Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
deniz_kızının_sessizligi ()Hımm bizde alamayan grup. Tfx düzelmedikçe işlem yapılmaz
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Tfx alıyordu uykumun arasinda actim 6.82 gördüm tel elimde oylece banka sayfasinda uykuya devam etmisim
busdevman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Tavsiyem yok yasak ben bekliyorum 7.76 öncesinde satmam.
Hergün 1 -1.5 tl çıkmasını beklemeyin düzeltme mutlaka olacak bunuda yazdık @Voles
pakapaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
busdevman ()6.90 ı hepimiz gördük de o fiyattan hangi banka satın alıyordu? hepsi 30 kurus aşağı marj veriyordu. Hatta bazıları daha fazla. sizin bankanız hangisi 6.90 satış yapmak istediğinizde alıyor muydu?
pakapaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Bankanın makası yuzunden satmadım mi alayım
deniz_kızının_sessizligi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz_kızının_sessizligi ()Aldığınız zaman yazar mısınız buraya
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()üstad beklıyormuyuz cıkıyormuyuz ne dersınız dun 6.90nı gordum 7 dıe ınat ettım satmadım ne yapalım tavsıyenız nedır
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ben düzeltme var diyorum derin düşüş yok diyorum yay gerilmeli.
Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Siz düzeltme devam etmez mi diyorsunuz
26lar bekleniyor
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Gümüşte de tahmin yapın usta günlük kapanışı nasıl yapar sizce 7 li rakamlar gelirmi
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()İzle ve gör ezbere yazmadım daha yeni olabilirim ama grafige göre yazdım sade ABD ile değerlendirme ülke içi gündemi takip et
deepmaster için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deepmaster ()ABD ne yönde açıklama yaparsa zirveye çıkacak biraz açar mısın :))
Ebrucen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ():))) ama ilk flama kirildi ABD açılışıyla belki tarihi zirve olacak 7.6 olmasa da ona yakın pazartesi kirilim olur sanki tabi yanilabilirim de grafik çalışması bunu gösteriyor ama
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Eft limiti artsın aktaracağım
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()7.36 belki ama 7.76 erken bugün için yine günlük tahmin yaptırdınız :) ytd.
Ebrucen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Çeksinler bende çektim tepki vermezsen düzelmez bunlar
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Bugün 7.6 denemesi yapabilirmi USD 7.35 yaptı çekildi ilkini kirdi
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Yani :)
Tfx kafayı yedi herkes parasını çekme peşinde makası nasıl düşürebilirim derdine düştü :)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()İşte oda dinlenmesi için bahane olabilir:)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ya düşecek demiyorum ölümsüzlük var diyorum belki buradan döner paylaşmış olduğumbrakamlar var bakınız mutlak birinden tepki alır diye düşünüyorum ytd
haydarbaba71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ne dinlenmesi daha bir damla terlemedi şu usd çıkışını bitirsin gör o zaman :)
Keşke çıkmasa usd ama elden birşey gelmiyor
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Belli yerlere kadar gidebilir :) bırak biraz dinlensin güç toplasın:)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam gümüş haftayı nasıl kapatır sizce yeni haftaya 7 li rakamları görürmüyüz
0BeğenmedimŞikayet
haydarbaba71 ()Kaca cekilir tahminin
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Tutuyorum tutuyorum bir yere gidemez :)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet çekilebilir ytd
Cahitbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cahitbey ()Düşme ihtimali mi var üstadım