Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Müdür ellilot ne diyor bize onu soyle :)
Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Hangileri bunlar kral
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()temeli sağlam olan koinler için 2-3 yılda %1000 kazanç sağlaman pek zor değil.
tek mevzu uzun vade bir coinde durabilir misin?
ETH 1455 dolar gördü?
şu anki yükselişin % deliği aşağıda.
Bufalo3461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mhurd ()Tebrikler güzel yakalamış siniz
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Bu ltc için de geçerlimi abim %1000 %2000 arası ay sonu 30 eylüş de test neti var
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()100 de bin veya 2000 bin çok degilmi. Yani 10 dolarlik coin alırsak 10 bin dolar olacaksa sıkıntı çekmeyelim 1000 dolarlık alıp kendimize Maslaktan, Etilerden rezidans dairesi bakmaya başlayalım:))
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Teşekkür ederim abim Allah raxı olsun birin bin olsun
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()62$ dan aldım ltc abim uzun vade 6 ay ile 1 sene arası tutmayı planlıyorum sizin fikriniz önemli benim için sorumluluk bende hedef olarak verebiliceginiz bir rakam varmı efendim
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()BTC ile yükselmeye geçecektir.
Uzun süre yatırım yaparsanız güzel para kaldırabilirsiniz.
Alım için çok iyi fiyat noktasında bekliyor 100 dollarları görmesi pek uzun süremeyeceğe benziyor.
mahir1835 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Abicim bu ltc ne olur?