Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gümüş için grafk paylaştım kardeşim sayfamda. mevcut
Hasanhoca06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Bilmukabil cümlemizden kardeşim
Hasanhoca06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca06 ()Ben de istiyorum
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca06 ()Allah razı olsun kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()grafkte olabileceği aralık mevcut 1925 üzerinde kapanışlar ve haftalık kapanış lazım gerisi alt çizgiye kadar olumlu haber akışlarına göre çekilir şuan için 1880-1910 aralığında hafta içi gider gelir diye düşünüyorm
asil_1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asil_1907 ()düşüş seviyesi kirilmadiysa eger ilk basta gramda fiyat aralığın kac pazartesi icin
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()alt yorumda ons grafiğini kaçıranlar için tekrar paylaşıyorum buyurun. bu akşam kapanış yine trendi kıramayacağa benziyor haftaya daha düşük bir seviye takip edeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah kardeşim 4 kişi oldu
As71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()o seviye bu trend kırılmadan oraya giderse olabilecek en kötü senaryo önümüzde 4 hafta var takip edilmesi gereken ve ben haftalık paylaşıyorum grafik. trend bozulduğunda bilgi veririm kendi öngörümü
wie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yasomavi ()Ben de isterim gümüş grafiği çalışmanızı
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Cok iyi olur..
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Hocam gunaydin 4 oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah kardeşim 3 kişi oldu @Meleda kardeşimle beraber
JARDEN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
As71 ()Bi yardimci ol bari
0BeğenmedimŞikayet
wie ()1751 ons a düşecek diyorsun dogru mu o kadar salacak mı ?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu günki kapanışın ons olarak 1925 seiyesinde kapanırsa trend bozulur yükseliş hızlanır bu seviyelerin altında mı üstünde mi kapanacağını görmeden yükselecek yada düşcek demek benim nazarımda aldatmaca olur. grafikte verdiğim rakamlar benim aşılması gereken haftalık kapanışlarımdır
felix_nehir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıncıkez ()Felix nehir kimsenin ağzınla iş yapma kardeşim düşer çıkar kimse bilemez o yüzden içinden geçeni yap pişman olma
felix_nehir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam ben isterim gümüş çalışmanızı görmek
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()benim ön görüm paylaştığım grafikte ons bazlı gram olarak çalışma yapmak bana mantıklı glmiyor çünkü gram ons ve dolarla hesaplanıyor dolara mudahale edile biliyor ancak yeterince gram iççin istek gelirse gram çalışmasınıda gün içinde yaparım 1 gümüş 1 gram talebim var 10 üzerinde olursa bu talep ön görülerimi grafikle apaylaşırım
Acemii33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Yaparsanız seviniriz..
9BeğenmedimŞikayet
volpann ()gümüş çalışmasını çalışması gelsin mi ? kaç kişi istiyor 10 üzerinde talep olursa çalışıp paylaşayım
As71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
felix_nehir ()mrb kusura bakmayın ne olur hiç anlamadıgımdan soruyorum altın gidişat nasıl olur haftaya yada yakın sürede ev alıcam ona göre altın hesabını bozdurucam 2 haftalık sürem var. tekrar kusura bakmayın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Acemii33 ()Çok yeniyim grafiği yorumlayamıyorum. ev sattım gram alcam hangi seviyeden almalıyım lütfen yardım eder misiniz 480 iyimi daha düsermi
0BeğenmedimŞikayet
As71 ()Gumusu bozdurmuyammi bende 6 30 bekliyodum
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu günki kapanış 1924 doların üzerinde olmadığı sürece malesef alçalan trend bozulmayacaktır önümüzdeki hafta seviyesini bekleyeceğiz şuan 1910 dolar olan ons bakalım bu hafta kıracak mı geçen hafta sınırda kapatarak bir umut vermişti anck bizimle dalga gçti :)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()bilmukabil cümlemize
Mehmetshn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekkürederim saygılar kardeşim
Asi99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetshn ()Teşekkürler bol kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()22 ekim açıklanacak kararda puan artışı olacak diye düşünüyorum. buda bir miktar çekilmeyi tetikleyeceğini ancak jeopolitik risklerin bunun önüne geçeceğini düşünüyorum. kısıtlı bir geri çekilme yatırım tavisiyesi değildir
Mehmetshn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekküredeim saygılar
Çalıkuşu_ için cevaplandı (yorumu göster)