Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (139)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()çok şükür benim öyle bir sıkıntım yokk
Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()alla alla nerden ögrenicez işde internet bulabileceigm kaynak varmı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()nasıl bulamam ya :) ben kendim yapıyorum analizmide sen nasıl trilyonluk degilsin hala bu sayfalarda ne yapıyorsun bu kadar başarılısın madem bir tane aracı kurum falan açsana..
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu bölümleri kafana göremi bölüyorsun belli bir ölçeklerimi var?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ne kullanıyorsun bu seviyeleri bulmak için?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()çözerim bakarsın meraklıyımdır yeniliklere birde 103.1 diye birşey yok bana göre 1060 bin önemli yer sonrası 1040
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()maşallah kazandıkdan sonra ne olursa olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()grafikler 4 bölümden mi oluşuyor?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()burda analiz namına hiç bir şey yok dostum kusura bakma ama anlaşılır bir şeyde yazmamışsın
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sitenin grafik bölümünü açık az önce yazdıklarını 2 3 çizgi ile göstereceksinin çok zor olmasa gerek bu 25 50 75 100 ne hiç anlamadım 25 bin 50 bin falan mı demek isdediniz
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ne teknigi bu adı ney?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()25 50 75 100 nedirr
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu şekilde anlıyamadım grafik üstünde çizseniz daha iyi anlıyabilirim aslında.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()grafik ile paylaşmanı bekliyorum