Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (147)
0BeğenmedimŞikayet
hakankaradeniz ()İlla düşüş mü olcak
34Nihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34Nihan ()Düşüş mü oldu da alıyorsunuz ytd
Z_gün için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Evet kardeş niyeki
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()6.07 den mi alacaksınız
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Z_gün ()Tmm o zaman nurdan ben de alıyorum bir parca
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Tamam usta ozaman bir parça buradan alayım
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Yükseliş tahmininiz neresi yükselişten sonra tekrar düşüş mu var diyosunuz
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafikte yükseliş devam edecek diyor. Yani düştükçe al. Yukseliş hareketini kaçırma :)
0BeğenmedimŞikayet
Haamid ()Umarım olmaz. Bencil olmamak gerek illa ki çıkacak inşâAllâh. Bizi de düşünün ki biz de alabilelim.
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()En iyisi bekleyelim. al sat yapalım derken 21leri kaçırmayalım:)bekleyelim bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror (). Hayırlı sabahlar. saatlik kapanışlara filan bakmayın. Dlaga yukarı devam edecekse kapanışları dinlemez.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hayırlı sabahalr usta. ellerine sağlık.6120de saatlik kapanış yaparsa ozaman bir miktar almak uygun olur degilmi
0BeğenmedimŞikayet
Goldhunter_ ()25 70 de kaç olur gümüş
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Sayın Halil Bey iyi geceler, sitede sizin yorumlarınızı sürekli takip ediyorum, ilginize ve emeğinize teşekkür ederim. Son bir düşüş daha öngörüyosunuz, ben alım için bu düşüşü bekliyorum. Bu konuda biraz daha açık yorumlu bizleri aydınlatır mısınız. Nereye kadar olabilir..
0BeğenmedimŞikayet
Sencer0245 ()Hocam tabiri caizse büyük düşüş öncesi son yükseliş 25i mi görecek diye düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()2021 e 2 ay kaldı. Biraz sabredeceksiniz. Belki riskli satış için yakın vadede elimize fırsat geçecek.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dedim ya hem alım hemde satım fırsatları olacak.
42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ne kadar süre alacak tekrar yükselmesi. Son düşüşten sonra. 2021 bulur mu
0BeğenmedimŞikayet
DmrDemir ()Düşüş olacağını bende hissediyorum çıkmadan düşüş yapacak
Aycel_aycel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Ama bir düşüş dalgası daha yasıycaz kademelı alıma devam etmek mantıklı o zaman hocam 25 26 dolara kadar kademelı sat kademelı al
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()17 dolara düşecegin gösteren elimizde bir kanıt yok.20 dolardan bile dönme durumu varki kaçırırsak yakalaması zor olur. nereden dönecegini yapacagı hareket belirleyecek.
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Sen kayserilisin yaş tahtaya basmassın yorumların değerli :))
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Yanı 5 lı dalga bıttı tepkı yulselısı 25 25.5 lere kadar ordan bır dusus 17 dolarlar acaıp rakamlar
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()İnşaallah usta düşsünde alalım..6,06 dan sattım bugun çok güçlü gibi gelmedi bana.. Bu arada vix endekside yükselişte..
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Anladim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Yok abi guveniyorum sadece iptal olsun istiyorum :) sonuvda bu sayimlarin da iptal olma ihtimalo var demi
0BeğenmedimŞikayet
Endopazmikretikulum ()Hocam ne yükseldiki ne düşsün :/
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu yükseliş arkası düşüşler olabilir. Öyle diyelim.
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalkanmetin ()Hocam düşeni yukarı yönlü kirarsa kalici mi yoksa suni mi yükseliş bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Sınıf_öğrtm ()oldu hatta kaça düşsün söyleyin de bilsin gümüş
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)