Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 07:00:54
EUR 36.1994 07:00:54
USD 34.5344 07:00:54
ALTIN ONS $2671.7050 07:00:54

Konu: 30.09 2020 gümüş- gr/tl 66vip

⭐⭐66vip ()
Gümüş

Gümüşte 4 saatlikte mezartaşı oluşumu var tehlıke gostergesıdır.
1.bolge düşüşte girecegı kanalı gosterır ve bu kanalın dip rakamı 5.40 gösteriyor.
2.bolge yatay band aralıgıdırburda genıs aralık mevcut alt ve ust sıyah cızgıler gosterıyor
3.bölge yükseliş bolgesidir ve orta vadede 6.03 ustune attıgında 6.60 hedefler.
-

Gr/TL de de 4h de yine mezar tası olusumu mevcuttur

Gr/tl de kırmızı çizgi aralıkları geniş band aralıgıdır
mavi çizgiler dar band aralıgını gosterır
yeşil ve üst mavi çizgi yatay band aralıgı

Ons yönünde 1903 kırmızı cizgimiz olacak, usrunde 4h ve gunluk kapanıslar olumlu
bu rakam Altın dakı kapanıslar olumsuzluk olarak algılanır.

Bir kaç gundur çin piyasasının kapanısı ve aylık kapnısa dıkkat cekmıstık
temkinli ve tetıkte sabırla ızlemenmeli alım yonunde olanlar belırttıgımız düşüş bolgeleri altlarında parcalı alım dusunebılır,
ancak emtia da olanlar mumkunse pozısyon degıstırmemek yonunde kullanabılır.

KARARINIZ ve KAZANCINIZ HAYIRLI OLSUN...

Yorumlar (66)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

NeCoNuS ()

Hocam 5.66 dan aldim zararda degilim cok sukur sadece dun satmadik o da olsun ogrenecez insallah. simdi asagi dogru inecegini dusunuyorsunuz sanirim biraz cikip nakitte kalmak mantikli mi sizce asagi inerse alabilmek icin vergi yok nasil olsa artik. simdiden tesekkurler

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

6BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Günlük kapanıs grafıge göre gr/tl ve gümüş düşüş kanalı içinde kapattı
ons altın- ons gümüş te aynı sekılde dusus kanalı ıcındedır
Usd yıne dusus egılımınde devam edıyor

Düşüş kanalı ıcınde bulunan metaller kanal alt destegını test etmek ısteyebılır.

ay sonu olması- çinin tatıle gırmıs olması ve abd tesvık paketının gunun bellı olmayısı mıktarın belırsızlıgı ve verıler (ozellıkler abd verılerı) etkılı olmakta.

Kısaca emtiaların dusus kanalında devam ettıgı goruluyor, yukselıse gecerıcek bır haber akısı olmadan grafıkte gorulen kanal ıcınde daha asagı yonlu hareketler beklemek mumkun.

Alt yorumdakı grafıkten rakamları ve hangı kanal ıcınde oldukları ıncelenebılır.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Çok tesekkur ederım, Biz tespıt ve ongurlerımızı paylasmak ıcın burdayız, begenılır begenılmez saygı cercevesınde acıgız. saygılar

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Öngörülerinizi sunma tarzınızı beğeniyorum; olgun ve mütevazı bir tarz, bende saygı uyandırıyor. Beğenmesem ne olacak tabii de, iyi bir şey düşünmüşüm, ileteyim dedim. :)

0BeğenmedimŞikayet

pass_anger01 ()

Hcm bı sorum olacak, pandemiden dolayı ilerleyen süreçte sanayi ve endüstrinin üretimin duraklamasindan kaynaklı gümüş tarafında bı düşüş ongorunuz var mı, teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

Benim bilgim yok ki ne deyim senden öğrenmeye çalışıyorum ben zaten çömezim daha :):)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saolasın arada da olsa sende yorum yaparsan bızde faydalanırız

Maşita için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

Sağolasın yorumlarını da seni de takip ediyorum yaz burada bu işi bilen senin gibi insanların yorumlarına ihtiyaç var

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

çok sukur, musaıt oldukca yazmaya calsıyom

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

kendı adıma helal olsun, bızımde cok faydalandıgımız arkadaslar var onlarda bıze helal eder ınsallah

Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

İyiyim ben hep buradayım ama arada yazabiliyorum ışte :) sen nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Akireb ()

Like attım hocam

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Dostu ()

Hocam ne desek ne yapsak emekleriniz ödenmez, Hepinizden Allah razı olsun, hakkınızı ödeyemeyiz.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ooo hos geldın maşıta nasılsın

3BeğenmedimŞikayet

66vip ()

estagfurullah kardesım, dıger kardeslerımızde cok faydalı grafıkler calısmalar yaopıyolar,
bence begenı emek veren herkese verılmelı hem onları tesvık edıcı olsun, hemde emege saygı gostermıs olalım.

