Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 12:48:28
EUR 36.0239 12:48:28
USD 34.5691 12:48:28
ALTIN ONS $2703.4150 12:48:28

Konu: BTC Grafik 12.08.2020

Merhaba değerli dostlar, cümleten çalışan dostlara kolay gelsin..

BTC fiyatı seviyesi, son 10 gün içinde 2. kez 12.000$ direnç seviyesini reddetti.. Kritik bir direnç seviyesinin Altın daki genişletilmiş konsolidasyonunu takiben, btc 'nin kısa vadeli eğilimi konusunda genel olarak iyimser kalinabilir.. Bir varlık, büyük bir direnç alanının yakınında nispeten sabit kaldığında, genellikle yükselişin devam edebileceğini gösterir.. Satıcıların BTC'yi çok önemli bir fiyat noktasına düşürmek için yeterli baskıya sahip olmadığını gösteriyor.. Görünüşe göre BTC'nin fiyat seviyesinin 10.500$-12.000$ aralığında kalmasını önemli.. BTC, 10.500$'lık kilit bir destek seviyesinin altına düşmezse şayet, yükseliş piyasa yapısının bozulmadan kalacağını da söylüyor..

BTC'nin 4 saatlik grafik tablosunda BTC, 4 daha yüksek düşük veya önceki düşük seviyelerden daha yüksek 4 yerel düşük nokta kaydetti.. Teknik analizde daha düşük bir model, alıcılardan gelen gücü gösterdiği için olumlu bir oluşum olarak kabul edilebilir.. Son 10 gündeki her düşüş BTC boğaları ve küçük yatirimci alıcıları tarafından satın alındı..

Günlük grafikte ise;
BTC, 12.000$'lık direnç bölgesini maalesef geçemedi ve aşağı yönlü bir düşüş başlatmış olduğu, BTC'nin bugün günlük grafiğini ele alırsak şayet kritik 10.500$ desteğine doğru gidebileceğini gösteriyor olsa da hala 11.000$'in kirilmadiğida ortada.. BTC son seansta en son 12.080$ seviyesini gördü ve şimdilik düşüşün bir düzeltmesini yapıyor ve konsolide olması/güç toplaması olacak ya da 11.000$'in altına sarkacaktir.. 11.500$'lık desteğinin altında ve BTC'nin günlük grafiğinde 11.160$ civarında bir destekle oluşan bir yükseliş çizgiside mevcut.. BTC, trend çizgisi desteğini kırarsa şayet, 10.500$ seviyesine gitmesi bile olasılık dahilindedir..

BTC aslinda bu aya 11.000$ seviyesinin üstüne cikarak 11.500$-11.800$ ve 12.000$ seviyelerinin üzerinde bir ivme başlattı ve 12.100$ seviyesinde yeni bir aylık zirvesini gördü.. BTC bu hafta 12.080$ seviyesini görse de dün bazı piyasalarıda takip ederek bir düzeltme başlatmış görünüyor.. Dün 11.800$ seviyesinin öneminden bahsetmiştim bugünde bu seviyenin üstünde kapatsaydi şayet en azından yeniden kisa vadede 12.000$'a hedefe gitmeyi denemiş olacaktı.. BTC 12.100$'a doğru yükselişin %de0.5 FiB geri çekilme seviyesinin şuan altında o seviyede (10563.26$).. Şu anda 11.300$'a yakın bir seviye ve civarinda ve trend çizgisinin altında bir kirilimda ise bir sonraki büyük ve psikolojik destek 11.000$'a yakın bir seviye olmasıdır..

Ana desteği yani, 10.500$ seviyesini boğalar ayakta tutmak zorundadır.. BTC trend çizgisi desteği veyahut 11.200$'ın üstünde konsolide olursa yukarı yönlü ivmesine devam etmesi olacaktır.. İlk önemli direnç, 11.500$ sonrasında ise 11.800$ ve bu seviyenin üstünde en az 2 garanti olarak ise haftalık kapanışlar işin seyrini değiştirecektir.. Ana direnç 12.000$, bunun üstünde yukarı yönlü bir ralli için, 12.500$ seviyesine gitmesi olacaktır.. Günlük MACD yavaşça düşüş bölgesine doğru ilerliyor ve kirmiziyi yakmış durumda.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin üstünde ve üstünde kalması da önemli..

