Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Klavye hatası 2028 yerine 2008 yazmışım 100 TL nin aşağısı kısa süre sonra çöp olur bundan şüphem yok fiyat aşağılarda uzun süre kalmaz. grafikte dolar endeksinin her seferinde daha aşağıdan kısa sürede daha da dibe doğru baş aşağı çakıldığını gösterdim Amerikanın durumu eskisinden daha iyi itibarı arttı geleceği parlak diyen varsa buna kargalar güler kargayı klavuz edinen de zarara girer. Sürekli olumsuzluk pompalayarak insanları manipüle etmeye çalışanlar ancak kendilerini kandırırlar. 170 TL yi geçtiğinde sürekli ful TŞ ye geçiş uyarısı yapan mundar olan mal elde tutulmaz diyen sadece benim 130 TL üzeri her hafta al sat oranını artırmak lazım diyerek hatta seviye de vererek kademeli zararkes uyarısı yapan da sadece benim yukarıda da hedefler gecikti ama sonucu gördük 2020 de de sürekli gece gündüz tatil demeden sürekli aşağıları gösterenlere karşı uyaran da bendim Allah ın izniyle iyi niyetle hep doğru yönü ve stratejiyi gösterdim sataşmalara ve verilen eksilere aldırmadan inşaallah iyi niyetle insanlık icabı gene gösteriyorum. Satış al sat zamanı değil geri çekilmeler sadece alış ve fırsat. Hedefler gecike bilir ama beklemeye değer. İsteyen sayfa geçmişimi okur ve yapılan sataşmaların karalamaların değerlendirmesini yapa bilir. İlle de ben zarar edeceğim diyene de yapacak bir şey yok.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Tabii tabii. Hâlâ utanmdan konuşuyorsun değil mi? 100'ün altı çöp oluyor dedin çelik gibi. Çıkıp yanıldım diyeceğine kelime oyunu her zamanki gibi. 2008 değil 2028 bu arada. Önce 2 haftalık tahmin yap sonra 2 senelik yaparsın.