Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Nurten20 ()Selamun Aleykum hemserimiyiz kardesim
anil325 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()pazartesi olsun öyle bakalım ben hafta kapanışını begenmedim ons'da çünki gram ise hala sıkışmaya devam ediyor karar vermek için kırılımı beklemek gerek en saglamı
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Oylemi farketmez onuda takibe alirim :) dogru cikarsa bu grafik hatta bu yorumlarida okuyorsa onunda fikrini almak isterim benim yorumlarima karsilik kendi fikirlerini ogrenmek isterim
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
anil325 ()Peki hangi fiyatlar alım dersiniz şuan bugün yani ben pazartesiyo bir frsta gibi görüyorum sizce
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()nasip diyelim öylese bu arada şuan muhabet ettigimiz grafik paylaşımının sahibi ben degilim @acemi_yatirimci55 beyindir analiz ve fikirlerimizi paylaşıyorduk aramızda
Harun_k için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()O dediginiz seviyelere cikacaksa once 1800e dussun onada raziyiz :) ama oyle haberler geldiki yinede dustugu en kotu yer 1900 oldu bu aralar yani direnc noktalarini artik gectigini ve kirdigini dusunuyorum ben duzeltme den haric 1860 lara inecegine ihtimal vermiyorum buda benim kendi fikrim olsun dedigim gibi sizi fazla takip etmis biri degilim grafikleriniz ne kadar dogru cikiyor onuda bilemiyorum ons bu durumdayken gercekten 1860 i gorurse o zaman yaptiginiz grafiklere guvenip gelip sizi takibe baslarim ve herkesede tavsiye edecegimi soylerim sizi ben her zaman bilgili insanlari rehber edinirim kendime dusuncelerim de yanilirsamda evet siz hakliymissiniz deyip tebrik etmesinide bilirim o yuzden bu grafigin dogru cikmasi benim acimdan cok iyi olacak cunku burda guvenebilecegim bi liman bulmus olacagim kendime
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()rica ederimm
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()fiyatı görmeden bişey diyemem şimdiden faiz kararının bir önemi yok önemli olan aşı ve desdek paketidir.
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Yorumlarınız için teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
anil325 ()Peki aşı haricinde fed toplantısı salı gün faiz kararı ckmz bencede toplantıdan önce mi sonra mı alım yapılmalı
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yani bunu yazmam ile grafik paylaşıp söylemem arasından nasıl bir etkileşim farkı oluyor ki benim analizme göre zaten dedigim yere düşsede sonrasında 22200 seviyesine gidicekdir diyorum kısa süreli düşüşlere tahammül edilmeli her zaman alır almaz kar olmaz bazen öyle bir ters kalırsın ki haftalarca zararda beklersin bunu bilerek bu iş yapılmalı elinde tl varsa bu düşüşleri degerlendirme şansıda doguyor hemde
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Yalniz hocam bunu kendiniz deseniz fikriniz derim sadece ama ne bileyim grafikle paylasinca insanlar gercekten olacakmis gibi dusunuyor bende dahil buda benim gibi terste olup yukselis bekleyenlerin bayagi moralinin bozulmasina neden oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()olabilir tabiki oda bizimkisi gibi ihtimal dahilinde.
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Imkansiz demiyorum hatta daha asagiyada inebilir dusuncesindeyim ama once yukselis olup ons yeni rekorunu kirip ondan sonra bir duzeltmeye giderek o seviyelerine inecegini dusunuyorum çunku şu andaki butun gostergelerin onsun yukselis direncinde oldugunu gosteriyor tam tersi olmasi icinde bayagi onemli bir haber olmasi lazim dusus yonu icinki sizin dediginiz seviyelere insin dediginiz gibi piyasalarin ne yapacagi belli olmuyor yinede bunlar benim dusuncelerimdi sadece saygilar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tcmb ons'a hiç etki etmez kardeşim haftaya fed toplantısı var sanırım ben bu tür olaylarıda dikkate almam gerçi etkili olabilir geçen ay aşı dediler 1 günde 100 $ düştü bu tür dalalanmalar bu işin kuralıdır 1 düşer 3 çıkarr şuanki ortama göre..