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hannes ()

Aynen çok daha rahat kafam sayenizde.
Evet aşağı yukarı o civarlarda alisim.
Bekleyip gorucez başladı mı altsezon :)

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

atabay89 ()

Anladım yine uyku yok yani

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Onu bilemeyiz bugün 2. pandemi durumunu ortaya çıkartırlar işler değişir şuan Kasım'da ABD seçimleri var o da BTC'yi etkileyen bir diğer durumdur.. Her ne kadar haber gibi piyasayı etkilemez deselerde inan etkiliyor.. BTC dominansini takip edelim düşerse orta vade de en az 800$ beklenmelidir..

karaalemdar_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karaalemdar_ ()

peki hocam tahminen 2021 'in hangi ayı 700 800 $ olur.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Dostum sabah ki grafiklerimde ve yorumlarimda belirttiğim gibi değişen birşey yok bu gece 11.500$'in üstünde kapatırsa 11.800$-12.000$ ilk hedef bana kalırsa 11.000$-11.800$ arasında takılması çünkü altlarda hareketliliklerin devam edecek olmasıdır..

atabay89 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

XRP şuan alınacak zaman değil 0.032$ ve ardından haftalık kapanışta 0.0346$ civarı kapanış yaparsa alınabilir en güzeli ETH al unut 2021'de sat guncellemesinden dolayı yukarı yönlü ivmesi devam edecektir bundan aylar önce ETH için Temmuz ayını belirtmiştim.. Şuan geldiği nokta gayet iyi zirvesi 1.400$ civarı geçen ay olduğu gibi bu sene içinde güncellemesi olursa bir aksilik çıkmazsa şayet (öncekinde sorun çıkmıştı) güzel yerlere gelecektir..

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam kardeşim gayet iyi anladım

0BeğenmedimŞikayet

atabay89 ()

Btc hakkında ne düşünüyorsunuz şu anki grafiğe göre?

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Dostum günlükte şuan eğim yukarı yönlü 5.33$'a kadar çıkarmış, aşağı yönlü kirilacagini pek sanmıyorum 5.87$ zirvesini de geçmiş 6$ kırılırsa şayet 6.20$-6.50$ ilk hedef..

Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karaalemdar_ ()

hocam işin özeti,
tek derdim elimdeki ana parayı x2 yapmak. hiç alsat la ve koin takibi ile uğraşmamak. çünkü işlerim yoğun ve ilgilenemiyorum. zaten beceremiyorum da.
x2 yapsam kurtulacağım ama hangi koini alıpta orta vade bekleyeceğime bir türlü karar veremedim. tek sıkıntım bu.
xrp ye güvenmiştim aldım bekledim 2 hafta sonra soğudum. bu konuda en azından fikrini paylaşsan gerçekten çok büyük yardım etmiş olursun.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

BTC dominans yani BTC'nin piyasa hakimiyeti piyasanın hala %de62'sini elinde tutuyor 60 oranı aşağı yönlü kırılırsa altlar çok hızlı harekete geçebilir ve altsezon düğmesine basabilirler veya başlattılar onu zaman gösterecek sırasıyla pump yaptırıyorlar ama yine de BTC'nin salinimlari ister istemez istisnalar hariç etkiliyor..

0BeğenmedimŞikayet

karaalemdar_ ()

hocam yanlış anlamadıysam, alt koin yükselişi henüz başlamadımı diyosun

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam degerli kardeşim rongtgende 5.30 direnç görünüyo değişiklik yoksa

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Olur kardeşim ben yine yarin bakarım bir düzeltme yapabilir tam bakamadım..

