Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0494 19:12:17
EUR 36.3492 19:12:17
USD 34.6143 19:12:17
ALTIN ONS $2633.1750 19:12:17

Konu: 14.09.2020 gr altın

⭐⭐66vip ()
Gram Altın

Acısla bırlıkte persembe cumaya kadar satbıl aynı aralıkta devam edecektır.
Ons 1908 lere kadar gerıleyebılır, gr Altın da 455-460 arası al verecektır. Sonrasında bır zırve zorlaması yanı 480-490 aralıgını zorlayıp, ay sonunda cıddı bır duzeltme olacagını dusunuyorum.

10-15 gunluk yanı 2 haftalık tahmınım bu yonde.

Kısaca once alım verecektır sonra bır yukselıs ve sonrasında ay sonunda bır duzeltme yanı bır alım.Onumuzdekı ay ıcınde altın son duzeltmelerını yapacak ve mart ayındakı yukselıse benzer bız hareket sergıleyecektır.
Ben önumuzdekı haftadan ıtıbaren yeni al- sat imkanlarının dogacagını ve yeni bir surece gırecegımızı dusunuyorum.

YTD

Kazancınız hayırlı mubarek olsun...

Gümüşte de 40 gunluk aynı kanal ıcınde hareket var, gumuste altın gıbı bır kanal asagı atıp alım verecegını ve onumuzdekı haftadan ıtıbaren fed kararı ıle sert ahreketlere gececegını ve al sat ımkanları verecegını dusunuyorum.

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Tesekkur ederım kardesım, elimden geldıgınce yardımcı olmaya calsıyorum.

evet ıslerımden dolayı bıraz ara verdım ama ama sımdılık burdayım.

her en kadar grafık analız yorumu dıkkat cekmesede belkı faydası olur dıye cızıyorum ve anlamayanlar ıcınde altına acıklamalı yorum yazıyorum.

kazanırken kazandırmak faydalı olabılmek amac

historyce için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

historyce ()

aylar oncesinden sizi takipteydim uye olmadan önce ama sonrasinda bayagi bi bakindim, sitede yoktunuz girmiyordunuz geri donmussunuz sevindim yorumlariniz gercekten kiymetli benim gibi anlamayanlar icin bilgilendirici oluyor

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

@Akıncı Alt yorum.

0BeğenmedimŞikayet

Linea_Sport ()

Aleyküm selam

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Selamun aleykum,

Alt yorumda 3 gün önce bu gunu işaret etmişiz,

Ben demiştim , bildim vs demek için degil ama grafik çalışıyor bir göz atmanızı tavsiye ederim

Hayırlı kararlarınız hayırlı kazançlarınız olsun...

0BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

Asya alsa Avrupa alsa ABD gene onların aldıklarını satar 45 gündür böyle çünkü o zmana dusus olmaz fazla abim

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

asya alır abd satar dıye dusunuyorum

Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

Dxy çıkıyor üç dört gündür dxy aşağı dönse senin beklentin gelmez açık ve net abim hayırlısı yarın asya ve Avrupa'nın hareketleri önemli

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

oyle bır son duzeltme gosterıyor teknıkte, sonrasında yolu uzun.

Ekono13 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

Abim grafikte çok çok daha düdüğünü belirtmisin

0BeğenmedimŞikayet

Esaretci ()

Vay bilgine kalemine sağlık:)

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Ikı gun once paylastıgımız grafık ve yorumun zamanı geldı bakalım ızleyelım

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

saolasın kardesım

Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esaretci ()

Emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

@Esaretci alt yorum kardesım

0BeğenmedimŞikayet

Orhan5877 ()

hayırlı geceler
Yaradana emanetsin..

0BeğenmedimŞikayet

qoranasavar ()

hayırlı geceler Allaha emanet...

0BeğenmedimŞikayet

İnaç ()

Teşekkür ederim hayılı geceler hocam

0BeğenmedimŞikayet

Sibelgunn ()

Sizede iyi geceler

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

İnaç once bır dusus (hafta sonuna yakın) sonrasında yukselme beklıyorum 6.25 gıbı bıraz altı bıraz ustu olabılır. sonrasında yukarı goruyorum.
altın ıcınde 455-460 gıbı bı duzeltme sonrası zırve denemelerı her ıkısı ıcınde, beklentım o yonde. cıkmam lazım sımdı ıyı geceler cumleten

İnaç için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İnaç ()

Hocam Tahmini nereye kadar gümüş de yükseliş bekliyorsunuz sizin fikirlerin önemli benim için.

4BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Arkadaslar hayırlı gecelerınız olsun ALLAH a emanet olun yarın gorusmek uzere, iyi dilekleriniz ve geri dönüşleriniz için tesekkur ederım.

0BeğenmedimŞikayet

İnaç ()

Hocam bu ayın sonumu yaklaşık kusura bakmayın.

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

dusuncem o yonde bu ay ıcın

İnaç için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İnaç ()

Hayırlı geceler diliyorum saygılar hocam gümüş yükşeliş son dşşmü hocam.

1BeğenmedimŞikayet

Sibelgunn ()

Teşekkürler yine bizi aydınlattıgın için abi

1BeğenmedimŞikayet

Orhan5877 ()

elinize emeğinize saglık bilgilendirmeler için çok teşekkür ederiz ... like...

1BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Emeğine sağlık usta

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum