Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0397 19:54:37
EUR 35.9431 19:54:37
USD 34.5460 19:54:37
ALTIN ONS $2704.4100 19:54:37

Konu: <@kıncı> DoLar/ TL

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

kanalın ve yükselen takozun birleşim noktası tam hedef olan 7,63 dür buranın üstüne geçilmemesini bir TÜRK vatandaşı olarak umud ediyorum. teknik olrakda artık bir dönüş gelmeli buralardan.. YTD..

Yorumlar (73)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Esaretci ()

Sen mi anlamıyorsun:))

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

hep dusmez hep cıkmaz, sen bende acık arar gıbı hal varda sen bana bakma ben pek anlamam kardesım, kendı hareketımı yazıyom. sen bıldıgını yap, SAYGILAR

Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

Ne yani hep düşecek mi şimdi gümüş :)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

ben mart aylarını ongoruyorum. kendı adıma son demlerı yatırım tavsıyesı dgıl. son bır defa daha al sat belkı yapabılırım ama bundan sonrası sadece altın yatırırım olacak anlamında soyledım kardesım.

Reyyan1453_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Gumus 2 50den geldi buraya onu iyi dusunmek lazim

Reyyan1453_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Reyyan1453_ ()

Gumus son demlerini yaşıyor derken ? Yükselişe mi gececccek ? düşecek mi?

0BeğenmedimŞikayet

elif9419 ()

490 ları ne zaman konuşacağız hocam?

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Kardesım eldekı mal zararına satılammalı. verıgı odenmı.
ben yenı alım yapacaklar ıcın yazdım, sahen bende alım yapmak ıcın takıpteyım

xray44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xray44 ()

Sizin yorumlara önem veriyorum arkadaşım sizin gorusunuz şuan tam olark nedir elimzdeki altınlar ile beklemek mi yoksa satıp tekrar alım firsatimi beklemek olsun bu hafta biraz sıkıntılı geçecek gibi saygilar

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

eko:))) tamam bı daha saatte yazarım.

neyse sen benı dınleme kardesım, ben oylesıne yazıyorum. gumus benım ıcın son demlerını yasıyor. benım ıcın altın zamanı. sana kolay gelsın dostum

Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

Eyvallah..

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

aynen oyle kardesım. burda zaman hızlı calısır, verdıgınız hedef aynı gun gelmıyorsa sız anlamıyorsunuz bu ısten gunluk saatlık hatta anlık yorum beklenır:))

Neyse ızlemeye devam dostum.1906-1910 bı gorelım ne zaman gorursek artık bakarız sonrasına:)

1BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

6.41 iken sen gümüş TL düşecek dedin abi yapma düşmedi ki ahım sahim onun altına dolar bırakmadi sonuçta TL bazlı

0BeğenmedimŞikayet

nrnkrnz ()

Anladım abla teşekkür ederim

Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

orası öylede sadece abd piyasasında ons yükseldi diye altın alınmaz yani, illaki bu işlerin agababası abd dir.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

bana gore usd yakın hedef 7.65 orda durmalı yada donmelı.
bana gelınce ben dovız almam satmam bana gore dovız yatırım emtıası degıldır

Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Yok canim siteye düşmedi

nrnkrnz için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Abd nın sattıgı ons ıflah olmaz yıllardır kı tecrubem bu ıse yon veren yerdır abd. alım yonunde ıse cıkar hepsı alsada abd satsa dusus egılımıne gırer. tecrube ıle sabıttr

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Amin inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Sezerw ()

Şöyle diyelim burdan dolar alırmıydınız

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

10 12 sene önceleri gece 5 6 kere uyanıp da altın fiyatlarına çok baktım :=) acaba çin almış mı hong kong borsası nolmuş diye ama şimdi bakıyorum hangi borsanın ne zaman açıldıgınında gece yada gündüz kimin sattıgının aldıgının hiç bir anlamı ypk gidicek olan gecede gider gündüz de :)) abd açılsa nolr açılmasa :)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

BEN AL SAT YORUMU YAPMAM KARDESIM.

ben su an ızleme yonundeyım. dusen stabıl olmayan malı almam. tercıh sızın

Keno için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nrnkrnz ()

Abla benim mesajlarım düşmüyor mu

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Çok tesekkur ederım, ama sevene de sevmeyenede ortak yazıp gordugumuzu soyluyoruz.
ALLAH herkesın nıyetıne ve amelıne gore verır ınsallah

0BeğenmedimŞikayet

Keno ()

Usda bu fiyat alım için iyimi

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

eyvallah kardesım, inşallah herkes kazanır

Adyghe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

TECRUBE OGRENILMESI GEREK SANIRIM.

Bır musubet bın nasıhatten ıyıdır, yasasın ınsanlarkı kalıcı olsun zıhınlerde.

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Emegine sağlık usta iyi niyetiniz için teşekkürler her söylenene aldirmayin seveniniz oldugu gibi çekemeyeninizde vardir hayirli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Adyghe ()

@66vip samimi olunca like lanıyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

şuan altına yatırım yapanlar çok şanslı çok güçlü bür trendin içindeyiz nereden alırsan kısa sürede kara geçiliyor ama birde madalyonun diger tarafı görününce bu işlerin o kadarda kolay olmadıgını alıyorlar ya töbe edip gidiyor yada dahada hırslanıp büyük zararlara giriyorlar egitimlere bu işin psikolojik tarafı ögretiliyor asıl mesele onu yönetebilmekde teknikdir temeldir psikolojiden sonra gelir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum