Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
~~~ETZEL~~~ ()Eline sağlık usta allah razı olsun
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıkten takıp edıp bulundugumuz rakam hangı kanal ıcındeyse orda harekete devam eder. Ancak yenı kanala atıp atmadıgını yıne grafıkten gorebılırsınız. yanı yazdıgınız grafıkte sordugunuz ve soracagınız cogu sorunun cevabı mevcut.
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()6,21 önemli rakam üzeri 6,33 sonra 6,4# gelecek mi üstadım
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()ARKADAŞLAR
Bulundugumuz noktakı rakamları grafık uzerınden kontrol edıp hangı kanal ıcınde oldugumuzun tespıtı yapılarak, nerdeyız hangı kanaldayız dususmu yukselısmı bakılabılır, zaten o amacla hazırlanmıstı.
Kolay gelsın, SAYGILAR.
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumda verdıgımız hedefler tamamlanmıs gorunuyor,
Şu an
Altın ons 1911 üstü kapanışlar
Gümüş ons 24,52 üstü kapanıslar min 4h yapması ve kalıcı olması bızı yukarılara tasıyacaktır, aksi takdirde yatay devam eder,
saygılar
1BeğenmedimŞikayet
DARİUS34 ()@66vip Objektif bir grafik çizip yükseliş ve düşüşe yönelik olasılıkları ortaya koydunuz. Dün kapanıştan önce 21, ... ' ler konuşulurken siz "Şahsi görüşüm çok altlara gelmesi için bir haber yada veri yok" teknik bilgi ve diyerek tecrübenizi yansıttınız.
0BeğenmedimŞikayet
Reyyan1453_ ()Aynen @vip66 bu güzel yorumu hakediyor. Bilmeyen için velinimet ben de bu abimizin grafik ve yorumlarına dayanarak portföyüme yön vermeye çalışıyorum.
Kompet41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Hocam değerli yorumlarınızı bekliyoruz iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
Kompet41 ()Hocam, sizin yorumlarınızı da beğenmeyen neyi beğenecek bilemedim. Burdaki sayılı bir kaç faydalı insanlardan birisiniz. Hemde hiç menfaat gözetmeden yapıyorsunuz. Şahsım adına teşekkür ediyorum verdiğiniz değerli bilgiler için ve günün likeları benden size gelsin hocam. Selametle.
0BeğenmedimŞikayet
Muallim_66 ()İyi akşamlar abi bir süredir seni takip ediyorum verdiğin bilgiler için teşekkürler sizinle yüzyüzede görüşmek isterim sitede yeniyim
0BeğenmedimŞikayet
Giez ()Hayırlı geceler yorrumlarınızı bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Muallim_66 ()İyi geceler abi kısa bir süredir seni takip ediyorum verdiğin bilgiler için tşk ederim yüzyüze de görüşmek iaterim
1BeğenmedimŞikayet
yasomavi ()Hayırlı geceler teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Size de hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Hayırlı geceler ustam Allah'a emanet ol
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı geceler arkadaslar, kapanıs sonrası gorusmek uzere,
ALLAH a emanet olun cümleten...
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Hocam gram için yarınki ongorunuz nedir ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Aynen bende kapanışı gorelim dusuncesindeyim yav başkan sen başkalarını boşver emin ol surda emeğiyle garfikleriyle konuşan birkaç kişiden birisin sen o yan seslere. kulak. asma.
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()valla soran sen olmasan yazasım yok, ama tam sınır noktadayız kardesım, henuz net degıl
KAHİN38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Bana peki gümüş burdan döndü diyorum sence yıkarım asagimi
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah kardesım yıldız meselesı degıl ama verdıgım rakamlarda ve ongırude hata yok, ne demek ıstedıgım yarın anlasılır, ama bu ınsanlar yuzunden yorum yapmak yazmak ısteez olduk.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
KAHİN38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Senin emeğin yeter baskan yıldız zaten senin emeklerinde. calismalarinda
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yorumu beGenmeyen arkadaşım, dogru rakamları versenızde bizde insanlarda ögrense, sitede adam koymadınız, rastgele yıldız alıp verılen dogru rakamları begenmeyen arkadaş lütfen bilgilendirin bizi.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Umut3055 ()Merhaba altın fiyatları düşecek mi ne kadar beklemeliyiz yardımcı olursanız sevinirim
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Düşüş birden olursa acemi yatırımcı almaz düşüşün tamamlanmasını bekler, piya- sa yapıcılar bu durumlar kucuk alt ust yaparak ındırırler kı asagı ortalama dusurmek yada alım yapmak ıcın bekleyenler alsınlar,
Dikkatli olmak daha onceki verdigim alt destek noktalarını izlemek gerek diye dusunuyorum...
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Allah kolaylık versin inşallah tabi büro biraz geç kapanıyor haliyle
0BeğenmedimŞikayet
Umudumsun ()Teşekkürler kardeşim sizi takip ediyorum fikirlerinizden yararlanıyorum. Sevgiyle kal bol şanslar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()İşyerındeyım esnaf olunca bürodan erken cıkamıyoruz, tesekkur ederım
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Cansın ustam bilesin
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Bende işten geldim iyiyim şükür siteyi takip ediyorum
Ustam hem yorgunluk çayı için hem takip edin evdeyseniz bir çayda benden olsun ))