Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
1BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Bunlarida okusunlar
Senin hep dusus
Mesajlarini okuyorlar :))
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_87 ()İyi de kardeş piyasada dolar değer kaybederse eroda kaybeder tlye gelince elinde güç yokki değer kazansın bu benim öngörümdür hepsi birbiriyle ilgilidir
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Amin nazar değmezsin
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah abi eline sağlık doğru görmedik valla haklısın
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Düşecek düşecek diyorlar alamıyoruz ablam :)
Kervan001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()evet sıralı hedeflerde 2070 den sonraki seviye orası sonra 2450 sonra 2700 ben birazda ufuklar genişlesin diye söylüyorum bazıları % 5-10 düşüş korkusuna satıp altdan alsakmı diye düşünüyor ya altındki potansiyelin ne oldugunu görmeleri için..
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
messs1907 ()kio en akıllııı yorumları sen yapıyorsun ama sende yıldız yok herşeyde oldugu gıbı burdada işler ters işliyor demekki:)
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Güzel yakalamışsın.
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Elbette ulur uzun vadede
Benim guncel rakam
Suan 2260
Bana yakin olan diyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Dostum naber nasılsın kağıt varmı orta vade takibinde
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bas bas nereye kadar demi :)para pul olur bu arada ons 2700 olurmu :)
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dolar endeksinin düşüşümü bitti?
Tuta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bende hep baba kagıtlarda işlem yaptıgım için benim için sorun yok havacılık ve bankalar güzel sanayiler biraz dinlenebilir bu arada ocak ayında yeni bir dalga ile 1600 olabilir diye düşünüyorum..
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuta ()Üstadım bence o trend bitti artık geri sarimdayiz!
0BeğenmedimŞikayet
Kervan001 ()Kâmil borsaları yükseltir buraya gelir gramı ama ne yazık ki bi türlü şu gramı düşüremedi
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()mesela borsa için 70 bin diyorlardı bazıları 170 olucak az kaldı :) maşallahh diyeyimde nazar degmesin :)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Kagitlar tikandi baskan gitmiyor tm endex yukseliyorda baba kagitlar cok geride kaldi onlar gidiyor sadece
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Kardesim emegine saglik
Piyasada
Basilan trilyon dolarlar var
Hep para basip
Hem yuksekte tutmak
Ne kadar maktikli
Dusurucekler
Zamani gelinceye kadar :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()valla borsayı yükseltiyorum hep :=)) 9 aydır orada hep yukarı diyorum kimse görmüyorr..
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Biseyi de düşürme abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@Heysen @Papatya_mahmutt 2 ay önceki Dxy bakmıştım çokmu abartılı olmuş :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah cümlemizin rast gelsin inşallah.
BARBOROS_BAYBUTLUOĞLU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aynen öyle bende dün bunu anlatmak isdedim 2011 yılında ons 1920$ dı gram 110 TL ile rekor seviye olmuştu yıl 2020 ons 1920$ gram 480 ee altından kaynaklı degilki bu yükseliş dolardan paramızın deger kaybından dolayı daha 4 kat fazla TL verip alıyoruz aynı altını işde uzun vadede kaçandırmıyor demek ki sadece paranın alım gücünü koruyor..
çağankarataş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()İnşallah hadi bakalım
0BeğenmedimŞikayet
çağankarataş ()insanlar altının yükseldiğini sanıyor altın hala düşüş trendinde dolar yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
BARBOROS_BAYBUTLUOĞLU ()Biladerim senin yorumlarinı okuyom iyisin aklinla vede bilginle destekliyorsun kimseyide yaniltici işlere yo lendirmedigini görüyom işin rast gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Evet hocam haklısıniz
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben hiç bir zaman ana trend bozulacak yada bitti demedim sadece yükseliş içinde majör bir düzeltme olması gerektigini söyledim ama doların durumu buna hep engel oluyor böyle dolarmı olur düşmeyen dolar yapmışlar sanki :) düzeltmesiz giderse zaten hedfleride söylüyorum arada 540-570 ilk önemli dirençler onsun düzeltmesi sürecini dolar ile kapatıyorlar işde.
0BeğenmedimŞikayet
BARBOROS_BAYBUTLUOĞLU ()Dede pozisyon degiştimi ya 740 falan senden bunu duymak
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()evet orta uzun vade için bende öyle üdşünüyorum mesela onsda 2300 civarına kadar ilk atak ordan biraz dinlenim 2700$civarına kadar devam edebilir. gramda 540-570 sonrasında belki 740 gibi bir rakam var daha iyi zaman için
DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)