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()daha geçtigimiz ay 1860 gördü bu kadarcık hareketler imkansız gelmemeli.1860 dedigimiz yer sadece %4 aşagıda..
0BeğenmedimŞikayet
anil325 ()Peki bu düşüse ne etki eder hocam Fed toplantısı mı TCM toplantısı mı ne zman alım yapmalı
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Haklisinizda 1860 biraz inandirici gelmiyor yada benimmi inanasim gelmiyor bilmiyorum 1900den doner deseniz yine biraz mantigim alir cunku destek noktalarini kira kira geldi bu seviyelere ve 1900 altinada inmedi ne kadar dustuyse de bu aralar neyse sizinde tahminlerinize saygi duyarim
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yıldıza takılmayın yıldz bu işi çok iyi biliyor demek dedil kardeşim biz şuanda kendi düşüncelerimiz konuşuyoruz iki ihtimalli bir piyasa burası sonuçda biz düşüş yönünü görürüz ona inaniriz bir başkası yükseliş olacagını düşünür böylece piyasa oluşur.. biz şuanda onsda 1860$ altına bir sarkma olacagını düşünüyoruz sonra 2000$ üstüne bir hareket gelicek yönündeyiz.. bir başlasıda 1860 da düzeltme bitti yeni zirve gelicek derse onada saygı duyarım buna sonunda piyasa kadar verir zaten
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()1907 altında 2 ay kapanış yapmadıgımız sürece bende 2235 hedef.
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Hocam 3 yildiziniz var saygi duyarim bu isleri benden iyi bildiginizide biliyorum kaldiki ben grafikten falanda anlayan biri degilim ama siz bu grafigin dogru gosterdiginize eminmisiniz kendi fikrinizi almak istiyorum siz yanlis anlamdiysam once yukselis degilde 1860 seviyesini gorecegini dusunuyorsunuz peki bu gidisatta bununmu olacagina inaniyorsunuz yoksa once kademeli olarak 2000 ons ve yukarisini gorup sonra duzeltme olabilme ihtimalini dusunup 1860lara ineceginimi inaniyorsunuz benim takip ettigim kadari ile ons şu anda yukselme trendinde kademeli olarakta 2000 ons uzerine cikacagina onaniyorum once hele birde tesvik paketi onaylanirsa bu dusuncelerimin kesin olacagina inaniyorum gidisat boyleyken siz 1860 onslari gorecek diyerekten terste olanlarin bayagi moralinin bozulmasina neden oluyorsunuz buda benim kendi dusuncelerimdi insallah yanilirimda siz hakli cikarsiniz o zaman sizin hakkinizdaki fikirlerim degisir hakliymissiniz derim grafiklerinizede inancim tam olur bundan sonra saygilar.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Herşey ihtimal :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()güzel sayım sonn dalgada mavi 12345 sayımında 2. düzeltme kısa kalmış 0,236 ile 4. de bunu 0,618 hatta mümkünse 1.00 tamamlayan 0,786 ya kadar gelmeside mümkün. bende 4de abc düzeltmesi olarak düşünüyorum iç sayımına bakmıyorum ilk A 1860 B2200 şimdi C için 1860 altına gelmesini bekliyorum ama kısada kesebilir zikzakda da degişik fibo seviyeleri var..
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()@Akıncı Bu sayıma göre 5. dalganın 4. dalgasındayız ve son bir yükseliş dalgası kabaca 2150 civarlarına kadar geldikten sonra büyük bir düşüş başlıyor. Ama ben 3 ve 5. dalga arasındaki hacimi önemsiyorum. Burada 5. dalganın hacmi 3. dalgadan fazla oluyor. Hacime bakaraktan dün paylaştığım 1-2 sayımı daha mantıklı geliyor bana.