Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Cevap yazdım ama düşmedi galiba neyse çokta mühim değil di zaten CFTC Gümüş spekülatif net pozisyonlar verisi % 9 civarı artmış buda bir yükseliş emaresi onu diyeyim sadece ama kesinlik içermez sadece fikir ytd
Nancy_Patricia__Pelosi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Dostum inan ABD nin yönetimi nın piyasa olarak iki dudağı arasında yız maalesef onlar ne diyor ne istiyor ise o keşke kendi doğal algoritma sında olsa da bizde nokta atışı analizler yapsak ama bir el var üfleyerek rüzgar değiştiren bize düşen o şeytani elin hamlelerini önceden tespit edebilmek işimiz zor ama gayret ediyoruz
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Emeğinize sağlık ustam, şu haftalık bi dönse yukarı çok güzel hareketler gelicek inşallah ama bi türlü dönemedi, bereketli kazançlar dilerim...
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam nabza göre şerbet verenler fişekliyor sonra puff )))
siz grafik okuyor yorumluyorsunuz tahminlerinizi güvenerek takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Aşağı mı yukarı mı orası bilinmez ama yine aksiyon var gibi ytd
Nancy_Patricia__Pelosi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık, biraz karışık ve kafa karistirici, aklıma gelen ilk soru duygu durumu ile alakali ise milyonlarca insan ayni anda aynı duygu ile hareket ederek nasıl trendi degistirebiliyorlar? Bunu tetikleyen bir kişi olsa akabindekileri peşinden
Mi sürüklüyor, cok entresan geldi. Psikolojik vaka:)
Sonda söylediklerin genelde bu tarihlerde döngünün oluştuğu tarihler... peki bu tarihler al için mi satt için mi? :))
Melaike için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()abim cok güzel yazdın gercekten. Allah nasibimiz olani versin ama bizde nasibimizin pesinden kosmak icin caba gostermeye devam edelim. bu analizlerde bizim bir nevi kosmamiz degil mi.
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()RABBİM teâlâ hazretleri burada rızkımız var ise herşeye rağmen verir eğer yok ise elden ne gelir ben olaya öyle bakıyorum tabi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onda diyor ya ilmi isteyene zenginliği istediğime veririm yani nasipte yoksa taklada atsan hikaye :) o istesin yeter gerisi teferruat
1BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Amcamız'dan haber var millet
AMERİKA'YI TEKRAR HARİKA YAP!
Haftaya süpriz yumurta kabuktan çıkar inşaallah ytd
1BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 (): ) En güzel yorum bu oldu
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tmm Melikecim okuyorum
1BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Bence de öyle hemsom
Yükselecek sanki
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Kişiselde canım o dediğim uzun oldu ama en sonda asıl olanı
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yükselecek sanki biraz ama sonra dönecek mi elmi sallayacak onu çözemiyorum:) hemşocum :)
1BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Öyle bir yerde ki haftaya ne olacak merak ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık, takipte olalim.