Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Takibi toplayacağız zamanı geldi artık
güven3 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
güven3 ()Hocam SPK dan onay geldi. Şimdi yukselir mi acaba
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()En çok geri kalan hisselerinden ytd 3 aydır sermaye artırımı bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ASAFRONİ ()Yok abi zaman bol şükür
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hocam bunun yolu uzun bana göre takip etmekten başka birşey yapmiyorum sizde yapmayın
ASAFRONİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASAFRONİ ()Çok şükür abim bugunumuze hdfgs biraz senlense daha iyi olacaz :)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Günaydınlar herkese teşekkür ederim saol
erlin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Saol sen ?
ASAFRONİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASAFRONİ ()Abi merhaba hg nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bence iyi kegit ve beğeniyorum. Güzel yerlere gelecektir diye düşünüyorum
erlin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erlin55 ()Gunaydin. Ben daha cok senin yorumunu onemsiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()@erlin55 işte yukarda 2.46 2.76 3 tlller felan destek alınabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yukarda 2.47 destekken atmıştım pekgyo bve 3.10 direnç orayı geçmeli @itartar
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Birileri yukardakinden bahsetti galiba
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()2.76 ve 3 takip edilmeli
0BeğenmedimŞikayet
Ahmar ()Katılıyorum hocam, bu hissede yüksek bir potansiyel görüyorum uzun sürmez. Tahtacısı toplamaya başlamıştır bile bence..