Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Aynen haklısın dostum teşekkür ederim gerçekten çok zor
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Heh o zaman tam yerindeyiz hic bir ucgen formasyonunu ezberleme ustadim ezberledikledinde yon hep bellidir emin ol oyle bisey yok ucgen kirilimi nereye o tarafa yon bos bilgilerle doldurmayalim ismi onemli degil
Classic1453 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tam olarak obo lar dusus formasyonlaridir ustadim ama oetalarinda birde ucgen formasyonu var net bisey kimse soyleyemez su durumda biri kirilirsa bile digeri dusebilir bazi noktalar var bunlarin kirilimlari onemli su durumda onlari takip etmek lazim
Ahmetr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Classic1453 ()Hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok ben yeni yeni alışıyorum ilk olarak ezberden başladım =) bana hakaret ede ede bunları ogretebilirsin sıkıntı yok çünkü öğrenmek anlamak istiyorum =) teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cok tsk ederim akif hocam sizleri tanimis olmak guzel saolun
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim yanlis anlamayin ben ucgen diyip geciyorum olusumun yukselen alcalan yada simetrik ucgen olusumu bence onemli degil kirilim yonune odaklanmak lazim hangi tur ucgen olursa olsun kirilacagi yonu kimse bilemez ezbercilige karsiyim cunku ozur dilerim umarim yanlis anlasilmadim
Classic1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam eline sağlık sen var olan herşeyi koymuşsun ortaya simetrik üçgen obo ve büyük obo
anlaşılmayacak bir durum yok
0BeğenmedimŞikayet
Classic1453 ()Elinize sağlık hocam uzaktan bakmak lazımmış birde. Ben yakın çerçeveden incelediğim de ikili tepe olarak düşünmüştüm. Ancak uzaktan OBO ulaşımı görünmekte. Üçgen olarak ele alacak olursak hangi gruba girer? Simetrik mi, yükselen mi?
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Birde akif hocam bir grafik atacagim herkes 49 lara gidiyoruz diye dusunurken kucuk bir calisma yaptim cok uzun zaman araliginda bu calismama gore gumusun 49 lara gitmesi zamana yayilarak ancak 2028 lerde olusacak gibi duruyor ucgenimsi bir alan olustu yayla arasinda bu alani 5 yukari 3 asagi ya yataya baglayacak yada dususle sonradan saglam yukselise gececk gibi bir izlenim uyandirdi sizdd yorumlarsaniz sevinirim @The_RePaN ustadimla birlikte
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetr06 ()Hocam düşüş bekleniyor bu durumda doğru mu anladım
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Akif hocam cok tsk ederim ben cizimi yapiyom karalamami yapiyom ama hepsini ayri bir sadelikte gosteremiyorum ben bakinca anliyom ama bunu nasil baskalarinin anlayabilecegi sekle donusturebilirim isin icinden cikamiyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Suan icin net bisey yok ustadim 3 ayri ic ice formasyon var soyle anlatayim hangi formasyon nasil kirilim gerceklestirecek onlari ayri ayri takip etmek gerek yon bulabilmek icin ilk formasyon asagi kirilsa ikinci ucgen formasyonu tutup yukari atabilir o da kirilsa bu sefer ucuncu formasyon taban cizgisi kirilmazsa yine yukari gidebilir hic biri tutamazsa suzuluruz epey asagiya
bodybuldd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Grafik paylaşamıyorum tobo görüntüsü de var gerçi sag omuzu dışarı taşırdı mumlar buda formasyonun bozulması I demek oluyor birde obo ve tobo oluşumların sag ve sol omuzların eşit büyüklükte ve orantısız olması formasyonun saaglıgı veyahut çalışmasına engelmidir?
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()bir buçuk ay önce de obo oluştu ama çalışmadı
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim gumusun patronlari hic bir zaman gostere gostere yol cizmiyorlar biliyosun gumus analizi zor bir emtia haklisin faxlasi ile ayar veriyorlar
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Üstad hoşgeldin bu speklerin yazılımları son zamanda formasyon içinde formasyon çiziyor sanki gümüş karar aşamasında böyle bir kafa karışıklığı yatatıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
bodybuldd ()Üstadım düşüşmü görünüyor yükselişmi grafikden anlamıyorum