Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
cahitakdeniz ()Selam CoDeX sorum olacaktı kusura bakmazsanız ben borsa işinde yeniyim ama bir arkadaş sizi önerdi takip etmem için yeni alt coinleri nereden nasıl görebilirim örnek bu gün bir alt coin devreye girdi yada yarın bunu nasıl takip edebilirim bu arada mobil üzerinden başladım Bir de bu sitenin uygulaması var mı iOS
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Hayırlı cumalar, bol kazanclar. Kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Hayirli cumalar iyi calismalar kardesim
0BeğenmedimŞikayet
offlee ()günaydın, hayırlı cumalar. emeğine sağlık, herkese bol kazanc lar
0BeğenmedimŞikayet
Orhan80 ()Ben üç yıl önce çok kaybettim. Sonra @CoDeX© sağolsun kurtardım şu an nakitteyim bekliyorum
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()herkesın kazanması için birilerinin kaybetmesi lazım. o dedıgın imkansız. ytd.
Orhan80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Orhan80 ()Senin düşündüğünü dünden beri bende düşünüyorum inşallah herkes kazanır.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()üstad sankı bır boga tuzagı buyutuldu 1 haftadır bu sevıyelerde dolastırılıyor. pıyasada kuraldır cıkamıyorsa düşer düşemıyorsa çıkar. bu sevıyede zaten son kısımdada ıkılı tepeden bahsetmıssın buda teyıdı olmazmı. ytd
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Tesekkurler hocam..
7BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler değerli dostlar sizlere de Hayırlı Cumalar..
@Mertim33 @cheffikretfidan iyi çalışmalar kolay gelsin..
@beliz0207 NEO'da 25.321$ hedefini daha önceden belirtmiştim ve geçtiğimiz hafta flamingo defi NEO'nun altyapısını kullanacağını da belirtmiştim müsait olduğumda yeni hedefleri ve grafik üzerinden bir değerlendirme yapacağım, işler çok yoğun ilk fırsatta bakacağım, şimdiden bol kazançlar..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Gunaydın hocam, hayırlı cumalar.. Ellerinize sağlık.. Müsait olduğunuzda neo yorumu alabilir miyiz?
1BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Hayırlıcumalar dostum sanada kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Mertim33 ()Günaydın hayırlı cumalar ustam emeğine sağlık iyi çalışmalar
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Hayırlı cumalar olsun yakında yukselis gelir umarım