Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Dolar pozisyonunda olan arkadaşlar,
2. 6468 rakamına dikkat ediniz ve alt yorumumu okuyunuz.
bunu son defa paylaşıyorum ve tribüne çekiliyorum )
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Dolarla ilgili dün yaptığım paylaşımım alt yorumdadır,
bugün itibariyle biraz yanılmış gibi isem de,
yorumum aklınızın bir köşesinde bulunsun )
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Güliz Hn.
Dolarla ilgili alt yorumumu okurmusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Ogun ()emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Abi eline sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
ahmt ()Temel abi oyle bi aciklamissinki azina saglik psikolojiye gore para babalari yon veriyor galiba ne zaman alsam dusuyor ne zaman satsam cikiyor bu dolar
0BeğenmedimŞikayet
yalnizkurt ()Hocam bugun kapanisi 2. 6468 altinsa yapacagina göre 2. 53 e kadar dusebilir o zaman biz yarın duruma göre bozalım.
0BeğenmedimŞikayet
ada61 ()Temel abı iyi akşamlar. aspirin arkadasımiz in bu tahmini yaparken art niyet li olduğunu düşünmüyorum. aksine çok düşünerek yorum yapan bir kardeşimizdir. Ama oda bayadır dolardaki zararını düzeltmeye çalışan bir arkadaşımız olduğundan dolar in yukarıya gitmesini istediğinden böyle bir yorum yapmıştır. sizin kadar tecrübeli değiliz. bağışlayın. zaten tecrübemiz olsa bu dolara bu şekilde yakalanmazdık. iyi aksamalr
0BeğenmedimŞikayet
Azra ()Temel hocam hayırlı aksamlar size denk gelirmiyim diye bi baktım guliz hanim soyledi bugün, sanıyorum sizinde niyetiniz varmış umarım aksilik çıkmaz pazar günü için çok sevindim şahsım adına.
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Emeğine sağlık Temel bey, güzel bir analiz raporu olmuş..
0BeğenmedimŞikayet
Büyücü ()olması durumunda demişsin demek kı 00: 00 tmm abi çözdüm.
0BeğenmedimŞikayet
yunus26 ()Hocam allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Büyücü ()Temel abı saol sadece arkadaşa dgl bızlerde okuduk abi Allah razı olsun fakat bn bı yerde cıkamadım kapanış rakamın 00: 00 mı yoksa yerel piyasa kapanışı mı 18: 00
0BeğenmedimŞikayet
ladislow ()abi be aciklamalarin ayni bir film senaryo gibi okudukca icinde kayboldum cok guzel bir aciklama beyan etmissinz tesekkurlerimi sunarim :)