Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (79)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Yani sunu demek istiyorum gsdho 2 liradan 2.5 lira olana kadar bastas cimento 7 liradan 12 kusur lira olmus
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi 2 lirami pddsine fkksina nasil bakiyon abi oyle piyasa degerini dolasimdaki lot sayisi ile karsilastircan ornegin gsdho buna ucuz dion degilmi piyasa degeri
1062 milyar fakat dolasimdaki lot
269mlyn
Bastas cimento piyasa degeri
1.689 milyar dolasimdaki lot
8.2 mlyn
Anladinmi ne demek istedigimi
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Nasip yusuf ben önce bilancoyu bakıyorum sonra pddd ve fksina bakiyorum bunun bilanço kötü
Yatırım görecelidir belki hikayesi felan vardır arastirmadim beğenmiyorum buralardan da alınmaz bence almam için bunu 2 lira felan olmalı piyasa değerine göre ederi 2.70 ler felan bunun
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi hatirladinmi hani adini bulamamistin bastas cimento 7 liraydi sana yazmistim 12 kusur olmus endeks doygun diye giremiyorum onlarda gittikce gidior
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Amin hocam sizede
MZÖ412 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MZÖ412 ()Çok sağolun hocam Rabbim bereketini göstersin hisselerinizde :)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Daha yeni başlıyoruz kardeşim Uşak'ta saatlik düzeltmeler gelebilir bu düzeltmeler 2.17 günlük 2.10 arasıdır bu geri cekilmeler de alım yapmak mantıklı olabilir cemaş 2.34 direnci var günlükte karar sizin tabiki uşak ta direnç 3 TL karar sizin Tabiki isterseniz bölün öyle alın
MZÖ412 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MZÖ412 ()Merhabalar hocam sayenizde elimde cemaşı hala tutuyorum Allah razı olsun güzelde kar verdi. Hocam zamanında fazla almadım şimdi biraz nakitim var ekleme yapmak istiyorum. Bu seviyeden cemaşa girmek mantıklı mı maliyetimi artırmış olacam. Ayrıca uşaka da girmeyi düşünüyorum geç mi kaldım acaba uşak için. Saygılar hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ceykıp ():)) dayı bendeki balıklar 8 bıyık gelebicin yenmez bunların eti :))
BAŞKA_GEZEGENLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Bide siz verinde biz yıyelim ; ))
ceykıp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ceykıp ()40.18 den verdim dayı kar cebe yakışır sen hep böyle dersin beni tatmin edecek şekilde %20 kar aldım çok şükür yeni balıkları bekliyoruz dayııı :))
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Duruyor mu
ceykıp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Nasipten öte boş ; ))
iges için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()Sağolasın dayi
0BeğenmedimŞikayet
ceykıp ()dayı srvgy güzel kar bıraktı Allah razı olsun senden..
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Uşak toplaya Toplaya gidecem dayı madem bulaştık ona her fiyattan alırım.. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Hayırlı olsun
Kar yağıncaya kadar bekle; ))
Onur99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Bak hele
Bana benden okuyor; ))
Tabikide öyle
Borsa hastalıktır
Şifası olmayan ; ))
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur99 ()Dayı av turuna çıktık hayırlı olur insaallah:)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Ya oralar da erirse dayı :) borsa umut değil miydi emek değil miydi
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()2.25 de üç misli satış var
Trede etmek isteyene
Bilği olsun
İkinci 2.30 da
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Ek yaptım dayı gidecekse oralar düşük sayılır :) ne alsam bugün o yüksek ama tl de duramıyorum ben
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()2 bölebilirsisin niye kararsiz kaliyorsunki
Def_Leppard için cevaplandı (yorumu göster)