Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
GERİ_DÖNÜŞ ()Aynen hocam
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirli kazanclar dilerim
Rcv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrkp ()Selâmun aleyküm @DOGANbey42 hocam 6.26 elimde var, şuan satmak duruma göre tutmak mı mantıklı olur, yoksa beklemek mi? Ytd şeklinde kesinlikle, sorumluluk benim, ytd değil yani )
0BeğenmedimŞikayet
Rcv ()Alım için fırsat bekleyeceğim öyleyse. Tabi tersteki arkadaşların tersten bir an evvel çıkıp kar etmelerini dileyerek
6BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Genel olarak faiz arttiramayacaklari icin para basmayi suan birakamayacaklari icin cin abd ticaret savasi durulmadigi icin onslara olumlu olur diye dusunuyorum bunuda yazmadan edemedim :)
3BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Konusmasina bagli ustadim soyledigi her cumle ve anlami dalgalandirir cok dalgali bir gun olacagini dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Rcv ()Doğan Hocam yarın Powel'in konuşmasının gümüşü nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim reklama girer bizim sitemizdede menu kisminda ekonomik takvim var diye biliyorum
kaadiir07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Onu fiyatlayali cok oldu ustadim simdi yeni fiyatlamada
Weycell35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Mazlumlarin ahi diyecem ama buna yormakta cok sacma geliyor abd yasayan mazlumlarin ahinda zerre kadar emegi olmayan su durumda abd de yasayan suan magdur olanlarda insan
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cumlelerinde genisleme para politikasi para basmaya devam faiz arttirimi dusunmuyoruz soylemleri olursa yukselise kaldigi yerden devam verilet guzel gelirse faiz arttirimi neden olmasin para basmayi birakabiliriz ihtiyac kalmadi soylemleri dusus getirir oncesinde veriler cok zikzag cizdirir sizlere sunu soyliyeyim veri zamanlari hic bir indikator dogruyu soylemez indikatorlere bakarak yorum yapmayiniz veri gunlerine ozel bir bilgidir
Mustafadddd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafadddd ()Powelin konuşması ne yönde etki eder bi düşünceniz tahmininiz varmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Şimdi de kasırga vuruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Weycell35 ()%33 ne demek yaa.. ABD Borsasına yansıması ve emtiaları tetiklemesi sürpriz bir gelişme olmaz o zaman
0BeğenmedimŞikayet
kaadiir07 ()Hangi uygulamadan elde ettiniz acaba ustam
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Abd ye pandemi fena vurdu bol para basip yalanci bahari yasatmasalardi abd bitikti
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Dogru yorumlamissiniz
0BeğenmedimŞikayet
Weycell35 ()GSYH Ikıncı ceyrekte %33 mu düşmüş, yoksa bu değeri farklımı yorumlamak lazım