Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0511 23:14:55
EUR 36.3723 23:14:55
USD 34.5923 23:14:55
ALTIN ONS $2627.3500 23:14:55

Konu: Gümüş try olgunlaşmış fincan

⭐⭐horozcu ()
Gümüş

Yorumlar (139)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Ne hocası hoca dediğin az mütevazı olur

vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Sen ne mezunusun?

sinan_s için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sinan_s ()

Sende az ye bir danışman tut.

Marakoda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Konuşma tarzı öyleyse başka kapıya gitsin

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Her Adem'in konuşma terzi var. Size öyle gelmiş.

0BeğenmedimŞikayet

Tito_ ()

Alingan bir arkadasmis.. adam sana ganimetin yerini gostermis. arayan mevlasinida bulur demis.100 kisiye cvp veriyo burda. sen ayikmamissin

vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sinan_s ()

Senin uşağın mı var gecee yarısı işi gücü uykuyu bırakıp anında cevap verebilecek? Adam yazmış gir oku. Okuyamıyorsan git paralı danışman tut. @Marakoda

4BeğenmedimŞikayet

vasili32 ()

Evet dogru demiş adam sizin yatırım danışmanınız değil. Aynı şeyi tekrar yazacak. Adam gece gündüz burada. Kaba ir dilde yok hakaret de yok. Adam herkese her zaman dedigini sizedr yazmış. Siz alınganlık yapmışsınız.
Bu tarz yaklaşımlarınız bizleri daha cok magdur ediyor. Değerli hocaları yıpratıp siteden uzaklaştırıyor.

0BeğenmedimŞikayet

1Lk3r ()

Kusura bakma da zahmet ediver de git bak profiline oku ona göre kendi kararrını ver yapmayın böyle yazık günah herkese açık net cevap vermeye kalksa yandı ya bu arkadaşlar kendini koy bide onun yerine sen belkide bu kadar umursamazdın bile...

0BeğenmedimŞikayet

GümüşSavar ()

Boşver dostum hitap biçimi çoğunun aynı 1 2 grafik biliyorum diye girmediği şekiller yok istisnalar hariç

0BeğenmedimŞikayet

Lâ_Edrii ()

Günaydınlar, sayfanıza girdim. Ensar hocaya pek çok soru sormuşsunuz, hepsine sabırla cevap vermiş. Son yazdığında da sıkıntı yok. Haksızlık etmişsiniz. Uykusuz geçen bir gecenin ve biraz da terste olmanın gerginliği olsa gerek sizinki. Lütfen biraz daha sakin olun. Zaten kaç kişi kaldı ki şurda değerli bilgiler veren. Omlarında kaybetmeyelim. Sağlıcakla kalın...

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Git profilime bak dedi doğru düzgün söylemek varken

Dolarbond için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dolarbond ()

Bilmiş konuşmuyor aslında, çok yardımsever biridir, siz kötü niyetli baktınız. Ayıp ettiniz.

1BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Çok bilmiş konuşuyo boylelerini sevmem.

ZGK için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

ensar gayet güzel söylemiş söylemesinde bir şey yok yazı diliyle olurken sert algılanmasın diye de sonuna gülücük koymuş daha ne yapsın

1BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Hocam gunaydin bu aşi haberleri yogunlasti gibi bulunan asinin icinde gumus varmiş daha dogrusu butun asilarda varmiş bu gumusu ziplatmazmi

horozcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

veysel_123 ()

Bence 28.30 larda kapanacaktir. eger 28.30 larda bile kapatırsa cok sorun olmayacaktır. dusuncem bu yönde

Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Eyvallah izleyelim bakalım

Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Sende haklisin gule gule

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Doğru düzgün cevap vermiyoki kendini beğenmiş işte.

Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Güzelce söylesen kucumserlikli tavirlarla konuşmasan daha iyi olucak kendini begenmislikte yapma doğru düzgün cevap vermeyeceksen yazma.

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Dün 6,52 iyi demiştiniz. Benin için. Akşam elim vermidi satmaya. Medem düzeltme sini yeni bitirdi 6,80 bekleyim dedim.

5BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Sayfamda herşeyi yazıyorum arayan bulur mevlasını :)

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Ben ara ara girdigim için görememiş olabailir usta

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Nasıl takip ediyorsunuz anlamadım al- sat karışmam diyorum 27.47 önemli diyorum 2 gündür hala aynı sorular @Marakoda

Xpress için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marakoda ()

Ucusami bip cikisamı bip :))

0BeğenmedimŞikayet

Xpress ()

gunaydin hocam
bip bip olmadan alım sansı verir mi yoksa buralar iyimi?

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Günlük grafiği izleyelim düzelecek mi göründüğü gibi tuzak mi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum