Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0922 19:24:40
EUR 37.5120 19:24:40
USD 34.3207 19:24:40
ALTIN ONS $2740.5750 19:24:40

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Auykur ()

Geliştirmek hepimizin isteği hocam bu usta olduğunuzu değiştirmez ama her halükarda benim seviyeme göre siz benden ustasınız saygılar sunuyorum

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Rica ederim bende çok usta değil im boş zaman larda grafik bakarak çizerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Auykur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Rica ederim dostum

Gumuste2107 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Auykur ()

Teşekkürler hocam acemi olduğum için doğru mu yanlış mı analiz ettim emin olmak istedim Bi taraftan da

1BeğenmedimŞikayet

Auykur ()

Anladım hocam emeğinize sağlık üçgeni kendi grafiğime çizip takip edeceğim

1BeğenmedimŞikayet

Gumuste2107 ()

Kardeşim eline saglik

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Tabi hem o siyah rakamlar a ulaşmak istemeli hemde yükselen açıda seyretmeyi ki ha bu gidiyor diyelim henüz kararsız takip ediyoruz

1BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Labirent gibi olmuş giren içerde açlıktan ölür valla))

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Evet yükselen e geçmek isterken her seferinde düşene toslayıp daralan üçgende ilerliyor

1BeğenmedimŞikayet

Auykur ()

@ALONE_EAGLE hocam alt yoruma ilaveten yükselen trendin kanal alt desteğini henüz kırmamış gibi sanki ama

1BeğenmedimŞikayet

Auykur ()

Hocam yükselen trendin direncine çarpıp kanalın yarısındaki desteği kırıp düşüş trendinin de desteğini kırıp düşüş trendi kanalına girmiş diye bir sonuç çıkardım kendimce bu grafik ten
Sizce doğru mu analiz ettim acemi olarak yaptığım bu analizi değerlendirip doğru ve yanlışlarımı söylerseniz benim öğrenmem adına katkınıza çok müteşekkir olurum saygılar

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Evet soldan gelen düşeni sağdan ikizleyecek gibi duruyor ama tabi takip ediyoruz şimdilik net değil

İstanbul_un_babası için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İstanbul_un_babası ()

Minare oluşacağı yönünde görüntü var ... ytd

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Yani yükselme isteği var ama sınırlara takılıyor şimdilik diyelim takip amaçlı çiziyorum zaten bende emin değilim henüz

kaptroy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ben bir saattir içerdeyim yeni çıktım bitince çizim :)

Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Abim buraya girsek çıkamayız )))

1BeğenmedimŞikayet

kaptroy ()

Üstad eline sağlık birde açıklarsan çok makbule geçer :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum