Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:57:21
EUR 36.1832 05:57:21
USD 34.5321 05:57:21
ALTIN ONS $2686.1500 05:57:21

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Ons gümüşün buralarda oyalanması, dayanması buraları kırmaması lazım, kırılması bir alt desteğe götürür bizi, lütfen dikkatli ve temkinli olalım.Elinde gümüş bekleyen arkadaşlarımız için İnşallah buralardan toparlar, kırılması durumunda hangi desteğe kadar gitmek ister onu bilmek imkansız, desteğe gitmeden bir açıklama veya veri ile geriye yükselen kanala tekrar girebiliriz de. Alım- satım veya bekleme karar ve takdiri sizler de, yatırım tavsiyesi değildir, kendi öngörüm dür. Bereketli kazançlar.Saygılar.

Yorumlar (49)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Emegine sağlık değerli @uzmn hocam

0BeğenmedimŞikayet

Park35 ()

19×734÷31.10= 480 tl olur

Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Teşekkür ederim sn. @Onursallls hocam cümlemi düzelttiğiniz için , tam da bunu demek istemiştim, sağ olun. bereketli kazançlar. Saygılar.

Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Hocam burda simettik ücgen yokmu
26 doarla 28 dolar arasina sıkışmıs bir hareket

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Düşüş zamanları arkadaşlarımız üzülmesin diye grafik paylaşmayı sevmiyorum, ancak arkadaşlarımızın olası risklere karşı tedbir almaları için de mecburen üzülerek paylaşmak zorunda kalıyorum. İki gün önce paylaştığım grafikler saatlik- dört saatlik grafikler idi, gümüş ons 27.40 civarlarında iken açıklama yaparak ilk saatlik grafiğin bozulduğunu devamında dört saatliğin bozulduğunu belirtmiştim, bu gün ise günlük grafiği paylaştım ve olur da günlükte yükselen kanalı aşağıya doğru kırmamız durumunda ise tekniğe göre olası hedef rakamları da verdim, bu gün gün kapanışı ve hafta kapanışı önemli, az önceki paylaşımımda da belirttim LÜTFEN Burada paylaşılan teknik grafiklerin yanında Dünya da ekonomik, siyasi, jeopelitik vb. ons'lara etki edebilecek (Olumlu- Olumsuz) haberlere de dikkat edelim. Bir anda olası onslar lehine gelişme bu tarz grafikleri çöp yapabilir de, bunu unutmamalıyız. Alım- satım veya bekleme karar ve takdiri her zaman için arkadaşlarımız da, bu benim kendimi bağlayan bir öngörü olup, ben yanılabilirim de. Bereketli kazançlar. Saygılar.

Emelll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pınarrr86 ()

Üşeniyorum :)

Park35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Silverhunter44 ()

Hocsm bu düşüler takribi ne zaman başlar ytd

2BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Muhakkak sayın @uzmn hocam temel olaylarida takipte olacağız speklerin nerde dönüş vereceğini bilemeyiz. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Onursallls ()

Ve arkadaşımızın bahsettiği geri çekilmeler de varsa olanakları dediği olanak eldeki emtia satıp alttan alma değil apayrı bir TL o olanak.

0BeğenmedimŞikayet

Emelll ()

Sorumluluk bana aittir bugün düşüş için beklediğiniz bir saat var mı?

3BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Tabi teknik grafik maalesef böyle, ancak biraz önceki paylaşımım da da değindim, olumsuz havayı adamlar isterler ise bir anda tersine de çevirebilirler de, kısa vade olumsuz olduğumu iki gün önce bura da grafik ile paylaşmıştım, ancak orta ve uzun vade için (orta uzun vade kişiye göre değişebilir, Bana göre 6 ay-1,5 yıl) bana göre tek yatırım yapılacak enstrüman gümüş, benim görüşüm bu şekilde onun için elinde gümüş olan bir çok arkadaşımız var, en kötü bir süre beklemek zorunda kalınacak, daha da geriye çekildikçe de var ise olanakları altlardan almaya çalışarak ortalamalarını düşürmeye çalışacaklardır diye düşünüyorum, tabi karar ve takdir arkadaşlarımızın. Saygılar.

Nemaproblema06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mustafa389 ()

ornek verıyorum ons 19500 dolar * suan kı dolar kuru 7.35=143.335 bu sonucu 143.335 / 31.11 4.60 ( 31.11 onsa gelen gr karsılıgı)

0BeğenmedimŞikayet

Park35 ()

Hesaplayabilirsin formül çok basit

0BeğenmedimŞikayet

Pınarrr86 ()

Kaça geliyor

Nemaproblema06 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim saygıdeğer @Ennsar hocam, sizin tespitleriniz de yerinde siz ve bura da paylaşımları ile bizlere katkı sağlamaya çalışan tüm arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. Tabi şu an için teknikte görüneni paylaşmaya çalışıyoruz (Olur da bir veri- açıklama- jeopolitik risk- gelişme vb. ) olur ve adamlar ton ton sattıklarını dönüp bir anda da alabilirler de, bunu bura da bilebilecek hiç kimse yoktur diye düşünüyorum, size ve tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar. Saygılar.

Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nemaproblema06 ()

hocam bu grafik nedir böyle 19 dolar diyor mazzallah

1BeğenmedimŞikayet

1zor ()

Bekliyoruz sabırla orayı hocam ...

0BeğenmedimŞikayet

Godfather01 ()

üstad alım noktası neresi bu gidişat için sizin alım yeriniz mesela

Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Eline sağlık @uzmn hocam yazarak anlatmaya çalıştığımı grafiğe dönmüşsünüz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum