Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Tamam hocam son bi dusus sonra insallah yukselis trendine devam eder
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafige bakarsan son düşüş dalgasının kırmızı 4 den kırmızı 5 e oldugunu görebilirsin. Bu düşüşün alt dalgasıda 5 li olmak zorunda.
Rozalie için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Hocam son bi dusus dalgasi sonra yukselis bekliodunuz simdi daha yeni 2. Dalga bitti diosunuz. Kafam karisti
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()w- x- y den mi bahsediyorsun?
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()hocam bu grafikteki mavi renkli 1-2-3 ün 5 li olması gerekmez mi diye sormak istedim..
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()son grafiğine baktımda
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Teşekkür ederim.
1zor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zaman vermek risklidir. Gelmez diyemem :)
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hangisi tam anlayamadım?
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
1zor ()Emeğinize sağlık Hocam ...
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()22,05 - 21,93 aralığına denk gelmişti benim hesaplamamda hocam...
1BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Ladix0055 bu konuya el atar 25.7 bekliyordu 7 ekime kadar :))
1BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Sabırlı olmayı öğrendim kendi adıma tabikide biraz baş ağrıyor ara sırada ama oda yorumlar bakmayınca sıkıntı yok ;)
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Okudum aslında aynı şeyleri soyledik usta. siyah noktadan kırmızıya dustugumuzu söyledim. :)sağ taraftaki kırmızıdan bahsettim yani
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Grafik okumayı ögrenmelisiniz :)
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bundan öncede böyleydi bundan sonrada böyle olacak. Bugün al yarın sat mantıgında olanlar bu işe bulaşmasınlar :)Hele bu işin mantıgını bilmeyenler boşuna sabırsızlanıyorlar. Trend takibi yapmadan beklemek ancak sıkıntı verir. Biliyorsun dolarda ne kadar isyan eden olmuştu. Şimdi düşsün diye bekliyorlar :)
Sinasi55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Şimdi anladım tamam usta teşekürler. ellerinize sağlık. detayli oldu hemde
1BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Halil Hocam bir yönünü belli etsede herkez rahatlasa gümüş sabırları sınıyor gerçekten ;)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Siyah 2. dalganın tamamlandıgını düşünüyorum. Buradan siyah 3 e gitmeliyiz. Sonra sırasıyla siyah 3-4 ve 5 bekleyeciz. Siyah 5 . dalga bittiginde aynı zamanda bir üst dalga olan kırmızıda bitmiş olacak. Böylelikle düşüş dalgası tamamlanmış olacak. YTD
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaptroy ()Bu hareket düzeltmeye ekim ayındaki derin düşüş fikriniz hala geçerli sanırım
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nietszche ()teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()grafikteki gibi. aşagı yönlü.
Nietszche için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hocam şuan siha noktadayız biz kırmızıyı bekliyoruz ama yeşili geçerse iptal olur doğrumu anladim
1BeğenmedimŞikayet
Nietszche ()öngörünüz nedir super_conqueror
6BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()yakında yön belli olacak.az kaldı
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ama o şekilde üçgen olmaz ki.
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()umarım görüşünüz olur ...
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Üstad, i yerine d ve 25.50 civarına e gelerek bu seriyi tamamlarız sanki. Bunların hepsi 29.50'den 21.90'a düşüşün düzeltmesi oluyor.
6BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafigimiz budur arkadaşlar.