Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
gokhan0006 ()hiç şüphem yok. emeğine sağlık bol kazançlar
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemalktc ()11,200 e çıktığı zaman neden stop koymadın hocam ? örnek 11,150 ye stop koyman gerekirdi şimdi adam bekle dese bir türlü sat dese bir türlü
Firemann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sabah ki BTC grafiginde yorumlamıştim dostum 11.110$'a kadar geri çekilmeler normal ve BTC 11.200$-11.250$ bölgesinde kaldığı sürece sıkıntı yok.. Sabah ki BTC grafik ve yoruma bir göz at istersen..
Firemann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Firemann ()Bitcoinin bu düşüşü normal mi ben linkteyim 11.200 de satmadım bekliyimmi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tesekkur ederim dostum cok saol eksik olma
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dostum iyiyim şükürler olsun.. ONT/USDT haftalık görünümde MA50 0.628$ ve ardından MA20 0.6880$ üstünde pozitif bir duruma geçecek olmasıdır.. Günlük grafikte ise 0.6105$ seviyesinin üstünde kapanışlar yaparsa şayet, 0.677$-0.7092$-0.7260$ önemli direnç seviyeleri olarak göze çarpıyor ve 0.7260$'in üstünde kapanışlar yaptığı takdirde adım adım ve kademeli olarak 0.7868$ ve 0.8968$ seviyeleri ilk hedef hedefidir.. 4 saatlik görünümde ki direnç ise 0.6088$'dir.. ONT 0.57$'in altında kapanışlar yaparsa şayet aşağı yönde ilk destek geçen hafta gördüğü 0.5363$ seviyesi beklenebilir..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()CME boşluğuna dikkat dostlar bilginize altyorumda bahsetmiştim..
0BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Hocam teşekkür ederim yorumunuz için:)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()İyi gunler degerli kardesim nasilsin umarim iysindir ont ile ilgili bi yorumun varmi
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@gokhan0006 tşk ederim kardeşim, Allah razı olsun Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın diyleim, sabah BTC ile grafiğe altyorumdan bakabilirsin dostum isteğe göre ve zamanim olunca her daim bilgilendirmeye çalışıyorum, bol kazançlar kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()NEO haftalık görünümde şuan pozitif görünümde ve günlük görünümde bollinger altdesteği olarak 15.5$ civarı aşağı yönlü kirilmadigi sürece sıkıntı yok gibi görünüyor ve günlük grafikte ise MA20 18.75$ ve 50 günlük MA 19.45$ gibi çok önemli direnç seviyelerinin mevcut olduğu ve aşağı yönde 16.08$ gibi 100 günlük MA seviyesinin ve desteğininde mevcut olduğudur.. Şimdilik konsolide ve güç topluyor bir görünümü mevcut gibi.. Aşağı yönde 7 Eylül'de 15.867$ seviyesini görmüştü bu seviyenin üstünde kaldığı sürece sıkıntı yok ve aşağı yönlü günlük kapanışlar yaparsa şayet, 200 günlük MA 12.75$ seviyesine kadar bir düşüş sergilemesi olabilir.. 19.45$'da günlük kapanışlar yaptigi takdirde yeniden adım adım 20.985$-22.90$ ve yükseldiği ve en son zirve seviyesi de olan 25.859$'a kadar çıkışını sürdürebilir ve BTC'nin durumuna/gidişatına göre takip edilebilir..
Karanlık18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim bol kazançlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle, iyi çalışmalar..
Bufalo3461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()Günaydın hocam sanada kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Hocam birde neo hakkın yazarmısınız