaydın @CoDeX© kardeşim. Emeğine sağlık. Bende söylediğin esaslarda çalışmalara devam ediyorum. koöay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hayırlı sabahlar. Bende bir az inceleme yaptım hocam. Sayı veremem amma ons altın ve gümüş lar yada başka bir coınlere baktığımda en iyi görünen yani 4 h. G, H , Aylıkta olsun etherum le Btc en iyi gözüküyor. . Sizde yazmışsınız buraya. Ytd. Çalışmadır. İchi moku , RS ve fıbodan baktım bende.
Tevsiye edeceğiniz başka indikatör ve Ya başka şeyler var mi ?
.
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tradingview'dan grafik öğrenmeye başlayabilirsiniz bol bol you... e üzerinden video izleyerek öncelik bollinger bandi, MACD- RSI ve şimdilik hareketli ortalamalar (20-50-100-200 MA) ve (EMA 10-20-21-26-50-55-100-200) gibi ortalamalardan başlayabilirsiniz ve grafik çizerek gün gün kendinizi daha çok geliştirebilir ve daha sağlıklı kararlar günler geçtikçe vermeniz olacaktir..
Mezopotamya00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mezopotamya00 ()hocam kendimi kripto parada nasıl geliştirebilirim önerdiğiniz bir kaynak var mı
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Feridedavut saatlikte bollinger altbandina dokunmuş durumda ve 12914.81$'in altında saatlik kapanışlar 12.880$-12.800$ ve en son düşük seviyesi de olan 12729.82$'a kadar test etmesi ihtimal dahilinde bile olabilir.. Grafikte ki düşecek seviyeleri belirttim bilginize haftalık kapanış daha detaylı bilgiler sunacaktır..