Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah eline emeğine sağlık kardeşim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Bayborafx ()Teşekkür ediyorum, sana lıke hakkım bitmiş.
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()yani tam sınırda düşüş kanalını kırmadı anlıyorum
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bana ve grafıge gore devam edıyor
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()altında suanki durumda düşüş kanalını kırmış sayılırmıyız
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Sağolun. Hayırlı cumalar.
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Rica ederim kardesım, grafık ten cok yorum dıkkat cekıyor ama dayanaksız yorumun benım ıcın masaldan farkı yok
çömezpilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çömezpilot ()Elinize sağlık. Paylaştığınız için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eren kardeım son grafıkte bana gore son olabılecek rakamlar var ıncele bı ıstersen. o grafıge gore hareket edıyorum zaten
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamun aleyküm. Asıl alım noktanız neresi Kardeşim. Malum terste yim. Son biraz nakitim kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yok ama bu gun bıtmez sanırım rakamlara baglı ama haftayı da gormek ıster benım gözler
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Alımlar bugün bitermi desem
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()emirler calısıp almaya devam edıyor, alımlar bıtsın hep bırlıkte devam edecez, sen bılırsın ben bınmeden gıtmez :)
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()5.45 e kadar aldım, her yerden parcalı almaya calsıyorum ama asıl alım ıcın beklıyorum
Reyyan1453_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Gayet güzel, teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cizimleri olabıldıgınce basıt ve anlasılır ayrıca acıklama ıle rahat anlasılabılsın ıstedım
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Gümüş için hala düzeltme bitmedi sanırım alımlarınız bitsede yola devam etsekmi:)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Elinize emeğinize sağlık grafik ve içindeki yazıya bakarak yorumlayabiliyoruz bizlerde.
0BeğenmedimŞikayet
Reyyan1453_ ()Hocam alim yaptıkça paylaşırmısınız. Teşekkürler