Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 08:30:48
EUR 36.1694 08:30:48
USD 34.5317 08:30:48
ALTIN ONS $2688.1000 08:30:48

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

Şimdi dostlar Haftalık grafikteki bir flama malumunuz zaten dehşet hemde :) ancak tepemiz 29.87 den dönüş geldiğinde alçalan diplerimiz bizi 21.61 e kadar götürdü ve buradan tepki almıştı ve bu üstte düşen trend çizgisine tutunmuş ve son tepkisini aldığı mum defaatle bahsettiğimiz 25.282 den tepkisi olmuş ve 25 ler ortada yokken biz bunu dedikmi dedik şimdi bana göre 24.80 üzerinde önce gün ve hafta kapanışı gümüş ilaç gibi gelir en azından benim fikrim izleyelim bakalım neler olacak göreceğiz Yanlız Kartal şartları esas alır masal anlatmaz ytd bol şanslar herkese

Yorumlar (46)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

:))) senin gibi dostlar olduğu sürece sırtım yere gelmez, Allah razı olsun. Derdim surekli para kazanayım degil zaten Kartal, evet dediklerinde haklısın, ben fazla kafa yormadan senede 1- 2 hamleye razıyım, ama hiçbirşey bilmezken mantığını öğrenmek icin, neticede büyük balikta da nerden girip çıkacağını iyi bilmek lazım, amacım onu öğrenmek, küçük küçük... yoksa bağımlılık yaparsa gece gündüz kitlenirim buraya. Diyeceksin ki, simdi napıyorsun:)) simdilik boş vaktim var vede büyük parçayı sağlam temeller uzerine kurmak ıstiyorum. Son dediklerin tam ben:) Kaybetmeye cok alışık değilim, cunku hep uzun vadeci idim. Destek direnc nedir, temel teknik vs vs vs daha yeni aşina oluyor, anlamaya çalışıyorum. Sağolsun gümüş bey!
Ve tabii ki sende sağol dost:)

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Büyük balık herzaman olmaz ha gelmesini alfık 5.50 den ama 3-4 bine tav olduk beklesem 20 bin olacaktı ne yapalım karalarmı bağlayalım :) fırsat lar hiç bitmez sana fırsat buldukça ismini etiketleyip birşeyler yazacağım bazı şeyler kafanda daha iyi şekillenir acele yok trader herzaman relax olmalı olmalıki doğru kararlar alabilsin zaten bu işte ilk ana prensipler panik yok sakin ama bilinçli ve de sabırlı olmalıyız:) üzülmek :) pişman olmak arkasından bakmak yok sende benim gibi duygusal sın sanırım bakma böyle havalı yazdığıma ben de senin gibiyim:)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Haklısın, deneme aşamasına geçmem lazım, dinleyeceğim, olayi idrak etmek icin, anladım. Eksik olma

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

İhtimaller falanlar filanlar kafanı bunlarla meşgul etme hangi desteği alta kırmadı parça o zaman daha keyifli yükselecek isede bir üst rakamda kırdı bir parça daha ikinci yı alır almaz otomatik kar yazdı zaten bak seninle ilgileniyorum ama sen beni dinlemiyor sun :( sanırım haftalık tablolarına dediğim şekilde riayet edilirse kaymetmek biraz zor şu an ilk destektetiz misal

0BeğenmedimŞikayet

Edirneli22_ ()

Hocam umut varmı gumuste şu anki duruma göre acaba.

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Üstadım 2. destek alta bırakmıyor yukarda takoz var yukarı salmıyor 15 kuruşa bize talim ettiriyorlar ))) altın koptu gitti bakakaldık arkasından

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Yok, cesaret edemedim:( ben büyük parça işini halletmeden kafayı rahatlatamiycam galiba, dolar çok uçtu, anlık müdahale gelir o olur bu olur derken küçük bir parçaya bile cesaret edemedim.
Sen nasılsın?