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Benim burada uzun uzun ve detaylı bir şekilde yazmamda ki asıl amaç sizlerinde bir nebze olsun birşeyler öğrenmeniz kimseye bağlı kalmamanız ben yardımcı olmaya çalışıyor olsam da her zaman müsait olamıyorum ve USD olarak size de belirttiğim gibi borsanizda ki kur ile karsilastirmaniz çünkü çoğu borsada değişik veriler olabiliyor, bende kendi adıma size tsk ederim, aliminiz ADA'da 0.090$ civarı idi sanırım kafaniz şimdi daha rahat değil mi benimde rahat arkama bile bakmıyorum çünkü Altsezon u baslattilarsa şayet daha başındayız diyebilirim..

Hannes için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

O zaman şöyle yapıyım atom izlemeye alıyım alttan yakalarsam alıyım uygunmu

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

BAT diyeceğim ama biraz bekletebilir şuan günlükte 0.0258$'i aşağı yönlü kiramazsa kısa vade de 0.028$ civarı gelebilir.. Asıl kirilimi 0.032$'i kırınca yapacaktır..

1BeğenmedimŞikayet

Hannes ()

Ben çok olmadı coin almaya başlayalı. Ama çekine çekine size ilk ada yi sorusumdan beri daha mantıklı heraket ediyorum :) iyi ki sormusum diyorum. Anlamadığım terimlere netten bakıyorum. Dolar bazında söylüyorsunuz benim kullandığım uygulama TL, çevirip bakıyorum önemli dediğiniz seviyelere. Kendi adıma, hakkın çok bende arkadaşım :)

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

İnceledim kardeşim şimdi girdim profiline ilk hedef 6.2 6.5 gidiyo şuan burdan parca girsemmi

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

ATOM grafiği atmıştım onu incele istersen..

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Zamanı olana al sat fırsatı tanıyor piyasa ve grafikler olmasa gecmisine nerden bakacagiz söyler misin ben burada kafamdan atmaayon olarak belirtmiyorum seviyeleri, ama 12 Mart'tan itibaren BTC piyasalarda birlikte hareket ediyor..

0BeğenmedimŞikayet

karaalemdar_ ()

ha şöyle bi durumda var .
takip ettiğim kadarıyla analizler % 60 oranında doğru yön belirtiyi fakat kalan % 40 hatta payı yüklü alım satımlarda edilen kârı da alıp götürüyor

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Suan xtz ada var sadece kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Bugün LİNK - ATOM - NEO diye belirttim ONT 0.8180$'i geçerse kısa vade de en son test ettiği seviye 0.87$'a kadar gelebilir.. ATOM duruyor mu? ..

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Kardeşim bugün waves xlm çıktım alabileceğim önerin varmı paribu kullanıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tesk ederim kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Hoşbulduk kardeşim sağolasın, sana da iyi aksamlar..

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

İyi akşamlar değerli kardeşim hg

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşk ederim sayın abim benimde işlerim bu aralar çok yoğun eksik çalışıyoruz ofiste arkadaş izinli, şuan bezdirme politikası uyguluyorlar 11.000$ aşağı yönlü kırılmadı ve kirilmadigi sürece de bugünde 11.500$'in üstünde kapatırsa şayet 11.800$ deneyebilir, ne kadar git gel tombul parmaklar için o kadar kar demek ama 9.600$-9.900$ GAP boşluğu hala duruyor illa dolacak ama zamanını bilemeyiz 10.500$ kirilimi olursa şayet hızlı bir şekilde dolmasi da bir ihtimal gibi geliyor, bekleyelim görelim, hayırlı işler kolay gelsin sayın abim..

Eksk için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Eksk ()

Emeğine sağlık yoğun bir günde anca analizlerini okuyabildim sanırım hala riskli bir bölgedeyiz alım için klasik perşembe düşüşünü görüp düşerse tabi alım yeri verirse trene binmeyi düşünüyorum bakalım neler görcez hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum