Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0411 12:39:24
EUR 36.0120 12:39:24
USD 34.5677 12:39:24
ALTIN ONS $2704.4350 12:39:24

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Gümüş

Altın ve gümüş ETF'lerine olan para giriş çıkışının gösterildiği bu grafikte çok ilginç bir şey var. Gümüş ETF'lerinden sert para çıkışı gerçekleşmiş son verilere göre. Yani bu yükselişi gümüşten çıkmak için kullanmış ETF yatırımcısı. Bana ilginç geldi paylaşmak istedim, bir köşede dursun.

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Estf. hiç birimiz usta değiliz. Hepimiz piyasada birer öğrenciyiz. Sadece fikir alış- verişi yapıyoruz. İnsanız hepimiz hata da yapabiliriz. O yüzden böyle bakmak lazım.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Olur hocam. Sevindim. Valla tanıdık ustaları kovdular. Çok üzgünüm. Siteye kimler geliyor artık bilemiyorum. Her gün her gün gönül kırıcı olyor. Ustalara laf edyor. Meer hiç bir ustanın karşiliği böyle olmamalı. Şu an sizi gördüm bir az iyi oldum. Teşekkür ederim. Bende bekleyim o zaman.

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Henüz alım yapmadım Aynur Hanım. Zaman olarak bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat fiyat olarak biraz daha gidişatı görmek istiyorum. Alım yaptığımda buradan paylaşırım inşallah. Selamlar.

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Aynur bir el at sayfa ne hale gelmiş )

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

İyi akşamlar , alim için kaçları bakılıyorsunuz? Yarın yada önümüz hafta ? Daha yeni başladı amma sormak istedim,

0BeğenmedimŞikayet

yücel_birsen ()

teşekkür ederim. veriler anlıkmı. ücretsiz platformlarda bi gün sonrası veriliyor bildiğim

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Açıkçası bunun için ücretsiz bir uygulama var mı emin değilim. Ben Thomson Reuters Eikon ve Bloomberg Terminal programlarından bakıyorum.

yücel_birsen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yücel_birsen ()

hocam altın ve gümüş etf hareketlerini nerden takip edebiliriz

0BeğenmedimŞikayet

ard76 ()

Teşekkürler hocam.

1BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Hocam grafikten anlamadığım için soruyorum grafikler ne diyor

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Alım- satım konusu tamamen size kalmış. Beklentinizi de en iyi siz bilirsiniz. O yüzden bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Beni mazur görün. Selamlar.

es_ank için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_ank ()

Hocam sizce alım için beklemelimiyim mesuliyet benimdir

1BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Gümüş yatırımcısının yeni bir alım için bir düzeltme hareketi bekliyor olabileceğini düşündürüyor bana. Ya da kar realizasyonu olarak düşünebiliriz belki.

ard76 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Veriler haftalık.

Geographer06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Bu yalnızca bir gösterge. Fiyatı belirleyen tek etken etfler değil. Yatırımcı davranışının gidişatına dair bilgi açısından paylaştım.

Rosee1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Reko01 ()

Yani demek gümüşçülrr gümüşü bozdu bekliyor neyi bekliyor kendi ülkesindeki merkez bankası sonuçlarını

0BeğenmedimŞikayet

ard76 ()

Yani hocam sonucu ne olabilir biraz açarmısınız

0BeğenmedimŞikayet

KaraKalem_KeskinKılıç ()

Teşekkürler Hocam Dün ABD Açılışı İle Yüklü Satış Yapıldı Sonra Yüklü Alım Yaptılar Sabaha Karşı Asya Çin Japon Sattı Geçti. Şuan Avrupa Satıyor... Bakalım Nerede Duracak Ve Alım Sinyali Verecek.

0BeğenmedimŞikayet

Geographer06 ()

14 Agustosun verisi bu.

0BeğenmedimŞikayet

Rosee1 ()

Böyle bırsey var ıse sert düşmesi gerekmezmıydı suan

0BeğenmedimŞikayet

Kaço ()

Evet bi fikir edindirnesi acısından paylaşımınız güzel olmuş

1BeğenmedimŞikayet

_Siyah_ ()

Çok değişik bakış açınız var sizi takip etmekten büyük keyif alıyorum. Ayrıca bilgilendirmeler için çok teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Tek bir grafikten böyle bir sonuca ulaşamayız. Sadece bir gösterge olarak temkinli hareket etmeye itiyor diyelim.

Kaço için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SMMMüşavir ()

O zaman geçen haftaki düşüş için geçerli.

2BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Gümüş yatırımcısı sanki rallinin yorulmaya başladığını hissediyor gibi geldi bana ama tabi bunu söylemek için çok erken.

trskpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HANAHA ()

evet onu demek istiyor

Kaço için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hüseyin_06 ()

Bu ne anlama geliyor ne diyor bu grafik
not:bu grafiği nereden buldunuz

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Haftalık yayınlanıyor bu veriler. Bu hafta daha bitmedi.

SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kaço ()

İyi günler bu ne demek gümüşleri herkes satıyormu düşüş yolumu gözüküyor bunumu anlamalıyız?

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Hocam sabah tam sizden grafık istiyecektım. Atmişsiniz bile.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum