Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ():))) dedigin gibi olsun parola 200 ema
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()rıca ederım avukat hanım. umarım anlatmak ıstedıgımı anlatabılmısımdır
avukathanim11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet formasyon var o bende kalsın sımdılık, moral bozmaya gerek yok, calısmamasını umarak paylasmıyorum
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Ilk attığınız görünmemişti bu hemen düştü sayfaya ustam sende sağol
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Bu kirilan ucgenin formasyon hedefinide goster dicem ama sen bile o hadefi belemiyorsun o yuzden akisina birakalim
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım alt yorumlarda yazmıstım, dusus trendının bıtmesı ıcın 475 gıbı olması gerek gr/tl nın
Mücahit18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
avukathanim11 ()Tesekkur ederim abi emek vermişsiniz. like. :)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın nur dusmedı sanmıstım saolasın
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mücahit18 ()Kardeşim 475 doğrumu gitcek yani ben pek anlamam nediyosun
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emegine sağlık usta şimdi göründü
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Grafıklerdemı dusmuyor ıkı defa attım