Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bununla ilgili yorum yapalı 2 gun olmadı en son yorumlara bak 5.800 ler destek alınabilir direnç 6.53 felan
Egem_Deri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Hocam 1215 eski tepelere de dikkat etmeli
Ayrıca tenkansen ve kijunsen fiyata derki benden uzaklaşamazsin ya biz sana geliriz ya sen bize
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egem_Deri ()Hocam glyho bakabilirmisiniz @Alton
0BeğenmedimŞikayet
Ekono13 ()Hikayesi olan hisse dinlenip devam etmez mi hikayesi bitti mi sanki.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bakayım hocam
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Onlara yorum yapamam hikaye su vardı yükseldi nerede trak orada bırak yapılır bu tür hisselere
Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Hocam akmyg düşünceniz nedir daha altları test edermi çok dustu
0BeğenmedimŞikayet
Ekono13 ()Size cazip gelen hisse hangisidir efendim bir iki örnek alabilir miyi
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu tür hisseler bana cazip gelmiyor xu30-50 dışına pek bakmam 3 liradan 13,70 olmuş kısa sürede bu çekilme normal daha da gelebilirde , speak bir hisse..
Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekono13 ()Avod ve ittf yorumu yapabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ekono13 ()Slm abi avod un direkt tavan açıp kapaması altında yatan neden bu kadar büyük mu avod sağlam kagitti çok derin bir düşüş yaşadı bana göre daha da düşmesi çok zor gelecek bana yani ndusmeye devam edebilir ins düşmez 13 den 10 oldu iki günde devamı var mı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kapanışı çok güzel oldu İnşallah
Ahmet_Selim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kolay gelsin olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()allah kolaylıklar versin kardeşim severek ve isdeyerek yaptıkdan sonra insan oglunun başaramıyacagı hiç birşey yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İnşallah bizde kendimizi gelistirmeye calişıyoruz hocam sizin gibi insanlar sayesinde
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()temel ile teknigi birlikde yapabilenin bu piyasada sırtı yere gelmez kolay kolayy kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Selim ()Kapanış iyi oldu hadi geçmiş olsun haftaya kaldığımız yerden devam inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çıkan yasa ile uşakın bilançolarının egser gibi düzeleceğini öngörerek ve temel de kendimce analiz yaparak yükseleceğini öngördüm hocam bilançolar yolumuzu aydınlatıyor ve genel bir kanı olusturuyor . Kendi Endeksinde bir şirket ybir önceki dönemlere ve en önemlisi bir önceki bilancosuna göre kar artirdiysa ve yukseldiyse doygunluğu olaştıysa fiyat olarak kendi Endeksine de pozitif yansıyor insanlar diğerlerinin de bu şekilde artacağını umarak yatırım yapıyor yani demek istediğim insanların ilerde hangi sirket holding vs hisseleri alacgini bilmek için bilgi edinmek veya görebilmek en önemli temel analizdir bana göre ytd heleki örnek verdiğim hisselerde olduğu gibi bir hikayesi varsa tadından yenmiyor . Teknik analiz işi ayrı tabiki özellikle belirtmek isterim . Saygılar öngörumdür ytd
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()borsanın gidişatı kadar hangi hissede ve sektörde oldugunuzda önemli mesela endeks buralara gelirken xbank kaybetirdi havacılık yerinde saydı holdingler tat vermedi.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()döner döner sıkıntı yok şimdilik 137-147 belki 160 görülmesini bekletigim önemli yerler bu noktalarda dönüşler arıcaz. dolar bazında 2 dolara yaklaştıkca tedirgin olmak gerek olası böyle düşüşler bana göre alım fırsatı..
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet sabır eden ve bilgisi olan kazanıyor hocam
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Boğazıma kadar maldayım hocam hayırlısı olsun, ayılar mı boğalar mı kazanacak görelim :))
1BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Bu borsa işi çok can sıkıntısı biseymiş. Tecrübe si olmayan bizim gobiler için psikoloji bozma mecrası tam.
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()3 gün önce rsi de ufak bir geri çekilme olabilir diye alttaki rsi iye bakarsaniz hocam beklentim oldu ve şimdi buradan dönersek yükseliş hız kazanabilir ama buradan dönmemiz gerekiyor donmezsek sıkıntı günler yaşayabiliriz ytd @Akıncı @Ahmet_Selim @ahmett0707 @keten_prenses görüşleri alabilirmiyim ne dersiniz akıncı hocam ve Ahmet Selim hocam ile örtuşüyoruz fakat ben sizi de goruslerinizi almak istiyorum istişare için