Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (234)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Bir ara arsa almayı düşünüyordum. karar değiştirdim beş yıl vadeli hisse alacağım :))
Dipsiz__kuyu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Sabırlıyım ama bu kdr sabır edeceğimi sanmıyorum karla çıkayım tekrar beraber girelim nasipse bir ay daha beklerim snrm
kkartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Bu işte yeni olduğumu biliyorsun. Belki tarihçi olduğumdan meselelere günlük bakamıyorum. Hep uzun vade. Bence bu kağıt önümüzdeki beş yıl içinde beş defa daha bölünecek. :)( Eğer 100 lotunuz varsa , bu bölünmede 200, sonraki bölünmede 400, sonraki bölünmede 800, sonraki bölünmede 1600, sonrakinfr 3200, en son 6400 lot olacak. :)) 100 lot 6400 lota çıkacak :)) günlük kar mı alıp yatmak mi :)) kalkınmaya uygun bir zamanda ben de gireceğim
Beş yıl sonra bakarim :))
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Ee barışın o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()@DevreKesici geldi seni üzdüm affet beni diyor :D
The_krall için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ilknur_05 ()Teşekkür ederim bende kendimce ogrenmeye calisiyorum biraz zaman alacak
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Üzeceğini sanmam aslm... hayat kısa kimse kimseyi üzmesin :)
0BeğenmedimŞikayet
DevreKesici ()Okcu kendi okuyla kendini vurmistir yahu
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Amin cümlemize inşallah saolsn arkadaşım okçuya slm beni üzmesin söyler misin
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Beni tutan dolaşım lotu çok az KY da yok denecek kadar az birde bir ton haber bekleniyor eee 750m sermaye arttirimida var sorarım şimdi sana gelde bu kağıdı sat satılır mı? Tabiki satılmaz. Kendime soruyorum kağıt taban taban gitse mi üzülürsün çok çıktığı ve arkadan baktığın zaman mı? Ben arkadan bakmak istemiyorum düşüşe razıyım İnan hedef belirledim ve bekliycem
kkartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Bedelli yada bedelsiz lot artıracak mecbur, koca banka yedi milyon lotla mi yürüyecek. Yapma arkadasim sen daha tecrubelisin
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Arkadaşım kalkınma batabilmez, batabilemez, sadece yüzde biri halka açık, ana istirakcisi hazine bakanlığı . Karı bilmem ne kadar nasıl batar
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bayanlarda 6. his var bizde yok hayırlısı rabbim bol kazanç versin :)
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Nedense içimin taaa derinlerinde bir ses satma diyor o yüzden tutuyorum hayırlısı artk
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Insallah ..
İbrhm87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrhm87 ()Teşekkür ederim inşallah toplaycm kendimi tekrar
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Şimdilik sıkıntı yok başvuru onay gelirse geldindede tavan gidiyo gelmesse düşüyoda bence buna onay gelme ihtimali yüksek .. alsat diyemem artık epeyyy zaman önce tut satma demiştim kazançta karar senin
0BeğenmedimŞikayet
İbrhm87 ()Ben senden daha kötüydü pandemide ters yakalandım bozdum zararım baya vardı anlatamam sana
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Dert edeegun kadar yatırım yapma
0BeğenmedimŞikayet
İbrhm87 ()Ben kendi hatamı söyleyeyim ihtiyacım olan parayla girdim terste kaldım zarar a bozdum bidaha asla böyle hata yapmycm ne kadarım varsa bölüp alıyorum en mantıklısı bu gibi
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Klknma başvuru yapılmadı şirket karar aldı başvuru yapılacak
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Nakit olsun kenarda
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bi gün parlar bu baskı işi bakalım sabrımız yetecekmi güzel günlere.
Çilek_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çilek_ ()Evet bende öyle farkettim baya satış vardı çekiyor sonra
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Hepsini karıştırma pandemiden dolayı zor günler yaşayan çok klnma da sonsuza kadar tutcak değilsin . Bendede bedelli dolu ama kazançı güzel olanı kaçarım spk onay alan hariç
1BeğenmedimŞikayet
Çilek_ ()Anladm abisi
BrütTakas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Hocam alım sınıtı satım sınırı nasıl bilicez bir hissede mesela alım sınırını nasıl anlıyacaz?
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrhm87 ()En iyisi parçalı alım
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bırakanlar 30 hise alirdim