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ne yaptın alabildinmi birşeyler dostum:) ikinci destekten 24.117 / 6.20 sabah tepki aldı gördünmü 15 kuruş

0BeğenmedimŞikayet

Gold_Miner20 ()

Elhamdülillah kardeşim sen nasılsın iyisin inşallah...

Hoca denecek kadar bilgim yok estağfurullah :) siz bizim hocamızsınız, bereketli kazançlar dilerim...

Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umut_digorlu ()

Merhaba sayın hocam nasılsınız?

Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sağolasın. Hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

Nancy_Patricia__Pelosi ()

Düşmedi o zman profile yapıştırdım ikinci tercih. zaten düşse şaşardım yararlı olan bilgiler karadelik lere atılıyor otoma tik galiba bende garanti olsun diye profile zımbaladım

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Bende mutlu oldum seni tanıdığım a kardeşim dediğim gibi olurum olmam 24.702 önümüzdeki hafta için eksen rakamı az fark var zaten oraya giderse ve kalırsa küçük parça yok izle dönerde buradan destekleri takip et hangisinden dönerse oradan tamam hayırlı geceler olsun inşallah sana ve tüm dostlara:)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sizin bir yorumunuz olacakti ABD ile ilgili?

Nancy_Patricia__Pelosi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

I a m m e n :)) ok

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Evet verilmiyor sözleşmeli Tfx de

sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

Sağlık olsun nasip diyelim

1BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Tfx teyim. tfx te alta emir verilmiyor.50 kuruştan alta falan verilmiyor. tam emin değilim yüzdeye göre de bir limit olabilir. ama benim 4.16 emrin duruyor hala:))

Melaike için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

O anlık bişey oluyo altta bi talimat bulundur Kuveyt varsa

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Çok doğru dostum, sağlam bir i man a sahip olmak için cok çalışmalıyız. Diyorum ya, konuşulacak çook sey var bunun üzerine, ama burası şartlara cok uygun değil. Bu yönünü hiç farketmemistim, ama iç hislerim şaşırtmamış demekki, doğru adreslerdeyim, buna da çok mutlu oldum ayrıca. :)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Benimde başıma geldi aynen nasip işte :) hepsine kabulüz
Hayırlı sı hakkımızda inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

Helal kazanılan para kaybedilmez

1BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Geçen 2 ay önce falan gümüş 4.96 ya düştüğünde full nakitte idim.2/3 altın alacaktım hanıma, bana da 1/3 gümüş. hanımın daha öncelikli olduğu için 420 altın aldım. bir yandan da çocuk mızmızlığa başladı, bırak telefonu diye. inanır mısın gümüşü alana kadar gümüş 5.50 falan oldu. nakitim yetmediği için alamadım.
Nasip dedlkleri bu olsa gerek. şelaleyi yakala ama gümüş alamadan pik yapsın:))

2BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Yapabilmek tabiiki acısız çünkü kaygılarımız var oysa kim ona yönelir dünya peşinden gider kim dünyaya yönelir dünya ondan kaçar sonrası kocaman bir sıfır niyet önemli halisinden gerisi kolay ama pekte kolay değil tabi ki:)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Çok Teşekkürler Hocam spekülatörlerin elinden birilerin umudunu geleceğini kurtarmak kolay iş değil kıymetini bilen bilsin

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hah işte, ana mevzuu bu, her dk. Idrak edebilsek hicc böyle dertlerimiz olmaz, bir bakmışsın tam alım yapacakken internet gitmiş, elektrik kesilmiş, satacakken emir vermemişsen uykuya dalmışsın. Kün fe yekün!

0BeğenmedimŞikayet

Melaike ()

Elbette sen rızkını ara Allah verir

0BeğenmedimŞikayet

Aynen öyle :))

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır moda ama çok güzel bir söz hoşuma gidiyor:)

0BeğenmedimŞikayet

Site kilitlendi yine niklerin altındaki cevapla satırına harfler yazı yazmıyor kendi profilime dönüp ordan yazabildim sıkıntı var @ALONE_EAGLE

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum