Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()arkadaşlar sıkı altın takipçsi olarak artık gümüşe yönelecem.
gümüş içim öngörünüz nedir..
alttan alım için beklenilmeli mi...
yoksa buralardan alınırmı...
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Alırsan yaz...
Munzurlu62 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Munzurlu62 ()Rahat ol sadece bilgi istiyorum, sonuçta kâr ve zarar benim problem yok. :)
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Bütün yapılabilecekleri yazdım kabaca, al kararını ben veremem :) Kararını sen ver artık...
0BeğenmedimŞikayet
Munzurlu62 ()Öyle yaparim, wesa warbe :)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()İşin açıkçası buralardan kimse risk almaz toprak. Çok çektirdi çünkü, çok terste bıraktı. 6.05 ve altı olsa, daha rahat gir denirdi. Şimdi buralarda karar senin:) Ama paranı bölerek alım yap lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Munzurlu62 ()Tamam bekliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Yine de tamamen senin kararindir. Her yatırım bir risktir aynı zamanda. 24.40i deldi şu an ama burada kendini koruması gerek minimum bir saat. Altın ons da 1921. Tablo şu an için olumlu. Karar senin. Yatırım tavsiyesi değildir elbette
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Volatilite pek oldu son iki aydır, zemin buna müsait sanki. Teşekkürler :)
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Toprak bak gördüğün gibi kimsenin dediğinin garantisi yok. Burada 6.40larin üstünde bir sürü kişi bekliyor zararda. O yüzden az bekle, ABD açılışını istersen. 16.30da. Kiramadi 24.40 direncini, altında da 1921i. Azıcık salarsa dediğim saatlerde, bir miktar girebilirsin. Güzel salarsa daha iyi bir miktar daha :) Ama ben alacağım, aylar sonra bakacağım yatirimima diyorsan, daha rahatsin o hâlde.
0BeğenmedimŞikayet
Munzurlu62 ()Toprağın ben almadim halen alayimmi
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Dolar yada gümüş ani ataklar zirvelerde geçiş güzel olur.. Dolar yada gümüş artar.. :)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Yaklaşık %30unu dolara pariteledim işte kaba hesap. Daha oncekilerde değdi, miktar arttı. 300 gram üstü artınca, geçişimi yapiyorum. Zaten kâr gelse de gümüşten, yine de full çıkmayıp bu %30 ile oynamayı düşünüyorum. Uzun vade kalsın yani bir kısmı. Hiç çıkmadan. Fikir alayım dedim yine de :)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Güzel taktik ama değiyorsa olur tabi, geçişleri iyi hesaplanan lazım
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()@Digimen Hocam, mesajım düşmüyor mu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Antepli_muhendis_ ()Hadi ınşaallah verem etti bizi zaten zararı kurtaraydik az kaldı
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()@Digimen Az bir miktar daha gumusumle dolar aldım, avantajlı geldi :) Kendimi garantiye alayım dedim hangisi düşerse ya da yükselirse diye... Ne diyorsun bu işe? Az daha salar gibi sanki dolar ama...
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Ons ya satış yerse cenaze kalkar mi; )))
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Doların düşmesi iyi.. Dolar endex abd açılışında netleşir. Düşmeye devam ederse emtialar yükselir..
Antepli_muhendis_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antepli_muhendis_ ()Atacakken doların peşine takildi
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()24.40 hala risk taşıyo, üstüne atamıyor, bekleyelim.
İleri77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İleri77 ()Kardeş buradan alayimmi yoksa ABD yi mi bekliyim
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()Yolun sonu Hawaii.. :))
DolarTLEuroTL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ismailyzc37 ()hocam haziran ön görünüz nedir tahmininiz varmı
1BeğenmedimŞikayet
Zey_yk ()Tsk ederim bu arada cevap verdiğiniz icin
0BeğenmedimŞikayet
Karakoyunlu ()Eline sağlık eminim öğrenmek isteyen çıkacaktır
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()inş. Amin diyelim.. biraz olsun moral stressiz bir cuma olsun..
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zey_yk ()Su an neden duraksadi? guc filan mi topluyor
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()tşkler. usta destek dirençler mavi kesik çizgilerdir.. önemli olunması gereken konu şu.. grafik incelerken mumlar destek ve dirençte çalışıp çalışmadıgınıda kontrol ederlerse güzel yol çizerler.. rastgele çizilen grafikte kendini belli eder zaten çalışıp çalışmadıgı..
Karakoyunlu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Ben yükselişin devam ederek 6.27 ye doğru gidecegini düşünüyorum
Bugün aşağı çok fazla hareket beklemiyorum
Altın ons uykusundan uyanıyor
Zey_yk için cevaplandı (yorumu göster)