Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Emeğine sağlık Hocam
0BeğenmedimŞikayet
eror03 ()Sayın VİP, İlk Mesajımı yazıyorum Yeni üyeyim emekleriniz için teşekkür ederim ALLAH razı olsun cumanız mübarek olsun
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()her zamanki gibi cok faydali bilgiler. eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@66vip Hayırlı sabahlar. Yeni çalışmanızı yaptınız mı?
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@66vip pivotun üstünde kapanış ne kadar süre olmalı ki pivot üzeri yükseliş yapsın.
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Sende Allah'a emanet ol hayırlı geceler üstadım
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()ALLAH a emaet olun hayırlı geceler olsun yarın gorusmek uzere,
Gumus kapanıs olumlu, gr altın bıraz sınır altı kaldı,
Umarım yarın ıkısıde ana rakamlar ustunde kapanıs yapar,
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
Cografyacıarkadas ()Sevgili hocam sizin hakkınız ödenmez. Şahsım adına bana kattiklarinizdan dolayı teşekkürü size borç bilirim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kolay ()Çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()usd nın ons a parıte ıle yukarı gıtmesımı yoksa sadece usd nın cekılmesıyle tl nın gerı cekılmesımı
onumuzdekı surecın karar verecegı noktadır
Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Hocam paralar acaip derecede dijitale kaymış durumda 1 haftada 14 e yakın kazanç var paypalın açıklaması sonucunda bakalım metallere tekrar yüksek talep ne zaman gelecek
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()100 gunlum ons ema ortalaması 24.702,
ons uzerınden bakmak bana mantıklı gelmedıgınden tl ıle bakıyorum ben ons degıl gr- tl alıyorum.
tabıkı onsları ons dırenclerını takıp edıyorum, ons verılerden bırı ama sonuc tl.
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Abicim ben yanlış yapıyorsunuz demiyorum birçok ekonomist 7 üzerine çıktığımızda 7.50 gibi sabitlenir dedi 7.97 gördük. Faiz sabit tutulmadan önce 6.21 di gümüş 2 dakikada 6.39 oldu. TL sabit olsa TL grafiği mantıklı olur diyorum. Dolar hareketine bağlı zaten onslar da yönleniyor. Dolar diplerdeylen bizde rekor kuruyor o yüzden TL grafiği mantıklı gelmiyor polemik falan yapmıyorum yanlış anlama. 100 günlük ons ortalaması nedir mesela?
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Sevgili kardesım polımıge gırmek ıstemıyorum, ons garfıklerınızı gormek ve faydalanmak ısterım.
Tl ile alım satım yapıyosunuz ons grafıgı ve tahmını kolaydır cunku tek ayagı vardır, oysa tl de ons ve usd ayagı oldugundan daha zor ve onemlıdır, bu benım dusuncem, sizin dusuncenıze saygı duyarım.
emek verıp bır ons grafıgı ve ongorunuzu paylasırsanız emegınızedesaygı duyar begenıde bulunurum
iyi aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Ağustostaki ons seviyesine gelse 7.40 lara geliyoruz zirveden baya gerideyiz
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Burda dolar yükselmedi işte TL değer kaybetti o yüzden veri bence anlamsız. Yani 2 ay önce gümüş 6.32 yken ons kaçtı önemli olan o çünkü Dxy minimum 92.10 oldu zaten şuanda da oralara yakınız ama onslar çok düşük
1BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Elinize emeğinize sağlık herzaman ki gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Bayram0956 ()Eline emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Grafikli yorum görünüyor elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sızde oyle bakın kardesım, ons1917 ıdı, dolar yukseldı - rakam yukseldı ons dusmesıne ragmen. onsa bakmak yeterlı degıl usd ayagı var, tl ıle alım yapyırken onsla hareket etmek usd kaynaklı yanılttı yanıltır.
saygılar
1BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Bilgi için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Eline emeğine sağlık dostum,
Saygılar
2BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Tl den bakmak hiçbir anlam ifade etmiyor, aynı grafiğin ons cinsinden olanı bence anlamlı bugün 6.32 üzerinde kapasa bir anlamı olacak mı? Merkez beklenen faiz artışını yapsaydı muhtemelen gümüş şuan 6.10 civarı olacaktı o yüzden TL cinsinden bi anlamı yok bence
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Faydalı paylaşım, like.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_men1 ()Artık dolar düşmez gümüşte olanların riski azaldı
0BeğenmedimŞikayet
Boady ()Ellerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Eyvallah bravo emeğine kardeş