Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (209)
0BeğenmedimŞikayet
erlin55 ()Hadi insallah diyelim
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()yarına alim vermek istiyorum, bugün kaçıncı tavanıydı
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()mrb yarın alim için fiyat yüksek mi olur
altin_takipçisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Bilirim. Klmsn ben de severim bugün kafayı kaldırdı vurdular kafasına.
@Esaretci iyi aksamlar kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()Sanirim tektu bir bende var:)
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Klmsn tektu ardyz vs bilirsin her daim. markajimda olan bazı hisseleri )
BrütTakas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Tektu bende yoktu birisi sormuştu seni etiketlemistim. Utpya var daha doğrusu unutmuşum cuma almıştım %8 yapmış az bir şey
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Zorundaliklari sayma tektu noldu
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()mrb yarın için alim düşünür müsünüz
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Ah ah mart ayında ben istifa edip borsa çöktüğü zaman elimdeki 0 maliyetli hekts ve sasalarim gitti hala içim yanar:) bozdurmak zorunda kalmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()hocam marka sormuştum ama mesaj düşmedi galiba düşünceni ogrenebilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Ağzı ve gönlü bir olanlara art niyetsiz insanlara Rabbim islerini güçlerini rast getirsin
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bu taktik güzelmiş @BrütTakas denedim
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Öyle yaparsam ardyz kadar gitmeden satmam batsam bile :)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sermaye artırımını bekle derim ucuz aaldigin için diyorum sermaye artırımı gelebilir
gokhangg01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Ana parayı alır gerisini 0 maliyetle taşırız en kötü Ahmet :)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Dua için çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()7 ile 10 tavan arası düşündüm hep öyle oldu arzlar ama ya nasip işlem açınca duygu girmese işin içine birde :D
0BeğenmedimŞikayet
smslu ()Bugün olsaydı iyi olurdu. 2 gün sonra emir gerçekleşir lotları verir ertesi günde taban çakar bendeki şans
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Tamam hacı
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Bende öğle yaptım denemek te fayda var gün asiri
smslu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smslu ()Emir tipi : limit fiyatlı emir
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Tamam dostum. Rabbim gönlüne göre versin
gokhangg01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İkisininde beğeniyorum petun takip etmiyorum ama fiyat olarak bakayım zanlıya bakmaya gerek yok iyi hissedir destek direnç soruyorsan o ayri
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ruberu ()Tamamdır senden haber bekliyorum hemşehrim:))
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Allah razı olsun öyleyse kenara çekilip ekranı kapatmak lazım . teşekkür ederim. beni ara sıra bilgilendirisen sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Aman hocam yanlış anladın yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ben dıger abıyle şakalaşıyordum ben babamdan eşimden kendımden almıştım o yüzden öle dedım.
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()O sıralar ben gram sayfasına geldim Esen arzı var harçlık alın dedim. Sen borsada değildin o ara. Bildirimi yeni gördüm seninle başka yerde konuşacağım hemsom aklımdasın merak etme :)
ruberu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hayirrr
Bak kötü bayrak ebt bile 3 katı üzeri yükseldi bu hisse bin ilerisi var bir naten olmadan satmam senin yerinde olsam kardeşim açık konuşurum ben yanlış anlama beni 20 den önce satma derken fiyatların böyle tavan tavan gitmeyeceği yerler yani ileri geri hareketlerin olacağı noktalar oralar dostum 20 ve 22 arası belki sllanir biraz ama hedefini büyük tut ben elinde herkes gibj 105 lot var zannediyorum 4 katı yükselmesini bekliyorum onun ben sağlam şirket büyüyor bana sor daa orada çalışıyor tanıdığım benim ihaleler ona yaziliyor hep şehir dışı işleri alıyor lar. 20 yi sunun için demiştim ben elinde olanlar bundan önce satmasınki ucuza satmasinlar diye anla.