Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()hata olarak görmuyorum kacirilmis firsat olarak goruyorum ve o zaman oyle olmasi gerekiyordu. beraber emekli oldugumuzda d. lar aldik mesala 7.4 tan donuste d. larini 6.85 ten satip 480 den gram alan arkadaslarim var. en azindan öyle seyler yapmadik
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Artık geçmişgeçmişde kaldı. Gunahlarıyla sevaplarıyla. Hepimizi hatalar yaptık ve yapıyoruzda. Önemli olan hatada ısrar etmemek. Ben her hatamın sonunda hatamı nasıl düzeltirim diye araştırma yapıyorum. Geçmişde yaptıgım hatalara şimdi gülüyorum :)
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()işte ben de o olagan sureci bekliyorum 2-3 yil vade icin.364 oldugunda tl de kalmam gerekiyordu almadim ev meselesi vardi esimi ikna edemedim bu fiyat bidaha bulunmaz diye illa ev dedi. fiyata içim gitmişti. ev de olmadi. ev iptal oldugunda 410 gibiydi daha önce gormedigi bir fiyat oldugu icin almak istemedim geldigimiz duruma bak.440 gorsem fit olacam artik. d. larin bu kadar mudahalesiz birakilacagini dusunememek beni yaniltti 7 yi gecirmezler diyordum. ons ta 1907 olsa tamamdi. ons gelse d. lar gelmiyor d. lar gelse ons gelmiyor alim hedefime. ikisi birden duzeltiverse super olacak. neyse bari biraz gumusle tl yi artirdik en azindan. bekleyelim bakalim
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gram olarak tespit etmem imkansız.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bir enstürman tepe yaptıgı zaman düşüş yani düzeltme yapar. Bu yaşadıgımız süreç o kadar olagan ki anlatamam. Ama ısrarla anlatmaya çalışıyorum :)
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bekle bekle yildim vallahi. dusuyo alamiyorum bu sefer dussun alicam diyorum dusuyo yine alamiyorum 10 gündür bi korku peydah oldu bende. kelli felli tv yorumculari 1860 filan dedikçe. d. lar da aldi basini gitti.1860 olsa ne olacak. d. lar bi an önce 7.63 e degse bi duzeltmeye gitse de al yatimi yapsam hazir onslar düşükken
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Bugün veri var sanırım yada açıklama onunla yükselecek deniyor siz tam tersi düşecek diyorsunuz. Gumuste dip rakam nedir acaba goremedim snirim.
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()@super_conqueror hocam günaydın kısa bı sözle açıklama yapsan sana zahmet hocam ytd