Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Sen aldırma şarkısını hediye ettim hocam Size.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sorma ya tamda müşteri gelmişdi o sıra yazdık kalkdım gene şeyetmişiz :=)
kimyager17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyager17 ()hata üstüne hata:) akıllı klavyeler kendini bizden akıllı sanıyor. :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()çok degil çöp olacakdı fark hatası olmuş :)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Evet zaten kimse kimseyi zorlayamaz piyasa sıkıntılı kimse kestiremez ne olacağını ama ısrarla düşecek yada çıkacak diyemeyiz
0BeğenmedimŞikayet
efelif ()Yine sana sarmaya başlamışlar :) mesai başlamış, kolay gelsin...
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Ben senin dediklerini gayet iyi anlıyorum, yazılarını da okuyorum ama benim yazdıklarımi sen anlamak istemiyorsun neyse söylediklerin ortada rakam ortada beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()olması gerekende budur kardeşim herkez aynı yönde olamaz bu piyasada iki tarafın görüş ve analizlerine bakarsın kendi düşüncelerin ile yorumlarsın sonucunda piyasa olusur zaten
herkeskazansın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben her zaman sözlerimin arkasındayım ne zamanki analiz çok olur o zman yanıldım derimm ve o üründe işlem yapmamış olurum dünyanın sonu degildir buda bir fırsat kaçmişsa başkası geliyor demekdir..
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hayret vallaha kardeşim kazanıyorsan sorun yok benim yazdıklarımı okuma neden bu kadar rahatsız oluyorsun ne sıkıntın var anlamadım..
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Sadece o mu ne çok varlar şimdi yoklar ; )))
0BeğenmedimŞikayet
herkeskazansın ()her fikre saygılıyım yeter ki usluplu olsun sizin görüşünüz nedir :) herkese sorar yinede kendi aklımla yol bulurum
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sen bu işleri ögrenene kadar çok zarar eder geceleri uykusuz kalırsın... şimdi işler güzel yükseliş trendinde herkez kazanır bakalım gün ola devran döne... sen benim nerde ne kazandıgı bilmeden altının %3 karını kaçırdım diyemi dertlenicem... sen ya okudugunu anlamıyorsun yada okurken yazıların yarısını akuyorsun zaten o kadar basit çizdigim şeyleri hiç anlamıyorsunda elbet bir gün piyasanın gerçegi ile tanışırsın saga sola sataşıp laf yetiştirmek yerine kendini geliştirmeyi dene dost tavsiyesi her zaman rast gele aldıgın yerden kar edemezsin..
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Akıncı beyi dinleyin bence 15 gün önce gram 450 iken daha çok düşecek dedi ve şuan ki sonuç :) onu dinlerseniz bir ömür boyu altın düşecek diye bekler 2023 de 700 TL den girersiniz grama
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()şu gün bu olur demek dogru birşey degildir sizde öyle bakmak yerine biraz daha orta vadeli düşüşün bir hedef belirleyip orası gelene kadar arkanıza yaslanıp bekleyin.
-1BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Sen orta vadede 380 i beklesene neden insanları etkiliyorsun hala daha?15 gün önce daha çok düşecek demedin mi 38 TL koydu gram üstüne ve sen bunu beğenmiyorsun :) Ve hala düşecek diye grafik atıyorsun bir sonraki durakta bekle biz trenle geçerken sana el sallariz camdan sende 6 ay sonra biner gelirsin :)) Ekin kalırsa eker de sende yersin..
1BeğenmedimŞikayet
herkeskazansın ()akıncı bey gram pazartesi sabah sizce açılışı nasıl yapar, haftaya yukarı yönlü hareket beklentiniz var mı, yorumlarınız için şmdiden teşekkrler