Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:05:34
EUR 36.2009 04:05:34
USD 34.5320 04:05:34
ALTIN ONS $2676.3050 04:05:34

Konu: Altın Ons Elliott Wave Güncelleme

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

gram altın için 457 seviyesi önemli. Aşağısında 4 saatlik mumlar gelir ise fiyat aşağılara gidebilir. Bu nedenle 4 saatlik kapanışlar takip

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fbonder ()

452 maliyetli olması için 450 nin altına inmesi lazım bence gerek yok şuan bozmana o kadar ineceğin kesin değil

0BeğenmedimŞikayet

Tunaq ()

452 den almissiniz neden uzun donem yatirmiyorsunuz, ben de 453 ten aldim parcalarimdan bi tanesini dokunmayacagim ona ama siz bilirsiniz tabiki

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Hocam elimde 452 maliyetli gram var, satıp alttan almak mantıklı mı. Elimde gümüş de var. Gümüşte çok düşüş oldu, sağlıklı düşünemiyorum.

acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

30 dk sonraki mum 1855 aşağısında gelir ise kırıldı diyebiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Hocam 1855 kırıldı mı hocam

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Bu piyasa böyle , psikolojiye oynanılır

kkartal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kkartal ()

Bari hızlı gelse. Böyle çin işkencesi gibi oluyor:))

1BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Eğer 1855 aşağısında 4 saatlik kapanışlar gelir ise bir sonraki destek seviyesi 1806

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Hocam 1855 e kadar düşüş oldu, burayı kırarsa nereye kadar iner.

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

olabilir bu hafat boyle gider artik ya iner ya burdan doner beklicez

Umut2121 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Minörde bir 5 li saydım. 1855 aşağısına fiyat inmediği sürece yukarı bir tepki gelecektir. Bu 5'li aslında 1. dalganın içindeki 5'li olabilir ve belkie ending dioganal yapar. Çok ihtimal var neyse 1855 takip

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Ben fed med bilmem.457 üzerinde kaldığı sürece olumlu.

35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Umut2121 ()

1800 dokunacaktır .. orda yükselişe geçer bu hafta 1850 gibi kapatır hafta yada 1800 olur diye düşünüyorum ytd

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

alim firsati diyelim aslinda daha dogru olur

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

ama olabilir hocam suan yuksek ihtimal yarinda fed var 460 450 dib gibi sanki dimi

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

sadece bir ihtimal

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

1854 dip ordan donus?

0BeğenmedimŞikayet

Rmz75 ()

Hadi inşallah burdan dönsün

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum