Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (209)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Petun 67 kuruş turksel 37 kurus
erlin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Habire para veriyor petunun ki daha güzel lot başı iyi para şimdiden alınsa birde ozamana yükselir petun zaten
0BeğenmedimŞikayet
erlin55 ()Bu mesajini yeni gordum. Senesi dolsun diyorsun peki 25 olmayinca satmam ben de)
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblack21 ()O saatte yazsanız ön sıralarda olursunuz
Krokodil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()Diğer saatler yazsak olurmu o saatmi
Siriusblack21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblack21 ()Allah şifa versin inşallah.
İnşallah gelir her gün 18.15de yenileyin emri
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet grafikler bölümünde benim profilde var dagitacagi tarih temmettu hissesi alınca böyle oluyor işte sen bekle diyorum dediğim rakamları bı taraftan temmettu veriyor daa
0BeğenmedimŞikayet
erlin55 ()Tekfn gene bize para mi dagitacakmis? ))
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()arz dışında Örnek bir hisse aldım 1000 kar etti Karını sattım cepe attım ama sonra düştü Sonra yine yükseldi ama karşısında kar zararda onun üstünden gidiyor o zman ne kadar kazandığımı nasıl hesaplarım taktiği varmıdır
BrütTakas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Temettü kağıtları kumbara usulü biriktirmeye müsait aslında. Belli dönemlerde sat al yapabilirsin lot çoğaltmak adına yapabilirsen:)
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gokhangg01 ()Eyvallah hocam dizlerinde inşallah
altin_takipçisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()riskte var o işte birazda şans
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim Evet artık şans kuyruğa girmeye alıştık zaten bir deneriz şansı
0BeğenmedimŞikayet
Emre42_42 ()Tavan giden hisselere nasıl emir veriyorsunuz yani emir fiyatını nasıl ayarlıyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Elinde önceden hissesi olup rüçhan hakkı olana sabah rüçhani %180 ile satma şansı verdi gerçi
1BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()İyi akşamlar rüçhan yüksek açtı ana hisse çok e k s o olunca rüçhan düştü. Ben zor kurtuldum. İhlas grubu rüçhani da sa kat çıktı.
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblack21 ()Teşekkürler siz nasılsınız ?
Evet olur emir verebilirsiniz şu andan itibaren.
Satan olursa ve sıra gelirse alabilirsiniz.
Zor ama yinede her gün şansınızı deneyin.
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()hoşbulduk akşam saati biraz hareketliydi)
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Merhaba. İhlgm. r hakkında da fikrinizi alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Rtal de öyle. yaptim kafam rahat maliyet0
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()İyi akşamlar @BrütTakas ıhlgm Rühşan Nasıl geçti galiba pek giren yok @Esaretci iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()iyi akşamlar nasılsınız bazı bankalarda gözüküyormuş oradan alım oluyormu
0BeğenmedimŞikayet
BrütTakas ()Güzeldir tabii. Ana para cepte kalan ne yaparsa yapsın kafa rahat olur
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Elimde Katmr var Çarşamba bölünecek bölündüğü gün Rüçhan sınırsız yükseliyor sınırsız düşüyor bildiğim kadarıyla daha önce birkaç bedelliye katıldım umduğum getiri vermedi sizce Katmr katılmak iyi olurmu Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblack21 ()Kontr ne diyorsun abi
0BeğenmedimŞikayet
erlin55 ()Dusus trendine mi girmis alim yerine gelmis demissin