Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (89)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Allah Allah billah aşkına bir gümüş su ısmarlasan da içsek. Dilimiz damağımız kurudu. Ph 7,9 diyorsun yani.
Alım yapmak istediğiniz için kurları donduruyorsunuz:)))
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Sizede sağlıklı mutlu huzurlu
Bol bereketli bir hafta gecirmenizi temenni ederim. hayirli geceler
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Evet orda yazardık
Resime baktım @ulu_dağ hocamda alt çizgi resimdeki şişe ve şu formasyonunda yanlış çizilmiş tam yerinde değil
Fazla sohbet oldu sıkılanlar son grafiklerime bakabilir:))
Dikkate almayın baştan söyleyeyim acemiyim
Hayırlı geceler yeni haftada bereketli kazançlar olsun
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Son zamanlarda genelde platin sayfasında idi aynen.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Normaldir gümüş te pek yapmasada platin sayfasında yazardı uludağ kardeşim arafa gümüş destek ve dirençleri verirdi
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ():)) Bende ilk gördüğümde direk aklıma uludağ hocam geldi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Kesinlikle katılıyorum
Fakat espri süper gümüşe yatırım bu kadar güzel anlatılır gulmemek elde değil ama kactan almış destek direnç filan yazılsa bizde alirdik belki tabi ytd olarak
Birde meyve li su vardı bilirsin erik atmışlar şise içine reklama girmesin devamını yazmayayim ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Aynen size katılıyorum. Kısa zaman önce tanıdım kendisini.
Mütevazi yardım sever gerektiği kadar yardımcı olan gerçekten bunu laf olsun diye söylemiyorum on numara bir insan. insallah yazdıklarımızı okuyor dur. kisa zamanda sayın uludağ hocami bekliyoruz. Tekrar hayırlı geceler
Tabi reklamida yaptırmış buarada admine
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Tşk. ler aslında on nr 5 yıldız ama 1 i kayıp haber alamıyoz kendisinden 3 aylik degerli uyelere bol bol verilirken benim ve uludağ hocam gibi acemilere kalmamış ben 2016 @ulu_dağ hocam 2017 tarihli üye yazınca tatil hediyesi var ama hakkını yemeyelim 3 yıldızlı otellerde herşey dahil sistem bazen 1 hafta bazen 1 ay
Beğeni ve takipçi sayısına göre veriliyo :))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Bu arada profil resmi ön numara
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Bende m. o
Hayırli geceler Aeo
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Aynen size katılıyorum.
Ben ve sayfadaki arkadaşlar için faydalı ve yardım sever bir dostumuz. Umarım en kısa zamanda aramıza katılır.
Bu arada memnun oldum tanistigima. Geceniz hayırlı olsun. Allah'a emanet olun
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Katılıyorum burada tanistik kaynaştık ego sifir yarsimsever ve iyidir hocam bilgisini esirgemez benzer tepkileri verdik sonuç malum
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Kendisi gördüğüm en nadide hocalar biri. Inşallah kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Kısa on numara bir insan
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Bendende slm. lar olsun iyi bilirim 1 ay izledim dışardan sayfayı okuyordur kesin
geri gelir umarım @ulu_dağ Hocam arkadaşlar ısrar etmese ben istifa edecektim o kalır umarım
0BeğenmedimŞikayet
Mormo ()Admin yüzyılın gümüşle ilgili engüzel espirisi; )))
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Bizdende uludağ hocama saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()Bu saatte hiç güleceğim yoktu admin :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen (); )) degerli dostum hocam 1 ay tatil alsada yatırımda birde gümüşte yine marka olarak karşımızda saygılar @ulu_dağ hocam admine reklamını yaptırdın ya harbi ustasın; ))
1BeğenmedimŞikayet
Muratti35 ()Yurt disi haber kaynaklari aciklamis ya burdan da paylasildi karedenizde dogalgazmis
Tatarsedat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tr_deLii ()Tebrikler değerli takipçim. En doğru kararı vermişsin. Sende artık gümüşcüsün aramıza hoşgeldin:))
0BeğenmedimŞikayet
Dlhfz ()Swap olursa dolari kimse tutamaz
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Doğalgaz olmasını tercih ederim ben
Dlhfz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dlhfz ()Karadenizde dogalgaz yada çinle 100 milyar dolarlik bir swap haberi verilecek diye haber aldim ben bir ust düzey gorevliden
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Aşı da olsun inşallah
CESUR_63 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Yoksa şangay 5 liye üye mı olacağız yada petrol yada doğalgaz
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Olabilir ama inşallah 3 seçenekten biri müjde olsun derim.
Xpress için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Hocam aşı olmasın
0BeğenmedimŞikayet
Xpress ()4 hic biri de olmali; )))
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Admin sizden ricam bir anket yapsanız sayın cumhurbaşkanımızın vereceği müjde ile alakalı.3 şıklı 1. altın madeni 2. Gümüş madeni 3. Doğalgaz nasıl olur sizce sitenin havası değişir.