Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0406 20:12:25
EUR 35.9669 20:12:25
USD 34.5401 20:12:25
ALTIN ONS $2705.9050 20:12:25

Konu: <@kıncı> DoLar/ TL

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

kanalın ve yükselen takozun birleşim noktası tam hedef olan 7,63 dür buranın üstüne geçilmemesini bir TÜRK vatandaşı olarak umud ediyorum. teknik olrakda artık bir dönüş gelmeli buralardan.. YTD..

Yorumlar (73)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

nrnkrnz ()

Mesajım size düşmüyor mu acaba

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

eyvallah kardesım saolasın. amacımız faydalı olmaya calısmak, bır cıkarımız olmadan gorduklerımızı yazıyoruz ona bıle tepkı var. oysa trıbunlere oynasam lıke almaya calsıp hep yukselecek desem takdırlerı lıkeları alırım. ama ALLAH için ne gorursek onu dıyorum

hayırlı kazanclar

Tarihbil için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Haklisin sozun bittigi yer
Bende sonrasi icin ileri degilde geri gibi
Ondan sonra senin verdigin rakamlar.

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tarihbil ()

Bir usta sen kalmissin vip ben yazmiyorum ama daima takipteyim seni. Iyi niyetin bile bize cok kazandiriyor allah gonlune gore versin

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

gecen hafta usd 7.65 dedıgımde gumus ve altın da gerı cekılme duzeltme olur dedıgımde ne tepkı verenler vardı. şimdi bile varda. insanlar ıstıyor kı alalım hemen cıksın para kazanalım dussun satalım yıne alalım. Kımden alıyoz kıme satıyoz, bızden buyukten aldıgımız malı bızden buyuge satıyoz yanı bır kazandırırsa ıkı alacak buyuk balıklarla tıcaeet yapıyoz bu pıyasada.

o yuzden dusustede cıkıstada sasırmamak ona gore her zaman elınde tutmak gıbı kurallar var ama ıkı defa almıs kar etmıs sahsa nasıl anlatmalı bunu bılmıyorumtabı

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

kardeşim söylenecek çok şey var ama burası yeri degil böyle kur olurmu ya yazık ben küçük esnafım bu kurdan dolayı sattıgım ürünlere bu hafta % 8 ile 15 arası zam geldi insanlara ürüne zam geldi demeye ben utanıyorum artık. umarım ne yaptıklarını biliyor ve kontrol ellerindedir. sonrasını ben söyleyim 8,26 - 9,03... allah muhafaza

Heysen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Heysen ()

Kalemine saglik kardesim
7.90 kadar gideri var sanki
Izliyelim bakalim
Sonraki rakam ilginc gelirse

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

gelmeli yoksa 7,89 da alır solugu

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ttvn ()

Düzeltme gelse ons ta gevşer

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

7.63 ten sonra düzeltme gelirmi,

0BeğenmedimŞikayet

Afyonx ()

Aynan hocam katılıyorum size. aci ama gerçek kısa vadede 7.80 gorulecek

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

7,61 üstü haftalık kapanış 7,89 yolunu açar bende.. öenmli direnç bu ama 7,63e kadar speak atmasını beliyorum..

Afyonx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Afyonx ()

7.57 direncti eğer dönüş olmazsa ilk hedef 7.80 ni görmek istiyecektir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum