Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 19:45:48
EUR 35.9598 19:45:48
USD 34.5492 19:45:48
ALTIN ONS $2717.4500 19:45:48

Konu: usdtry elliott wave!

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Yaz çiçeem yaz

acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Bende bu teorinin uzmanı değilim zaten. Çok fazla öğrenilmesi gereken bilgi var ama ben temel bir şekilde uğraşıyorum. Sadece bu teoriye göre analiz yapmıyorum tabi ki. Kanallar , trendler , formasyonlar , indikatörler felan herşeye bakıyorum.

aspova için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

dedigim gibi takibe aldim sizi ben eliottan sizin kadar anlamiyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

İstersen grafikte gösterip seni etiketliyeyim biraz bekle :)

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

bu 3 lu duzeltme dalgalarinin kac cesidi var rica etsem yazabilirmisin
ben eliottan pek anlamam bastada dedigim gibi trend takibine gore sayim yaptim sadece

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Hayır , o zaman bile sayım hatalı olmuyor. Karışık düzeltmeler var. c dalgası b dalgasından uzun iken , b dalgası da a dalgasından uzun olabiliyor.

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

He yazarım ben arada öyle :)

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Bu ne çiçeem roman mı yazdın

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

sizi takibe aldim sayimin hatali olmamasi icin
biten yukselisten sonraki baslayan 3 lu duzeltme dalgasinin b tepkisinin 5 nolu tepenin altinda kalmasi gerekiyor egerki 5. nolu dalgadan sonra a geri cekilmesinden sonra olusan B tepki dalgasi 5. dalgayi gecerse zaten sayim hatasi oldugu ordan baz alinabilir

saygilar

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Şimdi ne demek istediğini anladım sanırım. Birçok kez tekrarladım , sizin için birkez daha tekrarlıyayım madem. Elliott wave teorisinde iki türlü sayım olur. Biri bullish diye bearish. Bullish sayım , yükselişi öngören bir sayım iken bearish olan sayım ise düşüşü öngören sayımdır. Yani hiçbir zaman tek bir sayım yapılmaz. Ayrıca ihtimaller üzerine olan bir teoridir. Benim 1 dediğim yer sizin için 3 yada 5 olabilir. Herkesin sayımları farklı olabilir. Bakış açısına , beklentisine ve kendi yorumuna göre bu sayımlar şekillenebilir. Ben hiç bir zaman kesinlik ifadesi kullanmam. Lütfen siz de kullanmayın. Şuan ki dalganın 3. dalga olduğunun herhangi bir kesinliği var mı ? hayır yok. Yada benim attığım sayımın kesin doğru olduğunun bir kanıtı var mı ? o da yok. Ben sadece kendi analizlerim doğrultusunda bir beklenti paylaştım. Olur yada olmaz bilmem. Bu attığım sayım benim kendi görüşümdür. Dalga sayımlarında en önemli şeylerden biri ise hacimlerdir. Eğer elliott ile ilgileniyorsanız zaten biliyorsunuzdur. Bu kadar negatif uyumsuzluk varken 3. dalgadayız demeniz bana pek mantıklı gelmiyor.3. Dalgada hacim çıldırır ve rekor hacimler gelir. 3. ve 5. dalganın arasında ise negatif uyumsuzluklar oluşur ki bu da dönüş habercisi olup sayımın doğru olduğunu gösterir. Şahsen bu kadar fazla negatif uyumsuzluk varken ben buna 3. dalga demem. Bence ending dioganal görüntüsü mevcut. Bu yapıda dalgalar gittikçe küçülür. Diğer tabirle 'Yükselen Takoz' denilir. Teknik olarak sayımımda bir hata olduğunu ben düşünmüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

grafik paylastim bence hala 3. dalga bitmedi
gunluk bazda major trendler ile dalga sayimi yapilacak ise
major kirilma anlari baz alarak attim

bu eliot cok zor ama emek gonul veren herkesin yuregine saglik :)

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

7.20 den sonra baslayan dusus trnedi yanlis hatirlamiyorsam 5.40 5.45 de asildi

eliot basliycaksan 5.46 dan baslatcan ilk dalgayi
kasim 25 2019 da baslayan atak 1. dalga o 7.25 e kadar uzaniyor

ikinci dalga 7.26 dan 6.68 e
suan 3. dalgadayiz o daha gidiyor

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Ne demeye çalıştığınızı halen anlayamadım , bir kaçkez okumama rağmen :( O zaman cümle cümle gidelim ;
*(ama 3 nolu dalgadan sonraki geri cekilme ana trendi kirmiyor) demişsiniz. Öncelikle herhangi bir trendin kırılması gerekmiyor. Bunu nereden çıkardığınızı anlayamadım ? Böyle bir kural varda ben mi kaçırdım ?
*(1 minor 1 major dalga kullanilarak eliot cizilmez) Bunu da anlayamadım , daha doğru bir sayımınız var ise lütfen paylaşıp beni etiketleyin lütfen

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Ben 'Yükselen Kama' olarak yorumluyorum ve yükselişin sonlarında olduğumuzu düşünüyorum. 7.66 seviyesini geçen hafta anlatmıştım. Benim için bu sayının üzeri 7.75 ve (9.30-40)'dır. Zaten grafiğin geçmişi olmadığı için pek ihtimal olmuyor. Formasyon hedefleri veya fibonacci hedeflerine göre fiyat bulunuyor. Bu saatten sonra ben elimde dolar tutmam lakin tutana da mani olmam :)

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

3 nolu dalga demissiniz tamam guzel
ama 3 nolu dalgadan sonraki geri cekilme ana trendi kirmiyor

3 nolu dalgada yukselis trendide kirilmiyor

1 minor
1 major dalga kullanilarak eliot cizilmez
ya full major dalga kullancan
ya full minör dalga kullancan
saygilar

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Neyin hatalı olduğunu anlayamadım?

0BeğenmedimŞikayet

aspova ()

dalga sayimin hatali ustam
eliottan cok anlamam ama bitmeyen dusus trendinden eliot sayimi baslamaz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum