Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Sterlin agresiftir. Gece aktarmaya çalışırım
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Iyiyim. Sağol yiğenim. Kazancımız insanlık ^_^
Kartallar_yuksek_uçar_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()70i geçse 95 e yolu var ama ..
Bakalim..
ÖykûM09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Evet bir haftadir 9.60 gecemedi..
ÖykûM09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kartallar_yuksek_uçar_ ()Abim nasılsın iyimisin hayırlı geceler bol kazançların olması dileğiyle abim
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Hocam sterlin grafik yorum yapabilirmisiniz.
Tşk...
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Nasip diyelim
Muratkaraca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muratkaraca ()Eline sağlık, geçen gün de aynısı oldu. 6.70'leri beklerken bir anda 6.13'lerde buldum kendimi. Güven vermediği için 6.54'ten çıktım. Düşerse alırım :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Son grafiği attım
0BeğenmedimŞikayet
Muratkaraca ()Çok teşekkür ederim. Bol kazançlar :)
0BeğenmedimŞikayet
harunbey ()emegine saglik
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın kardeşim eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Merhaba. 27.50 seviyesi satıs icindi. Gümüşe kelebek engeli geldi:) Daha oncede fiyat 27.60 gibi dönmüştü. O yuzden tekrar satıcı bulur mu bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Muratkaraca ()Merhaba hocam, emeğinize sağlık. Bu kelebek formasyonunda geriye dönüş yeri neresi olur? Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Eyvallah kardeşim 1 hafta bnde yoktum kolay gelsin
ARGENTUM_TR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Kardeşim bir takım problemler vardı girefemşm siteye bu yüzden sne ne yaptın özledim seni kardeşim
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Kardeşim nasılsın pas vermiyon
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()En iyisi güzel kardeşim
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ben de sasirdim. genelde dikkatliyimdir
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Kardeşim çoook özür diliyorum engellerken dalgınlığımıza gelmiş yoksa sizin gibi güzel kardeşlerimi niye engelleyeyim seviliyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sayin argentum merhaba. beni engellemissiniz takip ediyordum sizi. tesekkur ederim kaldirmissiniz
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Merhaba kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sattigim parca gumustü zaten. gumuse cok guvenemiyorum. normalde ev almak icin bozmustum.364 duzeltmesinde tl de kalmam gerektigi için alim yapmadim. evi de alamadim.1 aydir ufak tefek birseyler yapmaya calisiyorum gram duzeltmesi beklerken. ama" ev meselesi olmayip tl de kalmama gerek yok"tan beri bu arada gram 420 den 480 e cikti. o zaman alsam bile olurmus bir suredir takip etmemistim acele iş yapmak istemedim. o zamandan beri oyle bakiyorum. gecenki 433 duzeltmeymis parcali almaya baslasaymisim iyiymis o zaman da dolar ayagindan endiselendim. uzun oldu kusura bakmayin. öyle gerekti demek istiyorum. yoksa günlukçü degilim
Altıngoblin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kelebek 27.48 lerden satış öngoren bir oluşum. Buralarda oyalanmasini kelebeğe bağlıyorum. Direnç oluşturuyor. Aynı sekilde ons Altındada 1994 önemli. Lakin saat 20:00 de halen 1972 seviyeleri uzerindeysek 1994 görülebilir. Bu seviyeler birer düzeltme seviyeleri olabilir.
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıngoblin ()2102 den Sonra korkunç bir düşüş var 2106 da toplamış evet bununla ilgili çok yazdım umarım öyle olmaz ama 2016 dan sonra hep yükselmiş geçmiş 40 yılı izleyin böyle 2011 -16 arası gibi bir şey yok o dönemin haberlerni okuyun 40 yıllık borsacıyım altında böyle düşüş göğlmedi falan demişler . Demeki o dnem dünya rahattı fakat şuan aşırı gergin benim şahsi kanaatim 2021 mayısa altın şok derece yükselEcek yatırım tavsiyesi değil tabi ancak devler de altın alımı yapmaya başlamış
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Olmazsa sarı papatyayami gecsek . Kelebek zor yaşar diyorsaniz
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()gunlük kazançtan degil önceki yil ve 2011 de sıkinti yasayan arkadaslarim var onlari gordugum icin. aslinda 1 parcaydi. geride 9 parcam var. gram 400 ü gumus 5 i gectiginden beri korkudan en fazla 2-3 parcam oldu. genelde 1 parca
Altıngoblin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Biraz tozlarsak olur :)
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)