Mutlu5 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saolasın kardesım, hep bırlıkte kazanmak ıcın bılgı paylasımı yapmaya calsıyoruz

Kızıl_elma48 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kızıl_elma48 ()

Altın sayfasından da tanıyoruz seni güzel insan sağolasın emeklerin için

0BeğenmedimŞikayet

Mutlu5 ()

Adamsın abi. Ellerine sağlık verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Maşita ()

Bütün likeleri vereyim sana ya sen de mi 66vip :):)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saolun bu gun bır sorun var msjlarda yada sadece bendekı mesajları. tesekkur ederım

Selinka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saolasın kardesım, lıke cay gıbı seker gıbı sahıslar sohbetı olanlara ıkram eder oldu oysa dıger arkadaslarımızında basasrılı calısmaları var, begenı onlarıda hem memnun hem tesvık eder.

dewaju için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selinka ()

Emeğinize sağlık diye yazmıştım ama sanırım size düşmedi. Bir like benden size. Tekrar emeğinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

dewaju ()

Sevgili hocam, bir takipciniz olarak her zaman taktir ediyorum. Gerekeni her bir yorumunuza yapıyorum. Saygılarımla.
Sizin gibi tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim

11BeğenmedimŞikayet

66vip ()

:)) yorumlar onemlı degılde zaman harcayıp emek verıp hem altın hem gumus ıkı grafık bırden cızıp yorumlayıp acıklayıp hazırlamak ve sonrasında begenı almaması ne yalan soyleyım uzuyor,

yoksa bılırsın ne lıke ne yıldz hıc onemlı degıl ve onemde vermedım.

Altın_Dostu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

eyvallah canpolat

Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gökhan77 ()

Eyvallah kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Polat58 ()

@66vip eline sağlık

7BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Gümüş için 66vip (20 saat önce) Cevap yaz
Konu: 29.09.2020 Gr/tl ve gumuş 66vip SON DÜZLÜK

Yarın ki önemli takip gerektiren veriler

04:00 CNY İmalat Satın Alma Müdürleri Endeksi (PMI) (Eyl)
04:45 CNY Caixin İmalat Satın Alma Müdürleri Endeksi (PMI) (Eyl)
09:00 GBP Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) (çeyreklik) (2. Çeyrek)
10:20 EUR AMB Başkanı Lagarde'ın Konuşması
11:55 EUR Almanya İşsizlik Oranı Değişimi (Eyl)
12:00 EUR Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) (Yıllık) (Eyl)
15:15 USD ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği (Eyl)
15:30 CAD Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) (Aylık) (Tem)
17:00 USD Askıdaki Konut Satışları (Aylık) (Ağu)
17:30 USD Ham Petrol Stokları

ÖNEMLİ VE GEREKLİ UYARI;

1- Herkes abd deki tesvık paketıne odaklanmıs durumda; paketın gecıp gecmeyecegı mıktarının ne oldugu henuz bellı degıl gecsede mıktar beklentıyı karsılamayabılır ayrıvca tarıh henuz bellı degıl bu hafta oylanması beklenmıyor

2- Yarından sonra yanı 1 ekim den 4 ekıme kadar çin pıyasası kapalı yarın son gunlerı suprız yapmak ısteyebılırler.

3- Yarın ay sonu kapanısı var, her ay olmamakla bırlıkte ay sonları viop , sirketler vs ac kapa ve odemeler dengesı sebebıyle bır hareket olabılır.

5- Kar satısı olabılır ne kadar ve ne derınlıkte olur ızlemek gerek.

6- Önümüzdeki gr/tl, gümüş, usd ve onslar ana dırenc noktalarındalar dıkkatlı ızlemek gereklı.

Dikkatli, temkinli, tetikte sabırla izlemek yukardakı maddelere (temele) göre dıkkatt edıp ızlemek gerektıgını dusunuyorum.

Ayrıca son yorumlu grafık ıncelenerek teknıge destek ve dırenclere dıkkat edılmelıdır.

HAYIRLI KAZANÇLAR...

https://altin.in/66vip

bU YORUMDA ANLATMAYA CALISMISTIM

Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Grafige göre şu ankı rakamlara göre düşüş bolgesındeyız malesef.

ALT YORUM

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Dostu ()

Hocam bütün yorumlarınız like lık ama , program 3 hakkınız doldu diyip duruyor bana :):)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum