Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (121)
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()Tm kardeşim
Alifee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Yazar misiniz satınca bende artık satmak istiyorum :)
ladix55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()kardeşim kimseyede sebep olmak istemiyorum fakat yapacagı tepeden sonra tekrar dip yaptıgımız nokta gözüküyor ben satarım isteyen 7 beklesin bişey diyemem
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Bu sefer bende satacagim çok bekletti acele yok fakat düşüşler stres olusturuyor
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Öyle görünüyormus bende çok kardan zarar ettim kısmet diyelim bekleyeceğiz bakalım. . sizde sıkmayin canınızı zamandan kayıp olur biraz yine inşallah gelir güzel hedefler
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()valla seni bilemem kardeşim ben 1 gram bile bırakmam güle güle gitsin nefesi yeterse :)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()şuan ki dolar kuruyla 6.62 gibi bir oran gözüküyor. 27 ons için. Bu orana kadar yükselip sonrasında 5.40 lara tekrar düşecek diyorsunuz sanırım. ben 6.41 den tersteyim, moralim baya bozuldu şu fırsatları kaçırdığım için :(
0BeğenmedimŞikayet
Garip67 ()Okuyorum takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()kardeşim yazarım kafanı yorma şuan &21 yükselişimiz var tabi altı komple okuduysan
Garip67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garip67 ()Hocam peki 27 ler geldiğinde o zamanki şartlara göre değişiklik gösterebilir mi siz buralarda olmazsanız diye soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Benim ortalamam su an 5.15 bu seviyeleri görür diyorsunuz sanırım 27 dolardan sonra.. o zaman parça çıkışı yapmak lazim
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()evet ordan tekrar bu seviyeler gözüküyor
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Ons 27 olduğunda cikacaksiniz anladigim kadarıyla sonra tekrar düşüş mu bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()grafige göre dolar kuru orda nolur bilemem ben onsa göre hareket ederim ons o rakamları gördügünde gram kaç tl se çıkarım
0BeğenmedimŞikayet
Alifee ()Satış hedefiniz belli mi yoksa grafiğe göre mi hareket edeceksiniz
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()hayır vergisiz
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Hocam 5.43 vergi dahil mi sizin alımın
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Aynen daha bekliyoruz 6.68
Özden23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()seninde abla işin gücün rast gelsin elimden geldigince yardımcı olmaya çalışacagım
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()İşin gücün rast gelsin kardeş, cuma günü bizi rahatlattın, bir yol gosterdin
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()sana geliyor sanki beni al diye bak aşagı bi anda nasıl igne attı aynı o şekil bi igne atması lazım bi oraya gitseydide rahatlasaydık
0BeğenmedimŞikayet
aysellll ()Dolar kurundan etkilenmiş olabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Kaç kilo varsa çarp çıkar ana paran ne kadarsa ortalama çıkar
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()aynen dogru anladınız bende bekleyebilirdim fakat kendime göre düşüş yeterliydi sırf ons 20.90 ignesini beklemedim atmama ihtimaline karşı bende 20 kuruş aşagıdan almak isterim fakat anlık yakalamam zor
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Tamam hocam 520 530 dan full Alaçam İnşallah. Bugün ve salı ya kadar beklerim. 29 Eylül e kadar dediniz, ondan sonra yukarı diyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()520 530 görürsek ben alırdım ben 543 den 80 kilo aldım ful daha ne diyeyim
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Bayanım kardeş çocuklarımın ismi kullanıcı adı, 6,42 ortalama 8 kilo gümüş var, 5/1 parça almıştım, kalan TL deyim. Yardımcı olursan çok iyi olacak
1BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamun aleyküm. Usta sizi takipteyim. Emeğinize Elinize sağlık. Net ve açık anlaşılır analiz öngörüleriniz için teşekkür ederim. Selam ve hürmetlerimle
0BeğenmedimŞikayet
Özden23 ()Rakamı yanlış yazdı belkide arkadaş o öyle diyince hesapladım farklı cıktı neyse zaten zarar ortada.. ortalamanın bi önemi yok:)
Akliyyun için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ladix55 ()abim kafanı yorma gümüşte kaybetmessin ben alım satımı degerlendiriyorum gümüşte önümüzdeki yıl 10 15 tl arasını rahat görecegiz zaten bu iniş çıkışları degerlendirmek istersen yazarım elimden geldigince