Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()6.03 ü geçse gerisi gelecek inşallah
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Sizde seviliyorsunuz hocam :))
Giulietta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()@Meleda ,6.03 ten geçen hafta dönmüştü
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Karşılıklı her daim
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()EyivALLAH Canlar.. Seviliyorsunuz... @Meleda, @Gzdee ..30 - lıke- hakkım Meleda, Gözde size atacam da, sabahtan 3'erli destelerle kullandık onları.. Neşemiz daim olacak inşALLAH..30 yıldır olduğu gibi... Saygılar efendim..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Çoook güzel söylemiş çok
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Şu maddi dünyada, her şey bir oyuncaktan ibarettir.
Mal sahibi, mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi?
Mal yalan, mülk de yalan; var biraz da, sen oyalan!
1BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()TRT müzikte ki video.. KRALİÇE.. Muazzez Ersoy.. @Meleda... Hayat sadece para kazanmak değildir.. Ölüm var ölüm... Kazandıklarınızla neşe yapın, etrafınıza faydalı birey olun.. Nokta..
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Muazzez Ersoy'un ben yıllardır böyle bir içli şarkı söylediğini asla görmedim, ki kendisini canlı da izledim.. Sezen AKSU parçası.. "BÖYLE Mİ SONA ERCEKTİ".. Vay vay vay... Yansın... Afiyet olsun dünya yanarken arkasına bakmayanlara... @Gzdee, @Meleda.. @Magnum _33...
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Nostaljik takılıyorsunuz bugün hocam eskilerden..
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Gaye SU AKYOL'dan "Rüyalarda Buluşuruz" dinliyorum.. Yok böyle bir ses.. @Meleda biz alırız yükselir, satarız düşer.. Ömrümün 30 senesi bunlarla geçti. "BABA VANGA" ne derse o @Gzdee.. Para kazanmaktan yorulduk, biraz da neşe yapalım,30 senedir yaptığımız gibi.. Bol kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
acemi_alanyalı ()Radyo düşerse bozulur :)
Ema_53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ema_53 ()İyi o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Rasyo düşerse gram gümüş yükselir
Ema_53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ema_53 ()Pardon radyo düşünce ne anlama geliyor biraz gümüş varda
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam iyi gidyoruz gümüşte rasyo düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hemen dinliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()"Bilemezsin ki".. Ferdi ÖZBEĞEN.. Sizlere gidiyor bendenizden.. Yeryüzünün en güzel şarkısı.. @Meleda..
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Teşekkür ederim hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Dükkan sizin Sn. @Meleda.. İzin ne demek.. Bu alımları sizin banka önerinizle yapıyor/yapacağız.. Ahd- ı vefa bizim düsturumuzdur..
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Gördüm hocamda ala fırsatım olmadı
1BeğenmedimŞikayet
Meleda ()İnşallah gelir yine Alırız
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Bende size hocam diyebilir miyim daha samimi bulduğum için izin verirseniz
1BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Bu muhteşem 2'linin beraber yaptıklrı son videoyu izle bakalım.. @Gzdee..
@Magnum_33.. Kademeli alımın ilk halkası dostum..5.91 i kaçırdık olsun.. Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun güzel insan.. Düşer İSE, tetikteyiz.. Gümüş bu malumun.. YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Magnum_33 ()Hayırlı olsun dost ABİMİZ bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Magnum_33 ()Hayırlı bereketli olsun dost ABİMİZ bende 5"99 dan 1/3 işlem yaptım
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Hemen izliyorum dost hocam, hafta sonu açamadım Ankara'daydım
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()469 gördüm, 3-5 e bakmadan alacaktım acil tel gelince kaydı gitti film şeridi gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
Giulietta ()Saat 10.23 te gümüş 5.91 imiş.. Banka görüşmeleri (2 banka) uzun sürünce (detayı bende) orayı kaçırmışız, grafikten gördüm.. Bu işler maalesef anlık yürüyor.. Hakikaten kısmet, nasip işi.. YTD.. @Gzdee.. (Fırsatlar asla bitmez..)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Takibe aldım )