Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Vakıf katılımda stop işlemi olmadığı için dün akşam üstü o dediğinizi manuel yaptım, şu an için bir süre izleme de kalacağım. :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Eywallah Babayiğit Hocam..
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Bereketli olsun. @KaraKalem_KeskinKılıç arkadaşım,
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sn hocam siz geçen sefer stop yapmadınız. Bu sefer yapmayı düşünyormusunuz?
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Şu an için aşırı satım bölgelerine doğru adım adım ilerliyoruz (tabi dört saatlikte) sn. @BossVurguncu arkadaşım, tabi olası ons'ları besleyen temel bir veri, açıklama, gerginlik, parasal genişleme vb. haber ile toparlayabilir de ancak, an itibari ile teknik grafik ve indikatörlere göre biraz güç, alıcı toplamak ve desteklere doğru çekilme isteğinde, bu hareketler ileri de olası yukarı hareketler için normal ve olması gereken işlemler. Tabi yanılabilirim de, karar ve takdir sizlerin. Bereketli kazançlar.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Sabaha Karşi Full Çıkılmıştır
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()saygıdeğer @siyahbeyazım hocam siz de çok eski gümüş dostusunuz yıllardır bura da gümüşün 10-20 birim hareket etsin diye gün boyu ekrana kilitlenir idik, bildiğiniz gibi şimdiler de ise maşallah bazen günde 4-5 usd lik hareket görebiliyoruz, tabi siz de görüşünüz de haklı olabilirsiniz, ancak saatlik- dört saatlik bozulduktan sonra genel de gümüş te günlük ve bazen de haftalık ta da bozulma tetiklenebiliyor, biraz izlemek lazım. bakalım, hayırlısı. Bereketli kazançlar.
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Hoşgeldin siyahbeyazım nerelerdesin gözüküyorsun iyisindir umarım
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bizlerinki goy goy. sizler olmasaniz buraya gelmenin ne anlami var. temel bazen one gecse de teknik bilginin kiymeti paha bicilemez. ögreniyoruz insallah. bir gun hazir yiyici degil bilgi paylasici olmayi diliyorum. yolum uzun. kirk firin ekmegin 1 firinini bile hazmedemedim
1BeğenmedimŞikayet
atesbey06 ()Teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Hayırlı günler, @uzmn hocam ben o kadar fazla düşüş beklemiyorum çünkü gümüş ons günlük grafiği al yakmak üzere.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler hocam. RSI daki kesişmeler için yorum alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet maalesef öyle. Bereketli kazançlar. sn @Aynur1 arkadaşım.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Eğmiş başını mübarek:) güç alır inş.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Volkanata arkadaşım sizin ve paylaşım, öngörüleri ile sitemize bizlere destek olan tüm arkadaşlarımızın da ellerine sağlık, teşekkürler.
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()elinize saglik