Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Teşekkür ederim o zmn sadece bickoinle devam az nakitle takip edecem.
Elazığlee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()yurt dışı borsalarına da çok güvenemiyorum. o yüzden %30 binancede kalanı btc türkte yapıyorum.
hayırlısı ile 3-4 hafta önceki yükselişler başlasaydı. ister istemez gerilmeye başladım. link korkutmaya başladı beni
cheffikretfidan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Baba olan bitcoindir, o yükselirse alt coinler düşer bazıları hariç eos, neo gibi onlarda yükselir, o düşerse alt coinler gene düşer. Bitcoin stabil kaldıgında alt coinler çıkar yada balina alım yaptıgında vs vs kısacası BİTCOİN ( Baba Yaga)
Nuri6504 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()B. Yap işlemlerini tr. Borsaları hüsranlık
karaalemdar_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()Onun için nakitteyim ya. 10 dan alıp maliyeti 15 yapacağım. 15 de çıkacağım
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()Devamlı kazanıyorum diyenlere itibar etme.. başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan tipler var. Hele geçen hagya btc düşmüş. Ortalık kan revan. Herkesin canı sıkkın. Çıkıyorlar btc biraz daha düş de alalım diyen tipler. Sanki senin demenle düşecek. Gruba saygı duy bari. Düşerse alırsın. Buraya yazmakla dalga geçen tipler
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()tüh kötü olmuş.
şuan tüm altlar btc nin hareketine bağlı. hiçbiri biyere kıpırdıyamıyo.
linki 10 dan alıp 20 den satmak şuan tekrar almak vardı. en azından düşsede komaz çıkarsada x3 yapmış olur. şans işte
Cengiz1968 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()19 dan almadım. 19.75... 17 den sonra alışı bırakmıştım..20 yi kıracağı zaman aldım. 20.25 gördü. Sonra döndü. Bir daha dener dedim. İşlerim vardı bakamadım. Dönmüş geri
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()cengiz abi sen de 19 dan linki tam tepeden almışsın. fomo yamı kapıldın naptın
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()aynen. katılıyorum.
çoğu abartıyo zaten.
ben de onu anlamıyorum. kar etseniz kime ne zarar etseniz kime ne .
mesele ortak bişey paylaşmak ve doğrusunu yapmak için fikir alışverişinde bulunmak
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Alt koin bitcoin aynimi
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Başka bir alt coin, her şeye dalma heyecan yapma :)
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()zaten sıkıntı orda.
küçük alsatlarda problem yok ama oda beni kurtarmıyo.
yüklü al sat yapınca satıyom fiyat aşağı düşüyo.
alıyorum fiyat yukarı çıkıyo. özellikle btc türkte
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()Bakma yüzde 5 10 yapıldığına. Öyle kolay olsaydı zengin olup giderlerdi. Bir gün yapıyotlar 5 gün veriyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Suhi nedir
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Burda herkez bickoonmi alıp satiyor
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Kardeşim benim denemelik ufak bi meblağ ile başlasaydın ya ? İşleyişi ögrenirdin ortamı çözerdin, Para bu zor kazanılır
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Ne desem pek anlamıyorum. daha yeni iki gün önce aldım 75 yazıyordu öyle aldım. suan az zaar var
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()dolar bazında.
3.40 dan hepsini çıkmadığıma pişmanım
7 bin adet artmıştı tam
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Kactan aldın
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Zaman ayırman lazım , yaparsın. Yüklü giriyorsun. Düşğyor cıkıyorsun zaman kaybediyorsun... Etkenler cok
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Bana yardımcı ol yeniyim. elimde az bickoin var sadece
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Nuri. Yeniysen ufak başla yarın. Anlatırım yaz bana parmaklarım yoruldu :)
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()o değilde en çokta neye canım sıkılıyo
millet elindeki ile günlük %5 %10 yapıyo
ben % 1 yapamıyorum
günlük %1 yapsam zararım 1 aya kalmaz ama olmuyo bi türlü
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()0.10 $ mı alım emri girdin
öyle bişey olursa harbi batarız
naptın başkan sen
0BeğenmedimŞikayet
Nuri6504 ()Nasıl kazandın bizede söyle kazanalim ben yeniyim sushi nedir sormak istedim
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Deli. Birini tek olmadığımı görmek güzel
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()Şef ne demek istediğini ben bile anlamadım ;)
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Dolar bazında ise iyi cesarwtlisin bravo
0BeğenmedimŞikayet
cheffikretfidan ()Linki tartması cok zor ben 0.10. alım emriverdim b. Olmuyor cünki. , btc cıksada. Link. Güveni uçtu düştümü. Öyle böyle düşmüyor martda görüldü