Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çok yüksek kar aciklayan yapar illaki
esta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırsatçı34 ()aynen biraz yükseldi ben en iyisi biraz bekliyim ona göre karar vereyim.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Uzun vade oralar illaki görülür ama ne zaman kestirmek zor kardeşim bilançolar ne açıklayacak petrol bulunacaktı sermaye artırımı olacakmi hepsini takip etmek lazım en son bu gaz haberiyle yükselmişti Petkim gibi
fırsatçı34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırsatçı34 ()tamam dostum sağolsın
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Biraz bekle sattlikte ki yükseliş gunluge dondurebilirse yükselir belki
0BeğenmedimŞikayet
esta ()ama bedelli de olabılır dedıgınız gııbı onun matematıgını onlar daha iyi bilirler.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bedelli bedelsiz kararı çıkarsa yükselir ki ben bekliyorum muhtemelen gelir
0BeğenmedimŞikayet
fırsatçı34 ()4,10 a gidecek potansiyeli varsa beklerim yoksa satarım zaten o gücü varmı onu öğrenmek istyrm bu konuda fikrin nedir.
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Seker kiz beni neden engelemis sana zahmet sorarmisin hemserim
0BeğenmedimŞikayet
esta ()bende takıldım size sorun yok. kolay gelsın. gyhol ıcın yorumunuz nedır. yarın genel kurulu var bıktırdı mılleti.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Zarar kes yapmak istemiyorsanız bekleyin zarar etmezsiniz satmadiginiz müddetçe hisse yerinde durur ama yok bh düşecek ben zarar edeyim onemli değil diyorsanız siz bilirsiniz yani karar sizin
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Estağfurullah
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Petrol fiyatlarına bak anlarsin
0BeğenmedimŞikayet
esta ()@Alton dövseydın :) gelsydi cvp nıye sorayım bi daha eywallah.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()@fırsatçı34 üst yorum
0BeğenmedimŞikayet
fırsatçı34 ()gideri varmı yukarı beklenirmi 4,10 maliyet.