Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
Tanrı_Zar_Atmaz ()elinize sağlık
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkürler, emeğinize sağlık
18BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Hem altın tarafında hem gümüş tarafında önümüzdeki birkaç haftada düşüş yaşayacağımızı düşünüyorum. Bunun sebeplerini daha önce belirtmiştim ama tekrar üzerinden geçeyim.
* ABD'de teşvik paketi hala geçmedi ve seçim sonrasına kaldı gibi görünüyor bir sürpriz olmadığı takdirde. Bu deflastif bir baskı demek, gümüş negatif.
* Biden her ne kadar anketlerde önde olsa da Trump'ın kazanma ihtimali hala devam ediyor. Velev ki düşük bir farkla kaybetti, posta ile kullanılan oyların şaibeli olduğunu beyan edip ortalığı karıştırabilir. Gümüş negatif.
* Avrupa'da virüs sebebiyle kapanmalar devam diyor. İngiltere, İrlanda, Fransa ve Almanya'da belli bölgeler hali hazırda lockdowna geçti/geçiyor. Vakalar hızla yükseliyor diğer ülkelerde de ve benzer haberler oralardan da gelecektir. Gümüş negatif.
* Son olarak sanayi verilerinde Çin harici yavaşlamalar sürüyor. Gümüş ve bakır gibi sanayi için önemli olan metaller bundan negatif etkilecektir kısa vade de.
Uzun lafın kısası önümüzdeki 3-4 hafta belirsizlikleri dolu bir dönem ve sert düşüşlere açık. Kesin düşecek demiyorum elbet fakat düşmesi için çok fazla sebep var ve böyle bir düşüş geldiği takdirde alım fırsatı olarak değerlendirmek için bir miktar cephaneniz olsun. YTD. Herkese iyi haftalar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()Aleyküm selam hocam teşekkür ederim cevabınız için iyi akşamlar hayırlı kazançlar dilerim :)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Önceki aldıklarım var elimde 2 hafta önceki düşüşte aldıklarım. Yeni alım yapmadım henüz. Selamlar.
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Hocam hiç alim yapmadınmı buralardan
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Dün detaylıca açıklamıştım grafik ile. Oradan bakabilirsiniz. Selamlar.
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()O kadar düşüş gelmeyebilir. Ancak ben senaryomu en kötü görülecekmiş gibi kuruyorum. YTD. Selamlar.
Turani için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()24'ten 19'a kadar 9 tane emir girdim. Bunlar artan oranda. Atıyorum 24'deki x ise 19'daki 9x.. Ancak o seviyelere kadar kesin düşecek diye değil. Olurda gelirse emrim var gelmezse atıyorum 22'den dönerse zaten elimde pozlar var gibi düşünün. YTD. Selamlar.
Faikakgn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Sayın hocam, gümüş ile ilgili bilmemiz gereken bir durum var mıdır. Full TL bekliyorum .
Bir kaç cümle ile bilgi verebilir misiniz rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Gümüş ons 19 mu
0BeğenmedimŞikayet
Turani ()Ustam 19a kadar derken ons 19 usd ye kadar mı? O kadar düşüş mü bekliyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()Ustam hangi sevilere emir girdiniz kademe fiyatlarınız kaç
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Düşüşleri alım olarak değerlendireceğim ancak bunu kademeli olarak gerçekleştiriyorum. 19'a kadar emirleri girdim çalışmasını umuyorum.
Erdibaba55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Ne zaman alım tarafına geçmeyi düşünüyorsunuz peki? Biz TL de bekleyenler için ytd olmadan izleyeceğiniz yol önemli
1BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca06 ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Lâ_Edrii ()Elinize, emeğinize sağlık...
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()O seviyeler hala mümkün bence. YTD.
Kaço için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Merhaba yükselişten önce yine 5 li sevyelere düşüş görme ihtimalimiz varmıdır sizin öngörünüz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
semayt ()Tşk ederiz, verdiğiniz bilgiler için, saygılar...